mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
User
Mam wrażenie, że pogoda w Białymstoku zmierza w dobrym kierunku, dziś idąc na zajęcia zobaczyłem, że na kortach pojawiają się powoli pomarańczowe "wysepki"
Ojciec Chrzestny
wyczesany napisał:
Mam wrażenie, że pogoda w Białymstoku zmierza w dobrym kierunku, dziś idąc na zajęcia zobaczyłem, że na kortach pojawiają się powoli pomarańczowe "wysepki"
Wreszcie. Po ostatniej porażce doszedłem już do siebie, długa zima w Białym mi w tym pomogła.
Ale w okolicach południa solidny grad przeszedł przez centrum.
User
Ja piszę o pogodzie, a Ty już wchodzisz na temat gry... jak dobrze mnie rozumiesz Nie mogę się doczekać
DUN I LOVE napisał:
Ale w okolicach południa solidny grad przeszedł przez centrum.
Coś słyszałem, ale w czasie wykładu z matmy to i potop by nie wywołał paniki
Ostatnio edytowany przez wyczesany (11-03-2011 17:20:14)
Moderator
Od jutra ma nastąpić pogorszenie pogody, więc kto ma możliwość przebywania na dworze, niech korzysta. Ja właśnie idę na rowerze pośmigać.
Ojciec Chrzestny
Biały dziś biały.
Śnieżyca od 4 nad ranem.
Masta
Żenująca jest ta pogoda, doprawdy.
Dawid u Cb śnieżyca a u mnie słoneczko i 8 stopni.
Moderator
W Warszawie śnieg przez noc spadł.
User
Dawid. Słyszałem, że Białystok wedle jakichś tam badań, raportów ma najwyższą jakość życia ze wszystkich polskich wielkich miast. Nic tylko dobrze żyć.
Jeśli chodzi o pogodę, to u mnie, na pięknym południu Wielkopolski po raz pierwszy od półtora miesiąca widziano opady śniegu. O szok termiczny też nietrudno - w czwartek mieliśmy ponad 15 stopni, a dziś zaledwie pięć kresek.
Ojciec Chrzestny
Johnathan, odpisałem w tym temacie:
http://www.mtenis.pun.pl/viewtopic.php?pid=66317#p66317
W Białymstoku zimno, trochę wieje. Temperatura waha się od -4 do -3 stopni, a będzie pewnie jeszcze zimniej.
User
Dun! Na PB już korty wałują... wiem, że wiesz co to znaczy! Swoją drogą dziś w Białym ma być 15*C, strasznie zazdroszczę bratu który mieszka w okolicach Krakowa i chwali mi się, że ma koło 20*C
W Szczecinie aktualnie 20 stopni w cieniu, zaraz wypad na korty nareszcie.
Moderator
Pogoda jest idealna, najfajniejszą dla mnie porę roku mamy.
Ojciec Chrzestny
Rewelacja! Przed chwilą wróciłem z przyszkolnego boiska, gdzie ponad 2,5 godziny grałem w piłę jak za starych dobrych czasów.
Niesamowite, nie pamiętam żeby przed świętami paradował w krótkim rękawku i była taka gorączka. Jak jechałem na snookera myślałem, że się ugotuje w samochodzie.
Administrator
FEDEER napisał:
Niesamowite, nie pamiętam żeby przed świętami paradował w krótkim rękawku i była taka gorączka. Jak jechałem na snookera myślałem, że się ugotuje w samochodzie.
Święta Wielkanocne są świętami ruchomymi. Niektóre wypadają z marcu, a niektóre w kwietniu. Tegoroczne wypadają bardzo późno.
Cudny dzień.
Kocham takie słońce, ciepełko, rześkie powietrze. Nacieszyłam dzisiaj oczy fantastycznymi odcieniami zieleni, bajkowymi kolorami tulipanów i nawdychałam się zapachu hiacyntów.
Cudo !!!!!!!
jaccol55 napisał:
FEDEER napisał:
Święta Wielkanocne są świętami ruchomymi. Niektóre wypadają z marcu, a niektóre w kwietniu. Tegoroczne wypadają bardzo późno.
Oj tam oj tam. Wiem dobrze
Moderator
Polska na rowery! I tymi słowy żegnam się na kilka dni, życząc wszystkim mokrego jajka i smacznego dyngusa.