mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
User
Tak typowanie na pw by³o by najlepszym pomys³em
Z jednej strony by³oby lepsze. Nie widzê sensu jakiegokolwiek typowania, skoro kto¶ kopiuje obstawiane mecze przeciwnika, i zmienia w jednym tylko jednego gema. W takim razie o co w ogóle w tej grze chodzi? O to ¿eby sprawdziæ swoje przeczucie itd do danego meczu. , czy o to ¿eby skopiowaæ obstawiane mecze przeciwnika, nie patrz±c nawet na to jak wytypowa³ i zmieniæ w jednym jednego gema? Ja to traktujê zupe³nie jako zabawê, nawet nie mam ochoty patrzêc z kim gram, bo ¶rednio mnie to interesuje. Natomiast z tego co widzê wiele osób traktuje to jako czyst± rywalizacje, i wczuwa siê do tego stopnia, ¿e pisze o sobie artyku³y. Proszê bardzo, w takim wypadku te¿ jestem za wysy³aniem na pw. Pó¼niej ewentualnie, ¿eby nie by³o nieporozumieñ, osoba która turniej prowadzi mo¿e wrzuciæ wszystkie typy, np w jakiej¶ ramce, jak ju¿ bêd± podane wyniki, ¿eby nikt nie poczu³ siê oszukany. I to chyba bêdzie najlepsze rozwi±zanie.
User
a¶ napisał:
Natomiast z tego co widzê wiele osób traktuje to jako czyst± rywalizacje, i wczuwa siê do tego stopnia, ¿e pisze o sobie artyku³y.
Mnie te¿ to wnerwia
User
Kazik napisał:
a¶ napisał:
Natomiast z tego co widzê wiele osób traktuje to jako czyst± rywalizacje, i wczuwa siê do tego stopnia, ¿e pisze o sobie artyku³y.
Mnie te¿ to wnerwia
Bo to ma byæ gra, dziêki której user poczuje siê jak zawodnik touru. Jak chcecie sobie potypowaæ tylko to zapraszam na forum bukmacherskie.
Ojciec Chrzestny
a¶ napisał:
To jest nic w³a¶nie. Ja piszê o sobie czasami takie artyku³y, ale nie s±dzê, aby moja rywalizacja z innymi lud¼mi by³a jaka¶ nieczysta Du¿o wiêcej osób nie ma swojego profilu w bazie graczy, a MTT traktuj± czasami jako jeden z g³ównych sensów swojego ¿ycia. Przynajmniej takie odnoszê wra¿enie
A co do typowania na PW siê wypowiada³em 100 razy. 101 tego samego pisaæ nie bêdê.
Administrator
Wyniki spotkañ 1 rundy
A¶ (SUI) def. [1] Raddcik (USA) w.o
Landon (BUL) def. Jacuszyn (SUI) 6-4 6-4
Ronni (BRA) def. Art (POL) 7-6 6-3
[5] Bizon (USA) def. jaccol55 (BRA) 6-4 6-2
Fed-Expresso (MNE) def. [3] Kubecki (SRB) 7-6 7-5
Yannick (AUS) def. Monique (ESP) 6-4 6-4
Lena (RUS) def. Robertinho (POL) 6-3 6-4
Filippo (FIL) def. [6] Asiek (POL) 6-3 7-6
Hewitt_Fan (AUS) def. [8] Bruno18zg (FRA) w.o
Andy (USA) def. Mateuszz (SRB) w.o
Kazik (POL) def. Robert (NZL) 6-4 4-6 7-6
[4] Rusty Hewitt (AUS) def. MiSzCz (GBR) 6-3 6-4
Stokal (SRB) def. [7] Blue (FRA) 7-6 6-4
Samurray (JPN) def. Nestor (SVK) w.o
MaRQs (POL) def. metjuAR (USA) 6-4 6-7 7-5
[2] COA (USA) def. Pladi (GER) 6-4 6-3
MAIN DRAW
A¶ (SUI) vs Landon (BUL)
Ronni (BRA) vs [5] Bizon (USA)
[3] Kubecki (SRB) vs Yannick (AUS)
Lena (RUS) vs Filippo (FIL)
Hewitt_Fan (AUS) vs Andy (USA)
Kazik (POL) vs [4] Rusty Hewitt (AUS)
Stokal (SRB) vs Samurray (JPN)
MaRQs (POL) vs [2] COA (USA)
Spotkania do typowania
J. Chardy vs J. Isner *
L. Hewitt vs B. Becker
S. Querrey vs A. Roddick **
R. Nadal vs A. Seppi
Typujecie do godz. 20:00
Powodzenia.
