mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
User
Ech, nudny by³ to fina³. Soderling wyra¼nie nie mia³ swojego dnia psu³ co popad³o, a Rafa po swojemu, gania³ 3-4 m za lini± koñcow± i stamt±d posy³a³ te swoje topspiny. Dobrze przynajmniej, ¿e Szwed jako tako zagra³ w trzecim secie, bo po przegraniu drugiego "na stoj±co" i breaku na pocz±tku trzeciego my¶la³em,¿e to skoñczy siê 6-0 mo¿e 6-1.
Gratulacje Rafa, mamy nowego lidera rankingu.
rusty Hewitt napisał:
Jules napisał:
Trzy krótkie dla Sody i po sprawie. Robin ³upie serwisem porz±dnie i nie zanosi siê na to, ¿e ³atwo odda mecz. Zreszt± ja przesta³em ogl±daæ RG po 1/8, bo tylko Federer mnie trzyma³ przy tym turnieju i m³ode gwiazdy, wiêc bez ró¿nicy kto zwyciê¿y Pary¿.
Twoje wiadomosci i ogolna wiedza na temat tenisa jest przeogromna Jules. A najbardziej podoba mi sie u Ciebie zdolnosc przewidywania jak sie skonczy pojedynek
Dobra, nie kozacz, te¿ miewasz wpadki, jak ka¿dy. Zobacz co napisalem jakies 10 minut pozniej. Ty za to jestes encyklopedia wiedzy o tenisie. Zreszta nie spodziewalem siê, ze po dwoch tak udanych gemach serwisowych Szweda tak sie usztywni i bedzie sie spoznial do samej pilki. Coz, najwieksi prorocy nawet zawodza. Nerwy czasami puszczaja.
rusty Hewitt napisał:
Robertinho napisał:
Nadal serwuj±c na mecz oddaje serwis do zera df-em? Niepojête.
Wedlug mnie przegra przez to w 3 szybkich z Soderlingiem.
Za to Ty jestes jeszcze wiekszym prorokiem. Niektorzy uzytkownicy tego forum wykazuja sie niepojetym luzerstwem w oskarzaniu innych, naprawde.
Ostatnio edytowany przez Jules (06-06-2010 22:39:10)
User
Robin Soderling ... Prawdopodobnie jedyny tenisista który wyst±pi³ w dwóch wielkoszlemowych fina³ach , i w ¿adnym z nim nie pokusi³ sie o zdobycie gema przy serwisie rywala Dla przypomnienia w finale z Federerem mia³ dwie szanse , choæ "szanse" to chyba za du¿e s³owo bo z tego co mi ¶wita Fed oddala³ zagro¿enie serwisem , zupe³nie odwrotnie ni¿ Rafa , Jemu bodaj tylko dwa razy na osiem przypadków serwis pomóg³ wyj¶æ z opresji , najwiekszymi bohaterkami by³y jednak bp w ktorych Nadal czy te¿ sam Robin stworzy³ sobie wszelkie udogodnienia by tego breaka ugraæ , nie potrafi³ , i za kare bêdzie mia³ do czego wracaæ my¶lami , a nie wiem czy trzeci± szanse dostanie , a je¶li ju¿ to chyba nie na Rg , tak , tak ! chce przez to powiedzieæ ¿e czas najwy¿szy by wielkoszlemowe ambicje Roibina wybieg³y poza Pary¿ , w koñcu jest najzdolniejszym ³upaczem jakiego nosi matka ziemia czy nie ?
Aha przed fina³em siê nie wypowiedzia³em , ale nie mam zamiaru taiæ ¿e mój typ wyra¿a³ siê w czterech setach , oczywi¶cie dla Robina
Ojciec Chrzestny
Sydney napisał:
Tak , tak ! chce przez to powiedzieæ ¿e czas najwy¿szy by wielkoszlemowe ambicje Robina wybieg³y poza Pary¿ , w koñcu jest najzdolniejszym ³upaczem jakiego nosi matka ziemia czy nie ?
JUAN MARTIN DEL POTRO!
User
Juan Taak Ale wiesz nie bra³em Go pod uwage , bo kolega Expresso wyda³ Mu juz p³yte nagrobn±