mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
User
Niez³y pocz±tek Mistrzostw. Poza pierwszym setem, gdzie by³y drobne problemy Polacy lepsi od Kanadyjczyków bez straty seta.
Komentatorzy wspominali o u³o¿onym pod W³ochów regulaminie. Trzy fazy grupowe? Do¶æ pogmatwane to jest. Nie dos³ucha³em w³a¶nie i czy móg³by kto¶ wyja¶niæ?
1 faza grupowa - 6 grup po 4 zespo³y = 24 zespo³y.Z ka¿dej grupy 3 najlepsze awansuj±.
2 faza grupowa - 6 grup po 3 zespo³y = 18 zespo³ów.Awansuj± 2 najlepsze.
3 faza grupowa - 4 grupy po 3 zespo³y = 12 zespo³ów.Zwyciêzcy grup awansuj± do pó³fina³ów.
Come on Andy !
Sensacja w "Polskiej" Grupie
Kanada - Serbia 3-1 !
Administrator
Uff, do przodu. Teraz Serbowie.
User
Drugi Grunwald Brawo. jutro niech rezerwa gra, nale¿y siê po takim meczu odpoczynek.
Administrator
Czy tylko ja siê zastanawiam, co Wlaz³y robi na tych mistrzostwach?
User
Dobrze widzia³em czy on mo¿e 2 razy na z 15 prób skoñczy³ atak? Daremny jest i tyle ale czy my w ogóle mamy jeszcze jakich¶ atakuj±cych poza niezast±pionym Piotrkiem Gruszk±
Zwyciêstwo z Serbia skomplikowa³o, bo mogli¶my sobie pykaæ z Meksykiem a nie Bu³gari±.
Ostatnio edytowany przez asiek (27-09-2010 20:58:26)
Administrator
A Kurek to co? Chwilami ci±gnie ca³y nasz zespó³...
Komentator mówi³, ¿e Bu³garia gra bardzo s³abo, wiêc mo¿e nie taki diabe³ straszny.
User
Bu³garia da³a siê ograæ Czechom, wiêc nie s± tacy straszni, a po za tym ostatnio wszêdzie ich lali¶my wiêc ja tam siê tego meczu nie bojê
Kurek to przyjmuj±cy.
Administrator
A niech tam.
Teraz ju¿ rozumiem, czemu W³osi ustawiaj± pod siebie rozgrywki. Jak oni ledwo daj± radê Iranowi, to ¿eby w normalnych warunkach nie odpa¶æ po fazie grupowej to musieliby siê wznie¶æ na wy¿yny swoich obecnych umiejêtno¶ci.
User
POLSKA
Brazylia
Bu³garia
Ale grupa, grupa ¶mierci. Za kadencji Lozano pokonywali¶my By³garów jak siê nam podoba³o, a teraz to nie wiem. Oby sprawdzxi³y siê w tej fazie s³owa Kubeckiego, jakoby nie mieli formy... A Brazylia.... to ju¿ nie trzeba mówiæ Do boju Polsko.
User
Nie ogl±dam meczy Brazylijczyków ale to ju¿ zdaje siê nie ten zespó³ co 4 lata temu. Znaczne zmiany kadrowe, przegrywaj± z Kub±, przygrywaj± na sparingach z Niemcami czy Polsk±. Ze starych dobrych graczy to pozostali Giba, Rodrigao i Dante, reszta, to przynajmniej dla mnie nowe nazwiska..
Spogl±dam te¿ na sam program i widzê ¿e tam to mamy dopiero nie po drodze. Z Brazyli± gramy w czwartek o 21 i nastêpny mecz od razu w pi±tek o 17, gdy Brazylijczycy graj± do w sobote wieczorem. Nie wiem czemu tak siê dzieje ale piêknie by³oby utrzeæ nosa organizatorom i zdobyæ mistrza
Masta
Nie od wczoraj W³osi s± pupilkami FIVB, ale system rozgrywek tych mistrzostw to po prostu skandal. Najlepsze zespo³y na ¶wiecie kosz± siê wzajemnie na pocz±tku rozgrywek, aby s³abiutcy Italusi mogli zdobyæ sobie medal.
Takie dzia³ania podnosz± i tak wysoki poziom mojej niechêci wobec tej reprezentacji, nie tylko w dziedzinie pi³ki siatkowej.
Oczywi¶cie nie istnieje zagro¿enie, ¿e gospodarze siêgn± po tytu³, poniewa¿ od kilka lat ich gra jest conajwy¿ej przeciêtna i daleko im do czo³owych zespo³ów, jednak sam fakt organizacji tego turnieju budzi ogromne kontrowersje.
User
Aby wygraæ pierwszy mecz z Brazyli±, bêdzie ciê¿ko, ale kuba da³a sobie radê, wiêc dlaczego nie my, zespó³ co tu du¿o mówiæ kompletny.
niemniej trochê siê wczoraj zdziwi³em ¿e Polacy wyszli 1wszym sk³adem na mecz... spodziewa³em siê ¿e trener da odpocz±æ czo³owym zawodnikom, a da wykazaæ siê np. B±kiewiczowi...
User
Czy to prawda, ¿e transmisja meczu Polska - Brazylia tylko w Polsacie Sport?
Come on Andy !
Hotel52 wa¿niejszy.
User
Mo¿e inaczej.. w otwartym bêdzie czy faktycznie pokazuj± jaki¶ serial podczas M¦?
Come on Andy !
Last hit for Wimby
Ja pie**olê.