mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Moderator
j.w. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ojciec Chrzestny
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Szacun Dawi¶ - zw³aszcza za B&B
Ja lubie folklor - wszelaki xD
Nie tylko Davis s³ucha boysband'ów xD Pomijaj±c BB, Westlife i Blue na ten przyk³ad xDDDD
Blue - Breath easy
Westlie - Miss u when i'm dreaming. xDDDDD
To tak swoj± drog±.
Wracajac do tematu, nie ma sensu wypisywaæ tytu³ów piosenek, bo gdybym mia³a to zrobiæ, straci³abym kilka dobrych dni. Lepiej wymieniæ artystów czy te¿ zespo³y które dazê ogromnym szacunkiem za to co zrobili czy te¿ robi± ; )
Zaczynaj±c oczywiscie od Tupaca, w którego muzykê wci±gn±³ mnie brat, a jeszcze wcze¶niej dobry przyjaciel który aktualnie mieszka w Stanach. Uwielbiam go, uwielbiam jego muzykê, jego osobowo¶æ któr± mogê poznawaæ tylko dziêki archiwalnym wywiadom. Po Pac'u s± jeszcze inni np : Dr Dre, Snoop, Jay-Z, Notorious BIG ( za muzykê, nie osobowo¶æ ) R.Kelly, Ice Cube, Nate, Akon, Eminem, BA, Wyclef oczywiscie, Ja Rule, i wielu innych.
Oczywiscie tego typu muzyki nie da siê s³uchaæ ci±gle, aczkolwiek znam takich. Pomijaj±c amerykañski hh, uwielbiam zespó³ Queen ( a propo tez przez brata, który s³ucha ich odk±d pamiêtam ). Szacunek dla Freddiego za to co zrobi³ dla muzyki. Dalej : Bon Jovi, Usher, soundtracki z wielu wielu filmów, a zw³aszcza bajek xDDD Soundtrack z Mulan, Aladdina, Mustanga, Króla Lwa ...
Mam co¶ takiego, ¿e je¿eli wpadnie mi w ucho jaki¶ kawa³ek, s³ucham go kilka dni, a¿ mi siê w koñcu 'znudzi' i wtedy przeskakuje na jaki¶ inny
To tyle chwilowo, ode mnie.
A ja s³ucham rocka i metalu. Zdarzy siê, ¿e trafiê na jaki¶ pop, ale rzadko. Je¿li ju¿ to mam ogromn± s³abo¶æ do Justina Timberlake'a, Nelly Furtado i glownie do Alicii Keys. Uwazam, ze to swietni artysci.
Ale najwazniejszy jest rock. Kocham KoRna, Incubus, Bloc party, Myslovitz, Marilyna Mansona, U2, Irê i mase innych grup.
User
Ja, podobnie jak Jules, gustuje w rockowych klimatach. Ewentualnie blues albo trochê jazzu. W¶ród polskich wykonawców najwy¿ej ceniê Chyliñsk±, Hey, Myslovitz, Maanam, TSA i Brygadê Kryzys. Poza tym uwielbiam Janis Joplin, AC/DC, Pink Floyd, Tracy Chapman, Led Zeppelin, Queen; ewentualnie Marilyn Manson, wczesna Metallica, Guns'n'roses.
User
Wstyd by mi by³o gdybym trochê nie wypromowa³ tu nowej p³yty Beyonce - "I'm... Sasha Fierce". Album jest dwup³ytowy:
P³yta "I Am":
„If I Were a Boy”
„Halo”
„Disappear”
„Broken Hearted Girl”
„Ave Maria”
„Smash Into You”
„Satellites”
„That's Why You're Beautiful”
P³yta "Sasha Fierce":
„Single Ladies
„Radio”
„Diva”
„Sweet Dreams”
„Video Phone”
„Hello”
„Ego”
„Scared of Lonely”
Jako single jak na razie wysz³y 'If I were a boy', 'Single Ladies', 'Halo' i 'Diva' Ja jako fan oczywi¶cie uwielbiam wszystkie piosenki z tej p³yty ale szczególnie polecam Halo, Smash Into You, Radio, Diva, Sweet Dreams, Hello i Scared of Lonely
No to tyle promowania Bee
Ostatnimi czasy uwielbiam s³uchaæ Beyonce...Ma genialny g³os , ktorego mog³bym s³uchac 24/h.Ostatnia p³yta jest cudowna , nie ma na niej s³abych kawa³ków
W telefonie mam tak¿e piosenki Timberlake'a , Buble , Chyliñskiej i reszta to popowe kawa³ki z eski
Ojciec Chrzestny
Last hit for Wimby
Te¿ jeste¶ fajny xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ojciec Chrzestny
COA napisał:
Te¿ jeste¶ fajny xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nie, nie - to nie ja na tych obrazkach w tym teledysku
Dziêki audycji Manna i Wasowskiego Tanie granie (leci w niedzielê od 10 do 12 w radiowej trójce) trafi³em na genialnego kolesia nazywa siê Dan Auerbach (mo¿na go ³atwo znale¼æ na na myspace). Facet ¶piewa i gra na gitarze. Jestem pod ogromnym wra¿eniem jego debiutanckiej p³yty. Poza tym Dan wraz z koleg±, który gra na perkusji tworz± zespó³ Black Keys. Jest ich TYLKO dwóch, jednak wymiataj± niesamowicie. Polecam gor±co.
Ostatnio edytowany przez Radek (15-03-2009 22:03:34)
Ojciec Chrzestny
Ojciec Chrzestny
http://www.youtube.com/watch?v=rNySN4-lt_o
Kolejny boski kawa³ek, który bardzo polecam
My¶la³em, ¿e nie wysi±dê z samochodu
User
To koñcówka filmu i ten rozbrajaj±cy taniec http://www.youtube.com/watch?v=PjN_q8feoa4
Ale piosenka w miarê
http://www.youtube.com/watch?v=cgqOSCgc8xc
¯e tak siê udzielê, w moim ulubionym temacie, a przynajmniej tak byæ powinno.
Pan Damien ma ogromnego plusa u mnie za to co stworzy³, pomijam ju¿ jego wiekowe Cannonball czy Hallelujah .
Is that alright
Is that alright with u?
Ojciec Chrzestny
http://www.youtube.com/watch?v=3uKOngVfdcY
Znalaz³em !
Moderator
Nie wiem co jest bardziej przera¿aj±ce, ta pani, czy jej "¶piew".
Ostatnio edytowany przez Robertinho (17-06-2009 16:06:51)
Ojciec Chrzestny
Robertinho napisał:
Nie wiem co jest bardziej przera¿aj±ce, ta pani, czy jej "¶piew".
Pod tym katem o tym nie my¶la³em. Niemniej super nuta do samochodu.
Generalnie lubiê muzykê Shauna Bakera.
Moderator