mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Administrator
Co do meczu Syda i Duna. Poda³em wyniki przy stanie 5-3 dla Marata i jego serwisie w 3 secie. Nie przypuszcza³em, ¿e to przegra, a poda³em wyniki, poniewa¿ mam dostêp do kompa dopiero w tym momencie, a wiêc dopiero kilka godzin pó¼niej. Chcia³em podaæ wyniki wcze¶niej i st±d ta pomy³ka.
A co do gemów, dopisuje je wszystkie za jednym razem, nie pamiêtam kto wygra³ na gemy a kto na pkt. A co do 6-0 6-0 to Asiek ma racjê, by³a to prowokacja.
Last hit for Wimby
To gratulujê, jak zamiast oddawania realizmu turnieju stosuje siê prowokacje, oklaski. Rozumiem ¿e wam co¶ ¶ciska jak mój podpis widaæ, dlatego jeden pisze nieprzychylne artyku³y, a drugi wstawia gemy z kosmosu, ale co zrobiæ
Ostatnio edytowany przez COA (15-04-2009 20:45:28)
Administrator
Wybaczysz mi Janie?
Last hit for Wimby
Pracowa³em na wizerunek najbardziej kontrowersyjnego zawodnika przez ponad sezon, wiêc teraz trzeba to jako¶ udokumentowaæ ta xDDDDDD
Administrator
Dobra, koñczmy ten temat, nastêpnym razem bêdê siê stara³ podawaæ bardziej wiarygodne wyniki.
Ojciec Chrzestny
DUBAJ - Santoro mia³ przegraæ max. 5 gemami. Przegra³ 6-7 1-6 (prowadz±c 1-0 w 2 secie).
Miami - wszyscy typj± Verdasco 2-0 w Lopezem. Stokal daje 2-1 i jako jedyny ma racje.
Monte Carlo - Syd jako jedyny stawia na Lapenttiego i jako jedyny ma racjê.
We wszystkich przypadkach mononukleotyk przegrywa. "God, it's killing me aa ;( "
Ojciec Chrzestny
Ranking Race (1/4 Monte Carlo)
1.Ciocia Z³o [SRB] - 538
2.COA [USA] - 404
3.Nula [SUI] - 333
4.Raddcik [USA] - 331
5.Rusty Hewitt [AUS] - 329
6.Barty [ESP] - 324
7.Asiek [POL] - 248
8.Bizon [USA] - 239
9.Kubecki [SRB] - 232
10.Blue [FRA] - 229
11.Andy [USA] - 211
12.Sydney [CYP] - 186
13.Lena [RUS] - 185
14.Stokal [SRB] - 184
15.Joke005 [FRA] - 174
16.Robertinho [POL] - 159
17.DUN I LOVE [SUI] - 130
18.Kazik [POL] - 117
18.Yannick [FRA] - 117
20.Art [POL] - 103
21.Bombardiero [ESP] - 100
22.Hewitt Fan [AUS] - 99
23.Fed-Expresso [CUB] - 91
24.A¶ [SUI] - 90
24.Monique[ESP] - 90
26.Nestor [SVK] - 76
27.Kuruszi [KOS] - 75
28.Mateuszz [SRB] - 72
29.Robert [WM] - 67
30.Statystyczny [CAN] - 64
30.Jaccol55 [CUB] - 64
32.Woodies Fan (SUI] - 63
33.Bruno18zg [POL] - 54
34.Misiek [BEL] - 37
35.Guillermo Coria [ARG] - 27
35.Landon [BUL] - 27
37.B@der [ESP] - 22
38.Gamiks [ISL] - 18
39.Michal2 [AUS] - 13
39.Marek23 [GER] - 13
41.Izu¶ [SUI] - 9
Graj±cy w Monte Carlo
User
DUN I LOVE napisał:
DUBAJ - Santoro mia³ przegraæ max. 5 gemami. Przegra³ 6-7 1-6 (prowadz±c 1-0 w 2 secie).
Miami - wszyscy typj± Verdasco 2-0 w Lopezem. Stokal daje 2-1 i jako jedyny ma racje.
Monte Carlo - Syd jako jedyny stawia na Lapenttiego i jako jedyny ma racjê.
We wszystkich przypadkach mononukleotyk przegrywa. "God, it's killing me aa ;( "
to siê nazywa przegrywaæ "o w³os"
User
jaccol55 napisał:
Dobra, koñczmy ten temat, nastêpnym razem bêdê siê stara³ podawaæ bardziej wiarygodne wyniki.
U³atwisz mi tym samym prace a propo artyku³ z wczorajszego dnia uka¿e sie wieczorem
Administrator
Proszê siê przygotowaæ, ¿e mecze podam dzisiaj do¶æ pó¼no z powodu przed³u¿aj±cych siê meczów 1/8.
