mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Ojciec Chrzestny
Mam nadziejê, ¿e mamy tutaj sympatyków tego sportu. Trwaj± Mistrzostwa ¦wiata, na ktorych Polacy broni± Wicemistrzostwa. Dzi¶ gramy z Algieri±, transmisja w TVP2. Po 18 minutach prowadzimy 10-6
Grupa "polska":
Polska
Algeria
Tunezja
Rosja
Niemcy
Macedonia
User
39 - 22, czyli zgodnie z planem. Takie turnieje zawsze ciê¿ko siê zaczyna. Jutro gramy z Rosj±, z któr± ostatnio regularnie wygrywali¶my.
Mam nadzieje, ze Polacy z meczu na mecz bêd± graæ coraz lepiej.
Zbanowany
Wczoraj planowane zwyciestwo ze slaba Algieria, dzisiaj jednak Polakow czeka o wiele ciezsze zadanie. Dzisiaj o 19.30 nasza reprezetacja zmierzy sie z zawsze grozna Rosja i to moze byc bardzo wazne spotkania dla nas. Przy ewentualnej porazce moze byc bardzo trudno wyjsc z grupy birac pod uwage ze czeka nas jeszcze pojedynek z aktualnymi mistrzami swiata Niemcami. Ale miejmy nadzieje, ze Polacy zaprezentuja dobra forme i zwycieza Rosjan.
Ja my¶lê, ¿e Polska spokojnie do¶æ wygra. Bielecki wczoraj chyba z pó³ meczu nie gra³ jak dobrze widzia³em... Widaæ oszczêdzany by³. To dla Polski bardzo dobry znak, byæ mo¿e dzisiaj bêdzie prawie cale spotkanie i namiesza troszke rywalom...Polska wygra min 6 pkt.
User
Optymista z Ciebie.
W ostatnich dwóch spotkaniach miêdzy tymi druzynami ( na ostatnich mistrzostwach ¶wiata i IO) emocje by³y do samego koñca. W obydwu meczach wygrywali¶my tylko jedn± bramk±. Rosjanie bêd± dzi¶ bardzo gro¼ni, zremisowali z Niemcami i teraz bêd± chcieli zdobyæ punkty z nami. To bêdzie powa¿ny sprawdzian, który chyba zweryfikuje jak Polacy s± przygotowani do turnieju.
Kurcze Pierwsza po³owa do¶æ nerwowa, ale powoli Polacy siê ogrywaj±, wiêc bêdzie dobrze mówie Ci
Ostatnio edytowany przez b@der (18-01-2009 19:17:47)
Last hit for Wimby
Kasa <3
Zawa³y <3
Ojciec Chrzestny
Ale komedia. Kiedy dostawali¶my w plecy w 2 po³owie prze³±czy³em na retransmisjê Atalanta - Inter (nie zna³em wyniku).
Nagle prze³±czam i widzê, ¿e ju¿ wygrywamy.
Brawo.
Ha! A nie mówi³em, ¿e Polska wygra~! Extra jest! Brawo dla Szmala
Next pojedynek z Macedoni±... Bêdzie to ³atwy mecz wiêc czekamy na kolejn± wygran± Polska!
Ostatnio edytowany przez b@der (18-01-2009 20:54:15)
Zbanowany
Dobry, emocjonujacy mecz ze swietna koncowka Polskiego zespolu. Kapitalny mecz szczegolnie rozegral bramkarz naszej druzyny Slawomir Szmal ratujac nas w wielu ciezkich momentach. Jutro o 15.30 mecz z Macedonia i na pewno bedzie to latwiejszy mecz niz z Rosja biorac pod uwage ze Macedoni blizej jest do poziomu Algierii niz do naszych dzisiejszych przeciwnikow.
User
10 min do koñca:
Polska 20-24 Macedonia
dzisiaj to wygl±da tragicznie
Ostatnio edytowany przez Kubecki (19-01-2009 15:41:05)
No i 29:30 Oj oj... Z tak± dru¿yn± jak macedonia nie powinni mieæ najmniejszych problemów...
Ojciec Chrzestny
Ale ¶miech, no ¿eby z Macedoni± umoczyæ Liczy³em na g³adkie zwyciêstwo.
User
O pora¿ce z Niemcami nie ma co wspominaæ.
-------------------
2 faza rozgrywek:
Nadzieja umiera ostatnia Polacy pokonuj± Mistrzów Europy Duñczyków 32:28 i nie rezygnuj± z walki o medale. Jutro Serbia. Do boju panowie!
Last hit for Wimby
No to tak, sprawa siê ma nastêpuj±co
1. Niemcy 3 98:81 5
2. Dania 3 97:96 4
3. Serbia 3 98:98 3
4. Norwegia 3 83:86 2
5. Polska 3 84:88 2
6. Macedonia 3 80:91 2
Po 1.
Wygrywamy pozosta³e dwa mecze.
Po 2.
Dania leje dzi¶ Macedoniê.
Po 3.
Niemcy wygrywaj± mecz o pietruszkê z Dani±.
I jest strefa medalowa.
Ojciec Chrzestny
To prawda, ¿e Szmal bramkê wczoraj strzeli³ ?
Ponoæ. I to chyba jedn± z najpiêkniejszych
Dzisiaj Serbia. Nie bêdzie mniej trudniej ni¿ wczoraj...Powiedzia³bym, ¿e trzeba bêdzie bardzo uwa¿aæ na serbów, bo po zremisowanym w ostatnich sekundach meczu z Niemcami bêd± podbudowani do walki.
User
COA, mi siê wydaje, ¿e w zwi±zku z tym, ¿e dzisiaj wygrali¶my, to mamy 4 pkt i bilans bramek + 17. Je¶li Dania przegra z Macedoni± po wyrównanym meczu, to i my i Macedonia bêdziemy mieli po 4 pkt. A macedoñczycy napewno nie wygraj± tak, ¿eby mieæ lepszy bilans bramek od nas. W ten sposób bêdziemy zajmowaæ narazie drugie miejsce w grupie.
Mo¿e ja czego¶ tutaj nie rozumiem? Wyja¶nij mi to, je¶li mo¿esz.
Last hit for Wimby
Wydaje mi siê ¿e decyduje bezpo¶redni mecz, z tego co na zczuba pisali.
edit
Norwegowie pykli Niemców, tak¿e wystarczy wygraæ z Norwegami, i ka¿dy wynik oprócz remisu w meczu Dania-Niemcy zak³adaj±c wygran± Duñczyków z Macedoni± daje nam awans.