mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Moderator
"Smallville". Do 6 serii było naprawdę fajnie, potem wszystko się scenarzystom rozlazło i przekombinowało. Przykład tego co się dzieje, kiedy się nie wie kiedy skończyć produkcję.
Na AXN leci właśnie pierwsza seria, chyba się skuszę na wspomnień czar.
Ostatnio edytowany przez Robertinho (20-05-2010 17:24:21)
Ojciec Chrzestny
Już się nie mogę doczekać września, jak ponownie poniedziałkowe wieczory będą stały pod znakiem "Barw Szczęścia" i "M jak Miłość".
Administrator
"M jak Miłość" będzie leciało 3 razy w tygodniu. Gdzieś czytałem.
Ostatnio edytowany przez jaccol55 (17-06-2010 14:54:08)
Ojciec Chrzestny
jaccol55 napisał:
"M jak Miłość" będzie leciało 3 razy w tygodniu. Gdzieś czytałem.
Rewelacja! Powiem mamie, też się ucieszy.
W tv nigdy nic nie oglądam, nigdy nie chce mi się czekać na kolejne epizody. Aktualnie jade "Fringe" oraz słynną "Rodzinę Soprano". Z niecierpliwością czekam również na nowe sezony 'Californication" i "Dextera".
Ostatnio edytowany przez Jules (17-06-2010 21:47:11)
User
Ja z uwagi na więcej wolnego czasu w ostatnim czasie zabrałem się trochę za seriale. Dużo dobrego naczytałem się o produkcjach HBO i tak właśnie jestem w trakcie oglądania "Six feet under" oraz "Entourage". Następne w kolejce czekają już "OZ" i "The Wire.
Art napisał:
Ja z uwagi na więcej wolnego czasu w ostatnim czasie zabrałem się trochę za seriale. Dużo dobrego naczytałem się o produkcjach HBO i tak właśnie jestem w trakcie oglądania "Six feet under" oraz "Entourage". Następne w kolejce czekają już "OZ" i "The Wire.
"The Wire" również zamierzam, podobno godna produkcja.
Jules napisał:
W tv nigdy nic nie oglądam, nigdy nie chce mi się czekać na kolejne epizody. Aktualnie jade "Fringe" oraz słynną "Rodzinę Soprano". Z niecierpliwością czekam również na nowe sezony 'Californication" i "Dextera".
A potwierdzone sa juz kolejne sezony wyzej wymienionych przez ciebie seriali ?
Moderator
A ja po latach bycia totalnie olewanym przez nasze telewizje jako fan "Smallville", teraz jestem wręcz zagłaskiwany. TVN solidnie przygrzał i w niespełna rok nadrabia trzy sezony, teraz dają siódmą serie, na TVN 7 w weekendy seria piąta, na AXN drugi sezon, normalnie klęska urodzaju. Sobie mogę ponagrywać, bo i tak wszystko znam.
Ostatnio edytowany przez Robertinho (18-06-2010 12:00:00)
User
Oj u mnie jest tego trochę: Chirurdzy, House, Dexter, Monk (rzadko), Życie na fali (w te wakacje obejrzałem wszystkie odcinki) i odkrycie mojego brata Modern Family poza tym parę seriali animowanych Simpsonowie, Pingwiny z Madagaskaru, South Park (rzadko) i Death Note (nie wiem czy się tutaj zalicza)
Bones
Moderator
Lena napisał:
Bones
Moderator
Słyszałeś Dawidzie, że ponoć Ksawery ucieknie sprzed ołtarza?
User
Swoją drogą są już 2 pierwsze odcinki 7-go sezonu House'a i pierwszy 5-go sezonu Dexa. Ciekawe co tam wymyślą, osobiście wolę seryjnego mordercę od seryjnego uzdrowiciela
Moderator
Ja przez 6 sezon House'a przebiłem się w bólach, 7 chyba już nie wyrobie. Natomiast co do Dexa, to po znakomitej 4 serii mam ogromne oczekiwania.
User
Jak dla mnie najgorszy był 4 i 5 sezon House'a, 6-ty to taki powrót do stylu 1-3 jeśli dobrze pamiętam, ale też nic specjalnego. Właśnie w pierwszych trzech sezonach w większości odcinków mogę podać chorobę pacjenta po pierwszych klatkach, za to 4 i 5 prawie w ogóle nie pamiętam. Swoją drogą w Simpsonach było fajne podsumowanie House'a, Lisa (ta dziewczynka) "Nie przeszkadzaj muszę wysłuchać trzeciej błędnej diagnozy doktora House'a zanim postawi czwartą- właściwą" Za to Dex wgniata mnie w fotel od pierwszego sezonu i puścić nie chce, spodziewałem się, że będzie coraz gorzej, a tu proszę
Ojciec Chrzestny
Robertinho napisał:
Pędziłem na łeb, na szyję z drugiego końca miasta, żeby to zobaczyć.
Moderator
DUN I LOVE napisał:
Robertinho napisał:
Pędziłem na łeb, na szyję z drugiego końca miasta, żeby to zobaczyć.
A co na ten śmiały manewr jego mama?
Ojciec Chrzestny
Robertinho napisał:
A co na ten śmiały manewr jego mama?
Wpadła w umiarkowaną, aczkowliek bardzo zauważalną histerię. W kolejnych odcinkach będzie dym.
Ksawery dotarł do Kasi, wyznał Jej miłość i w czułym pocałunku zamknęli drzwi od Jej domu, oczywiście od wewnątrz.