mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Moderator
Za pół godzny losowanie, do wygrania rekordowe 40 mln złotych, Polska ogarnięta szałem, kolejki jak za mięsem za komuny... Co zrobicie, jesli to do was ośmiechnie się szczęście?
Ojciec Chrzestny
Hm ja się zastanowię jak to możliwe, skoro nie złożyłem kuponu
Moderator
A ja nawet kilka. Dałem magiczne liczby i może pomoge szczęściu. A jak wygram..., na pewno będę przez tydzień(miesiąc?) chlać, na pewno zobacze na żywo Ane i Rogera, na pewno zwiedze USA, a potem...coś się wymyśli. Aha i samochod se kupie.
Ojciec Chrzestny
Ja to pewnie bym wydał wszystko na wyjazd do Australii i osiedlenie się tam. Może by się jeszcze na butelkę Nestea brzoskwiniowego coś się znalazło
Ja już się z panem rogerowym umówiłam ze jedziemy na AO xD
Daviś może się załapiesz jak będziesz grzeczny ; )
Później odwiedze Rogera, hm, na jakiś mecz Milanu się wybiore i zamieszkam w moim Mediolanie ; )
To chyba by było tyle.
A mój tatuś dziś potwierdził że jest w trakcie przechodzenia kryzysu średniego xDD
Moderator
No Aś, z wycieczki nici, ale trójeczke trafilim.
Moderator
Ta, na własny pogrzeb mnie zaprasza xDDDDD Dziękuje, postoje xDD
Ojciec Chrzestny
aś napisał:
Daviś
??
A własnie, trafiłem "6"
Pięć osób to od wczoraj szczęśliwych pięć osób xDD
Sie podzielili między soba i maja po 8093234.30
u "nas" też trójka
a z nowego tuszu do rzęs i AO nici ;/
Moderator
W sobotę kolejna kumulacja, tym razem 35 mln, więc wyciągam temat z niebytu. Jak ktoś ma jakieś swoje pomysły na zagospodarowanie takiej kwoty, niech śmiało pisze.
Wreszcie kupilbym sobie wyzsze wyksztalcenie. Sprawilbym sobie jakas fajna fure, hmm... moze Mustanga ? Pojechalbym do Las Vegas, na Floryde i do Australii. Na koncu Kupilbym kamienice na rynku glownym i zyl do konca zycia z wynajmu
Rozmarzyłem sie cholera, trzeba bedzie puscic kupon.
Ja to co zawsze, a Ty, Robert wiesz najlepiej o co chodzi xDDD
Dzisiaj już wypełniłam 8 ; ) tylko znając moje szczęście, nic z tego nie będzie
User
ja tam jutro pójdę rzucić kuponik
jak wygram to będę myśleć, co zrobić z takim szmalem
Ojciec Chrzestny
Ja bym sobie kupił Centrum Handlowe i bym zawarł umowy najmu z najlepszymi markami odzieżowymi świata, o!
Jakbym wygrała dziś te kase to do Malagi już nie zdąże ale na przedświąteczny wyjazd do St Anton jak najbardziej To tak na teraz. A docelowo to AO 09 i dom w w jakimś fajnym i ciepłym miejscu Trza gdzieś na starość dać wypocząć starym kościom xD
User
a to dzisiaj 35 mln!? To chyba się skusze i puszcze kuponik. Choć nie ufam kolekturom to patrząc na zasade "głupi ma zawsze szczęscie" może mi się uda.
A co z tym zrobie jak wygram to nie wiem. Wybuduje sobie korty i będę się starał aby mi WS przyznali
Moderator
Lena napisał:
Jakbym wygrała dziś te kase to do Malagi już nie zdąże ale na przedświąteczny wyjazd do St Anton jak najbardziej To tak na teraz. A docelowo to AO 09 i dom w w jakimś fajnym i ciepłym miejscu Trza gdzieś na starość dać wypocząć starym kościom xD
Hmmmm... W Miami ten domek?
Administrator
A my kupiliśmy naszej wychowawczyni na Mikołaja kuponów za 64zł.
Ciekawe czy coś wygra.