mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
User
Kuruszi: "COA? Poradziłbym sobie z nim nawet lewa ręką"
Kosowianin , zapytany o to jak widzi swoje szanse przed zbliżającym się meczem 1 rundy w Rzymie, będącym rewanżem za półfinał Barcelony, nie krył pogardy dla swojego rywala:
" Nie sądzę aby zawodnik tej klasy mógł stanąć mi w tym turnieju na drodze. W stolicy Katalonii grało mi się z nim bardzo dobrze, podczas wymian miałem wystarczająco dużo czasu aby omówić przez telefon komórkowy szczegóły mojego kontraktu z nowym sponsorem. Tak naprawdę mecz z Janem byłby dla mnie wyzwaniem gdybym zagrał rakietą bez naciągu"
Miejmy nadzieję, że butny mieszkaniec Bałkanów nie zachłyśnie się błyskawicznie zdobytą popularnością, którą zapewniły mu tytuł w Barcelonie i finał w Houston już na początku kariery i nie stanie się jednym z graczy, którzy wcześnie zaczęli, a w wieku 23 lat przestaną dochodzić ...
PS. Do finałów.
Zbanowany
Nie dziwie sie tego, ze jestes taki pewny siebie. Wkoncu jestes najwiekszym talentem jaki kiedykolwieg pojawil sie w MTT.
Administrator
rusty Hewitt napisał:
Nie dziwie sie tego, ze jestes taki pewny siebie. Wkoncu jestes najwiekszym talentem jaki kiedykolwieg pojawil sie w MTT.
Do czasu, jak Ty nie zacząłeś przegrywać w pierwszych rundach.
Zbanowany
Nawet drogi kolego, jak bylem w formie i wygrywalem turnieje to nie bylem tak dobry jak Kuruszi, takze nie wiem o co chodzi Jaccol
Administrator
No już nie bądź taki skromny. Przez pewien czas byłeś jak Nadal na cegle.
Zbanowany
Dobrze, ze nie jak Krol Roger na trawie
Last hit for Wimby
kuruszi napisał:
Kuruszi: "COA? Poradziłbym sobie z nim nawet lewa ręką"
Kosowianin , zapytany o to jak widzi swoje szanse przed zbliżającym się meczem 1 rundy w Rzymie, będącym rewanżem za półfinał Barcelony, nie krył pogardy dla swojego rywala:
" Nie sądzę aby zawodnik tej klasy mógł stanąć mi w tym turnieju na drodze. W stolicy Katalonii grało mi się z nim bardzo dobrze, podczas wymian miałem wystarczająco dużo czasu aby omówić przez telefon komórkowy szczegóły mojego kontraktu z nowym sponsorem. Tak naprawdę mecz z Janem byłby dla mnie wyzwaniem gdybym zagrał rakietą bez naciągu"
Miejmy nadzieję, że butny mieszkaniec Bałkanów nie zachłyśnie się błyskawicznie zdobytą popularnością, którą zapewniły mu tytuł w Barcelonie i finał w Houston już na początku kariery i nie stanie się jednym z graczy, którzy wcześnie zaczęli, a w wieku 23 lat przestaną dochodzić ...
PS. Do finałów.
COA : Kuruszi może już wracać do kraju walczyć o niepodległość.
Amerykanin nie krył swojego rozbawienia gdy dowiedział się o wypowiedzi obywatela Kosowa : 'Gra taki leszczyk od paru turniejów, wygrywa śmieszne imprezy i uważa, że jest fajny. Niech popatrzy na swoje osiągnięcia i pozycje w rankingach, w jednym turnieju w Miami wygrałem więcej niż on przez swoją całą żałosną karierę. Planowałem odpuścić sezon na clayu, jednak jego wypowiedź zmobilizowała mnie do wykrzesania z siebie sił i rozwalenia go na drobny mak w turnieju w Rzymie'
PS O, po stylu obstawiam kolega Kubecki napisał Ci artykuł i kazał wkleić. Dwie tenisowe miernoty z Bałkanów.
Ostatnio edytowany przez COA (26-04-2009 16:47:05)
Moderator
To jest to słynne bałkańskie poczucie humoru.
User
Kubecki nie ma z tym nic wspólnego.
Last hit for Wimby
A to zwracam honor, ale dałbym sobie rękę obciąć, że to Twój artykuł
User
Jasiu, ja Cie cenię jako zawodnika, zwłaszcza na clayu
do zobaczenia w 1/2 Rzymu
Ojciec Chrzestny
Kubecki napisał:
do zobaczenia w 1/2 Rzymu
Podczas meczy 1/2 Rzymu to Wy się możecie we dwójkę spotkać co najwyżej w samolocie na kolejne turnieje
Powrót w wielkim stylu??
Powrócić w wielkim stylu po ponad miesiecznej przerwie ma zamiar 18-letni reprezentant Serbii - Mateuszz..
- Kilka dni temu bardzo się denerwowałam powrotem do gry po tak długiej przerwie. Jestem szczęśliwy, że będę mógł to zrobić podczas turnieju w moim rodzinnym mieście - Belgradzie - powiedział na konferencji prasowej młody Serb.
Podczas meczu ćwierćfinałowego w Indian Weels (w drugiej rundzie pokonanie lidera rankingu Rusty'ego - przyp.red.) przeciwko Francuzowi Joke005, Serb doznał kontuzji nadgarstka która wyłączyła go ze startu w zbliżających się turniejach z cyklu masters : Miami , Monte Carlo... Krótko po tym zdarzeniu Mateuszz z żalem stwierdził, że nie wie jak dalej potoczy się jego tenisowa kariera , jednak dzięki profesjonalnym zabiegom pod okiem najlepszych specjalistów w USA , niespodziewanie szybko powraca na korty.
Mateuszz wystąpi teraz w rozpoczynającym się w poniedziałek turnieju w Belgradzie.Jego rywalem w pierwszej rundzie będzie reprezentant Kuby - rozstawiony z numerem 8 Jaccol55.
Jestem głodny gry , dawno nie czułem takich emocji przed turniejem , po zwycięstwie z Rustym pokazałem wszystkim , że mogę wygrać z każdym ...U siebie udowodnię , że moja dobra forma przed kontuzją nie była przypadkowa...Chce walczyć o najwyższe trofea , moim celem na ten sezon będzie TOP10 i do tego będę dążył,Mamy mocną ekipę , Kubecki , Ciocia zło i Stokal to światowa czołówka , i wiem , że w komplecie awansujemy do kolejnej rundy - zakończył
Ostatnio edytowany przez Mateuszz (02-05-2009 22:40:22)
Ojciec Chrzestny
Mateuszz, trzymamy kciuki !
User
Warto zaznaczyć również, że naszym celem jest zdobycie Pucharu Davisa
Last hit for Wimby
Warto zaznaczyć również, że naszym celem jest zdobycie Pucharu Davisa
Widzę że humor się was trzyma od samego rana
User
P.S W półfinale pokonując reprezentację USA
Come on Andy !
Kubecki napisał:
P.S W półfinale pokonując reprezentację USA