Last hit for Wimby
Nie rozumiem, skoro teraz bêd± pó³fina³y, a jutro realne æwieræfina³y, wiêc po co dawaæ typy po nocach, nie lepiej daæ równolegle z turniejem na spokojnie ?
edit
A nie, jednak mi sie po*eba³o xDDDD
Ostatnio edytowany przez COA (16-04-2009 18:17:26)
Ojciec Chrzestny
COA napisał:
A nie, jednak mi sie po*eba³o xDDDD
Kurde, a ju¿ szykowa³em ripostê
Administrator
Drabinka
Bombardiero (ESP) - [7] Bizon (USA)
[6] Raddcik (USA) - Andy (USA)
Sydney (CYP) - [3] Nula (SUI)
[8] Blue (FRA) - Asiek (POL)
Mecze do typowania:
Verdasco vs Djokovic *
Beck vs Wawrinka **
Obydwa co do gema i patrzcie na typy przeciwnika!
Powodzenia.
Ostatnio edytowany przez jaccol55 (16-04-2009 18:33:20)
User
Verdasco vs Djokovic * 6-3, 5-7, 6-4
Beck vs Wawrinka ** 4-6, 6-7
User
Masters Monte Carlo| Juz bez COA
Znamy cwiercfinalistów trzeciego tegorocznego turnieju MTT Masters . Nie wszyscy faworyci koñczyli wczorajsze gry z tarcz± Bodaj najwiêksz± zaskoczeniem in minus byla klêska wicelidera obydwu rankingow ATP - COA , Amerykanin nie by³ co prawda stuprocentowym faworytem , i przepowiadano Mu ciêzk± przeprawe , ale nie taki koniec ! Fakt ze nie ugra³ gema nie wystawia Mu najlepszego ¶wiadectwa . Podlamany krytkowa³ poziom swojej gry , ale tez komplementowa³ rywala - Nic nie funkcjonowa³a u mnie dobrze , zagralem przecietnie , najwyzej na 30 % mozliwosci , a Asiek gral po prostu niewiarygodnie , Gratuluje i czekam na rewan¿ , choæ z pewnym niepokojem - mówi³ . W euforycznym nastroju by³ sprawca calego "zamieszania" - To magiczna chwila , nigdy dot±d nie wygralem 6/0 6/0 , gralem bardzo agresywnie , i popelnialem ma³o b³edów czuje sie fantastycznie . Czy gdy w ostatnim gemie przegrywalem 0-30 przemkñêla mi przez glowe mysl by oddaæ tego gema ? Oczywiscie ze tak , tylko nikt nie zagwarantowalby mi wtedy ze wygram 6:1, a z reszt± nastêpny return trafilem w linie i za chwile by³o po meczu - mowil rozentuzjazmowany Polak , ktory w meczu o pó³final zmierzy sie z Blue , Francuz spisuje sie narazie wysmienicie , i z pewno¶cia Asiek musi przygotowac sie na ciêzki bój.
W wielce dramatycznych okoliczno¶ciach zaprzepaszczaj±c piêc meczowych szans z turniejem pozegna³ sie
DUN I LOVE . Szwajcar mozna by rzec tradycyjnie juz gra³ bardzo swobodnie i ... nierówno - Zabrak³o szczescia przy pilkach meczowych , ale to nie jest usprawiedliwienie , tenis to prost gra , dzis przegralem bo mazymalnie sobie ja komplikowalem - doda³ filozoficznie .
W turnieju nie ma juz kwalifikantow , jeden z nich - Landon uleg³ w trzech setach Nuli , i nie byl z siebie zadowolony -Z kim¶ takim jak Szwajcarka trzeba graæ bardzo równo i z determinacj± , potrzebne jest 101 % zaanga¿owania , bo dziewiêædziesi±t piêæ nie wystarczy - podsumowa³
Do¶æ duzego kalibru niespodziank± byla tez porazka Kubeckiego . Serb przegral z Amerykaninem Andy'm w dwoch setach - Porazki czyni± ludzi silniejszymi , dlatego ta przegrana utwierdzi³a mnie w przekonaniu ze przzede mn± udana wiosna - powiedzia³ .
Nie zwalnia tempa Bombardiero - jedyny Hiszpan ktory pozostal w turnieju , wczoraj bardzo pewnie pokona³ graj±c± w tym sezonie zrywami nieprzecietnie utalentowan± Szwajcarke A¶ .
Ostatnio edytowany przez Sydney (16-04-2009 18:54:56)
User
Verdasco vs Djokovic * 7-6 2-6 6-4
Beck vs Wawrinka 4-6 3-6
Come on Andy !
Verdasco vs Djokovic * 6/4 3/6 7/6
Beck vs Wawrinka 3/6 6/7
User
Verdasco vs Djokovic * 6/4, 4/6, 6/4
Beck vs Wawrinka ** 5/7, 4/6
User
Come on Sydney!
Vamos Bombardiero ! Poka¿ im Bombi!