mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Come on Andy !
Milos *3-2 z Fishem, czyżby drugi finał (tytuł ?) pod rząd ?
User
Ależ Fish ma problem z trafianiem 1wszym serwisem, po płotach też nieźle sypie. Ryba ogarnij się!
Zbanowany
I już 6-4 dla Raonicia.
User
Ciekawe kto dłużej odbija piłkę przed serwisem - Raonic czy Djokovic? W tym to oni we dwaj są absolutnie najlepsi.
Ale punkt na 2:1 dla fisha w 2gim secie niczym Dent na trawie.
Ostatnio edytowany przez metjuAR (19-02-2011 17:59:46)
User
Widziałem grę Raonica w meczu z Kendrickiem.
Bardzo dobry serwis, zaskakująco dobre poruszanie się po korcie, i wolej.
Pan Ryba sobie nie pogra.
User
metjuAR napisał:
Ciekawe kto dłużej odbija piłkę przed serwisem - Raonic czy Djokovic? W tym to oni we dwaj są absolutnie najlepsi.
Tipsarevic w meczu z Roddickiem.
Come on Andy !
Piękna parada Mardy.
User
Daj dobrego linka Raddcik do meczu
Ostatnio edytowany przez Guillermo Coria (19-02-2011 18:01:44)
User
Trzyma się Fish, trzyma.
polo90 - za to slajs Raonic ma jeszcze na marnym poziomie. Pod siatką miewa piękne zagrania, ale w meczu, np. ze Stepankiem psuł okrutnie.
E: 14-0 dla Raonica w asach wogóle Mardy nie czyta jego serwisu, zupełnie idzie w innym kierunku.
Ostatnio edytowany przez metjuAR (19-02-2011 18:11:03)
Come on Andy !
Guillermo Coria napisał:
Daj dobrego linka Raddcik do meczu
User
No nareszcie Mardy 1wszy as w meczu zaserwował , po ponad 1h.
Ryba 6:4 w drugim. Dawaj Mardy po finał !
User
6:4 Fish w 2gim. Raonic wygląda na zmęczonego, zmalała jego regularność, zaczął więcej psuć, zupełnie innaczej niż Mardy.
Ajajaj, przełamanie dla Raonica. 2 płoty i break. ciężko będzie odrobić, ale szasa powinna się trafić.
Ostatnio edytowany przez metjuAR (19-02-2011 18:53:55)
Administrator
No i Raonic w finale. Zasłużona wygrana. Facet robi furorę w tym roku. Czyżby podwójne trofea tych samych zawodników w przeciągu 2 tygodni?
Come on Andy !
No i Milos w finale.
Strasznie mi dzisiaj zamula transmisja... Mam nadzieje że na meczu Roda będzie normalnie działać..
User
Czyżby seria a'la del Potro w USO Series 08?
User
Raddcik napisał:
No i Milos w finale.
Strasznie mi dzisiaj zamula transmisja... Mam nadzieje że na meczu Roda będzie normalnie działać..
Raddcik masz SopCast'a? Ja właśnie przez ten program oglądałem mecz i transmisja była znakomita, zero zacięć i dobrze widać było obraz.
Szkoda mi Fisha. Po raz kolejny widać że brak "Hawk eye" jest naprawdę uciążliwy i dla sędziów oraz dla zawodników. Dlaczego organizatorzy nie wprowadzają tego udogodnienia?
Ostatnio edytowany przez metjuAR (19-02-2011 19:25:32)
Nie na wszystkich kortach jest taka możliwość techniczna. Patrząc na specyficzną halę w Memphis na 99% nie ma tam możliwości zainstalowania tego urządzenia
Ostatnio edytowany przez Bizon (19-02-2011 19:27:44)
Come on Andy !
metjuAR napisał:
Raddcik masz SopCast'a?
Mam. Na jakim kanale oglądałeś ?
User
Oglądałem przez livescorehunter.com. Tam był link do meczu przez SopCasta - inne mi zamulały. Kanału nazwy nie pamiętam, ale wiem że to była rumuńska stacja , za to jakość elegancja.