mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Ojciec Chrzestny
Wczoraj oficjalna strona Rogera Federera opublikowała kalendarz ze zdjęciami Mistrza na rok 2009.
Podobnie jak przed rokiem zbieramy chętnych,którzy chcieliby mieć taką pamiątkę (kalendarz) w przyszłym roku.
Zamówieniem (podobnie jak przed rokiem) zajmie się Baronik, który w wolnej chwili podliczy koszty i poda w tym wątku szczegóły przedsięwzięcia.
Kalendarz do obejrzenia:
http://www.rogerfederershop.com/osc/pro … anguage=en
Cena samego kalendarza to 29 CHF (Franki Szwajcarskie, 1CHF = ok. 2,5 zł)
Tak więc zbieramy wstępne zgłoszenia, ktoś zainteresowany ?
Ojciec Chrzestny
Heh skoro tak to ja też IN
Naprawdę gorąco namawiam do zgłoszeń, bo dla każdego Fana danego gracza taki kalendarz ze zdjeciami Idola to super prezent na gwiazdkę i nie tylko, w ogóle fajna rzecz
Lista zgłoszonych (LIVE)
1. Aś
2. DUN I LOVE
3. ?
Moderator
Robertinho in
Last hit for Wimby
Jedno zdjęcie gorsze od drugiego xD
Federer pewnie w Bazylei odpalil laptopa i nerwowo odswieza ten temat, czekajac na kolejne posty z "in" (ma prowizje od kazdego kalendarza)
User
A mozna zamówić kalendarz ze zdjęciami innego zawodnika?
Ojciec Chrzestny
Bizon napisał:
(ma prowizje od kazdego kalendarza)
Tego nie wie chyba nikt z Nas tu obecnych, ale strona internetowa Szwajcara podaje, ze cały dochód ze sprzedaży tychże kalendarzy idzie na konto Fundacji RF, pomagającej biednej młodzieży z krajów Afryki i Ameryki Łacińskiej.
Kubecki napisał:
A mozna zamówić kalendarz ze zdjęciami innego zawodnika?
To musisz sprawdzić na stronie konkretnego zawodnika, czy On w ogóle takiego kalendarza się dorobił
User
Sugerujesz ze taki Igor czy Novak nie mogą mieć swojego kalendarza? A mogą Ty Federasto Ty !
User
Bizon napisał:
Federer pewnie w Bazylei odpalil laptopa i nerwowo odswieza ten temat, czekajac na kolejne posty z "in" (ma prowizje od kazdego kalendarza)
kto wie, byc może za nasze pieniądze Mirka będzie zajadała się swoimi batonikami
a tak w ogóle to IN.
Ojciec Chrzestny
Kubecki napisał:
A mogą Ty Federasto Ty !
I tak oto kolega Kubecki niebawem straci "1" w rankingu WZT na GS
Chętni:
1. Aś
2. DUN I LOVE
3. Robertinho
4. Arturo
1. ?
2. ?
3. ?
4. ?
Kalendarze będą zamawiane "4" bo w takim komplecie wychodzi najtaniej za przesyłkę.
User
IN
Ojciec Chrzestny
Chętni:
1. Aś
2. Robertinho
3. Arturo
4. Barty
1. DUN I LOVE
2. ?
3. ?
4. ?
Dun czemu jesteś na drugiej liście ? ; )
Ja poproszę 2 kalendarze (wezmę dla znajomej)
Już 6 osób, jeszcze Nulka się zastanawia Ma być 8 tak ?
Popytam się jeszcze w klubie, może mój nadalowy trener sobie nad łózkiem powiesi
Ostatnio edytowany przez aś (23-10-2008 06:18:28)
Ojciec Chrzestny
Jestem na drugiej liście, bo mi się nie spieszy, a lepiej, żeby inni najpierw dostali
Moderator
Lena in
David, żadnego heroicznego poświecenia xDDDD, zapisałeś się jako drugi i jesteś drugi, w ogóle nie ma o czym mówić.
Chętni:
1. Aś
2. Aś
3. DUN
4. Robertinho
1. Arturo
2. Barty
3. Lena
4. ?
Ostatnio edytowany przez Robertinho (23-10-2008 10:36:37)
Ojciec Chrzestny
Barty ma urodziny w listopadzie, więc w ramach prezentu fajnie by było jakby dostał w 1 kolejności
Chyba mamy 8 osób, o ile "sprawa Baronika" zakończy się pomyślnie
Moderator
Aha, jak tak, to co innego. Mamy pewne 8 z Baronikiem, są też osoby które jeszcze nie są pewne, ale sytuacja niedługo się wyjaśni.
Ostatnio edytowany przez Robertinho (23-10-2008 12:12:48)
Ojciec Chrzestny
Jakby się udało 12 ludzi zebrać to padłby swego rodzaju rekord
Fajnie, ze jest takie duże zainteresowanie - w zeszłym roku udało się zdobyć tylko 4 chętnych, więc jeszcze dziś podliczę i przedstawie orientacyjne koszty takiego przedsięwzięcia dla 1 osoby (bo dochodzą oczywiście jeszcze koszty wysyłki). Tak więc wieczorkiem oczekujcie info odnośnie ceny.
Dla osób nie kojarzących mnie z forum grandslam zapraszam na moją stronę na allegro, gdzie można spojrzeć, że jestem uczciwym gościem i nie trzeba się obawiać, że wezmę kaskę i przepadnę gdzieś pod mostem Linka nie podam, bo nie dam rady (w pracy mi blokują allegro), ale wystarczy w wyszukiwarce userów wpisać Baron5.
Pozdrawiam