mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Ojciec Chrzestny
Temat dla zabicia czasu, bardziej z myślą o grudniu , ale jak ktoś chciałby coś napisać to proszę bardzo
Założeniem wątku jest podzielenie się z innymi pochodzeniem swego avataru, sygnatury czy też ujawnienie celu, powodu dla którego jest on /one takie a nie inny/e, także nasz stosunek do takich rzeczy
Mój avatar jest wiekowy i stały. Nie zmieniałem go bardzo dawno i prędko nie zmienię. Kiedyś znalazłem na stronie AO. Przedstawia idealne połączenie mojego ulubionego tenisisty i ulubionego turnieju, czyli Roger Federer opatulony ręcznikiem z AO
Sygnatura to hasło, które znalazłem na stronie AO - miało to być moje motto życiowe, ale póki co cieniutko z realizacją
Zapraszam
Faktycznie avatar masz wiekowy. Zawsze mi się z Tobą kojarzy
Mój zmienia się bardzo często, w zależności chyba od ostatniego ważniejszego wydarzenia zwłaszcza jeżeli chodzi o życie Rogera, to sportowe i czasami to prywatne (lipiec/sierpień? ), tak jak na przykład teraz mam Rogera z pucharem. Więc jak widać nie jest stały.
Natomiast w sygnaturce mam hasło, a raczej słowa które powiedział Roger po przegranym finale AO09, które mnie ostatecznie i na dłuższy czas dobiły i od stycznia widnieją niezmiennie w podpisie, a obok jak nietrudno się domyślić - liczba wygranych WS / liczba wygranych turniejów .
Co do moich avatarów to zmieniam je nierzadko,ponieważ nie lubię mieć zbyt długo jednego avatara.Próżno będzie szukać w moim profilu avatara przedstawiającego innego zawodnika niż Rogera,ponieważ jest dzięki niemu polubiłem tą dyscyplinę sportu
User
A niech ktoś zgadnie jakiego tenisiste przedstawia mój avatar i jakie trofeum trzyma.
Ojciec Chrzestny
polo90 napisał:
A niech ktoś zgadnie jakiego tenisiste przedstawia mój avatar i jakie trofeum trzyma.
Tsung-Hua Yang, juniorski Mistrz Rg2008?
User
Avatar znalazłem gdzieś w na MTF.
A sygnaturka to nazwiska moich ulubieńców.
Ostatnio edytowany przez Velasquez (01-02-2011 20:21:17)
Moderator
Avatar - Roż w stanie bojowego uniesienia.
Sygnatura - lubię zmieniać, aktualnie jest to fragment tekstu utworu o charakterze muzycznym, Five For Fighting - Superman.
Ostatnio edytowany przez Robertinho (16-09-2010 16:38:43)
User
Brawo DUN wiedziałeś.
Swoją drogą to Yang błąka się teraz po azjatyckich challengerach i futuresach.
Nigdy nie widziałem jego meczu w internecie.
polo90 napisał:
Swoją drogą to Yang błąka się teraz po azjatyckich challengerach i futuresach.
Nigdy nie widziałem jego meczu w internecie.
Gdyby nie Tomic, to Tsung-Hua Yang miałby 2 juniorskie szlemy. Przegrał finał AO w 2008 z Australijczykiem.
Mój pierwszy avatar to moje inicjały w formie przypominające logo Feda.
Sygnatura-Osoba którą uważam za wzór gry i boga sportu.