mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Administrator
Co do meczu Syda i Duna. Podałem wyniki przy stanie 5-3 dla Marata i jego serwisie w 3 secie. Nie przypuszczałem, że to przegra, a podałem wyniki, ponieważ mam dostęp do kompa dopiero w tym momencie, a więc dopiero kilka godzin później. Chciałem podać wyniki wcześniej i stąd ta pomyłka.
A co do gemów, dopisuje je wszystkie za jednym razem, nie pamiętam kto wygrał na gemy a kto na pkt. A co do 6-0 6-0 to Asiek ma rację, była to prowokacja.
Last hit for Wimby
To gratuluję, jak zamiast oddawania realizmu turnieju stosuje się prowokacje, oklaski. Rozumiem że wam coś ściska jak mój podpis widać, dlatego jeden pisze nieprzychylne artykuły, a drugi wstawia gemy z kosmosu, ale co zrobić
Ostatnio edytowany przez COA (15-04-2009 20:45:28)
Administrator
Wybaczysz mi Janie?
Last hit for Wimby
Pracowałem na wizerunek najbardziej kontrowersyjnego zawodnika przez ponad sezon, więc teraz trzeba to jakoś udokumentować ta xDDDDDD
Administrator
Dobra, kończmy ten temat, następnym razem będę się starał podawać bardziej wiarygodne wyniki.
Ojciec Chrzestny
DUBAJ - Santoro miał przegrać max. 5 gemami. Przegrał 6-7 1-6 (prowadząc 1-0 w 2 secie).
Miami - wszyscy typją Verdasco 2-0 w Lopezem. Stokal daje 2-1 i jako jedyny ma racje.
Monte Carlo - Syd jako jedyny stawia na Lapenttiego i jako jedyny ma rację.
We wszystkich przypadkach mononukleotyk przegrywa. "God, it's killing me aa ;( "
Ojciec Chrzestny
Ranking Race (1/4 Monte Carlo)
1.Ciocia Zło [SRB] - 538
2.COA [USA] - 404
3.Nula [SUI] - 333
4.Raddcik [USA] - 331
5.Rusty Hewitt [AUS] - 329
6.Barty [ESP] - 324
7.Asiek [POL] - 248
8.Bizon [USA] - 239
9.Kubecki [SRB] - 232
10.Blue [FRA] - 229
11.Andy [USA] - 211
12.Sydney [CYP] - 186
13.Lena [RUS] - 185
14.Stokal [SRB] - 184
15.Joke005 [FRA] - 174
16.Robertinho [POL] - 159
17.DUN I LOVE [SUI] - 130
18.Kazik [POL] - 117
18.Yannick [FRA] - 117
20.Art [POL] - 103
21.Bombardiero [ESP] - 100
22.Hewitt Fan [AUS] - 99
23.Fed-Expresso [CUB] - 91
24.Aś [SUI] - 90
24.Monique[ESP] - 90
26.Nestor [SVK] - 76
27.Kuruszi [KOS] - 75
28.Mateuszz [SRB] - 72
29.Robert [WM] - 67
30.Statystyczny [CAN] - 64
30.Jaccol55 [CUB] - 64
32.Woodies Fan (SUI] - 63
33.Bruno18zg [POL] - 54
34.Misiek [BEL] - 37
35.Guillermo Coria [ARG] - 27
35.Landon [BUL] - 27
37.B@der [ESP] - 22
38.Gamiks [ISL] - 18
39.Michal2 [AUS] - 13
39.Marek23 [GER] - 13
41.Izuś [SUI] - 9
Grający w Monte Carlo
User
DUN I LOVE napisał:
DUBAJ - Santoro miał przegrać max. 5 gemami. Przegrał 6-7 1-6 (prowadząc 1-0 w 2 secie).
Miami - wszyscy typją Verdasco 2-0 w Lopezem. Stokal daje 2-1 i jako jedyny ma racje.
Monte Carlo - Syd jako jedyny stawia na Lapenttiego i jako jedyny ma rację.
We wszystkich przypadkach mononukleotyk przegrywa. "God, it's killing me aa ;( "
to się nazywa przegrywać "o włos"
User
jaccol55 napisał:
Dobra, kończmy ten temat, następnym razem będę się starał podawać bardziej wiarygodne wyniki.
Ułatwisz mi tym samym prace a propo artykuł z wczorajszego dnia ukaże sie wieczorem
Administrator
Proszę się przygotować, że mecze podam dzisiaj dość późno z powodu przedłużających się meczów 1/8.
