mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
User
In
Jest szansa na dzika karte dla 8 rakiety swiata ?
Zbanowany
No wiesz szansa zawsze jest ale po co Ci dzika karta jak jeszcze jest miejsce i normalnie mozesz sie zglosic Daj szanse slabszym, zeby tez mieli szanse sie ogrywac
Moderator
Nie zapominaj o debiutantach Oni(znaczy konkretnie to ja ) te¿ chc± siê ogaæ
Ostatnio edytowany przez Robertinho (11-12-2008 18:59:48)
rusty Hewitt napisał:
No wiesz szansa zawsze jest ale po co Ci dzika karta jak jeszcze jest miejsce i normalnie mozesz sie zglosic Daj szanse slabszym, zeby tez mieli szanse sie ogrywac
Myslalem ze juz wszystko zajete Jezeli nie to oczywiscie IN.
User
DUN I LOVE napisał:
W kuluarach Imprezy w Sydney mówi siê ,¿e kolejna dzika karta wpadnie w rêce...Sydneya, o ile ten zdecyduje siê przyjechaæ nad zatokê swego imienia
Sydney kategorycznie odmawia przyjêcia specjalnej przepustki , tak g³odny gry ch³opak jest
In ...
Ojciec Chrzestny
Sydney w Sydney, czyli jak wszêdzie dobrze, ale w domu...
Syd zagra w dzik± kart±, to pewne - powiedzia³ dzi¶ rano australijskiemu radiu sportowemu dyrektor turnieju, który odbêdzie siê w po³owie stycznia w stolicy stanu Nowa Po³udniowa Walia.
Alan Marcos Sydney (tak w pe³ni siê nazywa) uznawany jest za jeden z najwiêkszych talentów w dzisiejszym tenisie. Czêste urazy i nie do koñca profesjonalne podej¶cie do zawodu sprawia, ¿e ten serbski gracz wci±¿ jest niespe³nion± nadziej± swojego kraju.
Mam niedaleko dom, spêdzam tu bardzo czêsto wakacje. Bêdê mia³ blisko, czasami wpadnê na kort sobie pograæ - zareagowa³ na wie¶æ o dzikiej karcie sam zainteresowany.
User
IN
Ojciec Chrzestny
2. Zg³oszenia sa przyjmowane do momentu oficjalnego zamkniêcia listy.
Przypominam, ¿e jeszcze mo¿emy siê zg³aszaæ. Proszê nie sugerowaæ siê list±, uaktualniana jest na bie¿±co.
O miejscu w drabince decyduje aktualny ranking,. a nie szybko¶æ zg³oszenia
Zapraszam
User
in
User
IN
Ojciec Chrzestny
Zosta³y 3 wolne miejsca !
Czekam na zg³oszenia
Ojciec Chrzestny
Tak, ¿eby skusic niezdecydowanych
2 miejsca wolne - czekam na zg³oszenia !
Administrator
3 wolne miejsca, jako ¿e mnie nie bêdzie w domu w okresie eliminacji, muszê siê wycofaæ...
Ojciec Chrzestny
jaccol55 napisał:
3 wolne miejsca, jako ¿e mnie nie bêdzie w domu w okresie eliminacji, muszê siê wycofaæ...
A w okresie po eliminacjach bêdziesz?
I tka mia³em Ci` daæ SE, jako Mistrzowi QC
Administrator
DUN I LOVE napisał:
jaccol55 napisał:
A w okresie po eliminacjach bêdziesz?
I tka mia³em Ci` daæ SE, jako Mistrzowi QC
O.
No bêdê od 10 stycznia wieczorkiem, czyli po 1 dniu naszych eliminacji.
Ojciec Chrzestny
MTT Sydney : Special Exempt dla Jaccola.
Jaccol55 otrzyma³ specjaln± przepustkê do gry w Turnieju MTT Sydney.
To by³a jedyna s³uszna decyzja. Dosz³y nas s³uchy, ¿e ¿ona Jaccola spodziewa siê dziecka tu¿ po Nowym Roku. To bardzo podnios³a chwila w ¿yciu ka¿dego mê¿czyzny i nie chcieli¶my w takim okresie zaprz±taæ zawodnikowi g³owy gr± w eliminacjach. Zagra od razu w 1r Turnieju G³ównego - powiedzia³ dyrektor turnieju.