Last hit for Wimby
Nie rozumiem, skoro teraz będą półfinały, a jutro realne ćwierćfinały, więc po co dawać typy po nocach, nie lepiej dać równolegle z turniejem na spokojnie ?
edit
A nie, jednak mi sie po*ebało xDDDD
Ostatnio edytowany przez COA (16-04-2009 18:17:26)
Ojciec Chrzestny
COA napisał:
A nie, jednak mi sie po*ebało xDDDD
Kurde, a już szykowałem ripostę
Administrator
Drabinka
Bombardiero (ESP) - [7] Bizon (USA)
[6] Raddcik (USA) - Andy (USA)
Sydney (CYP) - [3] Nula (SUI)
[8] Blue (FRA) - Asiek (POL)
Mecze do typowania:
Verdasco vs Djokovic *
Beck vs Wawrinka **
Obydwa co do gema i patrzcie na typy przeciwnika!
Powodzenia.
Ostatnio edytowany przez jaccol55 (16-04-2009 18:33:20)
User
Verdasco vs Djokovic * 6-3, 5-7, 6-4
Beck vs Wawrinka ** 4-6, 6-7
User
Masters Monte Carlo| Juz bez COA
Znamy cwiercfinalistów trzeciego tegorocznego turnieju MTT Masters . Nie wszyscy faworyci kończyli wczorajsze gry z tarczą Bodaj największą zaskoczeniem in minus byla klęska wicelidera obydwu rankingow ATP - COA , Amerykanin nie był co prawda stuprocentowym faworytem , i przepowiadano Mu cięzką przeprawe , ale nie taki koniec ! Fakt ze nie ugrał gema nie wystawia Mu najlepszego świadectwa . Podlamany krytkował poziom swojej gry , ale tez komplementował rywala - Nic nie funkcjonowała u mnie dobrze , zagralem przecietnie , najwyzej na 30 % mozliwosci , a Asiek gral po prostu niewiarygodnie , Gratuluje i czekam na rewanż , choć z pewnym niepokojem - mówił . W euforycznym nastroju był sprawca calego "zamieszania" - To magiczna chwila , nigdy dotąd nie wygralem 6/0 6/0 , gralem bardzo agresywnie , i popelnialem mało błedów czuje sie fantastycznie . Czy gdy w ostatnim gemie przegrywalem 0-30 przemkńęla mi przez glowe mysl by oddać tego gema ? Oczywiscie ze tak , tylko nikt nie zagwarantowalby mi wtedy ze wygram 6:1, a z resztą następny return trafilem w linie i za chwile było po meczu - mowil rozentuzjazmowany Polak , ktory w meczu o półfinal zmierzy sie z Blue , Francuz spisuje sie narazie wysmienicie , i z pewnościa Asiek musi przygotowac sie na cięzki bój.
W wielce dramatycznych okolicznościach zaprzepaszczając pięc meczowych szans z turniejem pozegnał sie
DUN I LOVE . Szwajcar mozna by rzec tradycyjnie juz grał bardzo swobodnie i ... nierówno - Zabrakło szczescia przy pilkach meczowych , ale to nie jest usprawiedliwienie , tenis to prost gra , dzis przegralem bo mazymalnie sobie ja komplikowalem - dodał filozoficznie .
W turnieju nie ma juz kwalifikantow , jeden z nich - Landon uległ w trzech setach Nuli , i nie byl z siebie zadowolony -Z kimś takim jak Szwajcarka trzeba grać bardzo równo i z determinacją , potrzebne jest 101 % zaangażowania , bo dziewięćdziesiąt pięć nie wystarczy - podsumował
Dość duzego kalibru niespodzianką byla tez porazka Kubeckiego . Serb przegral z Amerykaninem Andy'm w dwoch setach - Porazki czynią ludzi silniejszymi , dlatego ta przegrana utwierdziła mnie w przekonaniu ze przzede mną udana wiosna - powiedział .
Nie zwalnia tempa Bombardiero - jedyny Hiszpan ktory pozostal w turnieju , wczoraj bardzo pewnie pokonał grającą w tym sezonie zrywami nieprzecietnie utalentowaną Szwajcarke Aś .
Ostatnio edytowany przez Sydney (16-04-2009 18:54:56)
User
Verdasco vs Djokovic * 7-6 2-6 6-4
Beck vs Wawrinka 4-6 3-6
Come on Andy !
Verdasco vs Djokovic * 6/4 3/6 7/6
Beck vs Wawrinka 3/6 6/7
User
Verdasco vs Djokovic * 6/4, 4/6, 6/4
Beck vs Wawrinka ** 5/7, 4/6
User
Come on Sydney!
Vamos Bombardiero ! Pokaż im Bombi!