Come on Andy !
Przeciez wytypowa³em
To sk±d to w/o ?
Nie wiem po co wy chcecie zmieniac zasady które zawsze by³y i wcze¶niej nikt do nich nie mial zastrze¿eñ ...
U mnie decydowa³ mecz ** a nie mecz * ...
A wogole to juz przesada z promowaniem typuj±cych jako pierwsi.
Mam czas do 17 wiêc moge nawet o 17 typy wys³aæ.
Czy to kogo¶ wina ¿e wys³al typy po swoim rywalu ??
I kiedys jakos to zmienianie gemów nikomu nie przeszkadza³o, TO NIE JEST BUKMACHERKA
To jest GRA... i chyba kazdy powinien miec szanse na zagranie taktycznie...
Ojciec Chrzestny
A wogole to juz przesada z promowaniem typuj±cych jako pierwsi.
To zawsze mo¿na poddaæ dyskusji.
Czy to kogo¶ wina ¿e wys³al typy po swoim rywalu ??
A czy to wina Jaccola, ¿e nie ka¿dy czyta to co on pisze podczas podawania meczy do typowania?
Jest jak jest, tzn nie ma precyzyjnego regulaminu i ka¿dy wybiera sposób jaki mu pasuje (tj ka¿dy menager). Jaccol wybra³ taki, uprzedzi³ o tym graj±cych i chyba powinno byæ to jasne i oczywiste.
Swoj± drog± nie ma sensu pisaæ " to tylko gra". Gdyby¶my tak do tego podchodzili to nie by³o by tych wszystkich nieporozumieñ, które sprawiaj±, ¿e MTT od jakiego¶ czasu bardziej zniechêca ni¿ zachêca.
Administrator
Raddcik, ale przecie¿ napisa³em o tym, ponadto COA jeszcze siê wyk³óca³ o tym przed koñcem czasu do typowania, wiêc przegapiæ tego nie mog³e¶... Inni mogli siê dostosowaæ, tylko Ty nie?
Last hit for Wimby
J. Chardy vs J. Isner * 6/7 6/7
L. Hewitt vs B. Becker 2/0
S. Querrey vs A. Roddick ** 6/7 4/6
R. Nadal vs A. Seppi 2/0
Come on Andy !
jaccol55 napisał:
Raddcik, ale przecie¿ napisa³em o tym, ponadto COA jeszcze siê wyk³óca³ o tym przed koñcem czasu do typowania, wiêc przegapiæ tego nie mog³e¶... Inni mogli siê dostosowaæ, tylko Ty nie?
To niema ¿adnego sensu ...
Nie dziwie sie ¿e Jasiek nazwa³ to "idiotyzmem"
To proponuje ¿eby nastepnym razem nie pisac "Czas typowania do godz. 17" tylko "Pamietaj , kto pierwszy ten lepszy".
Come on Andy !
User
Ja przegra³em swój mecz z Fed-Expresso - to on jest zwyciêzc± tego pojedynku
Come on Andy !
Kubecki napisał:
A co typowa³e¶ jako drugi ?
Administrator
Kubecki napisał:
Racja, pomyli³em siê przy pisaniu.
User
Masta lepiej wytypowa³ mecze Melzera i Picasso
User
. Chardy vs J. Isner * 6-7 5-7
L. Hewitt vs B. Becker 2-1
S. Querrey vs A. Roddick ** 4-6 5-7
R. Nadal vs A. Seppi 2-0
Masta
J. Chardy vs J. Isner 6/7 7/5 5/7
S. Querrey vs A. Roddick 6/7 4/6
R. Nadal vs A. Seppi 2/0
DUN I LOVE napisał:
MTT od jakiego¶ czasu bardziej zniechêca ni¿ zachêca.
Mam podobne wra¿enie . I bynajmniej nie rozumiem czemu Raddick ma wo, jak co¶ ustalicie to róbcie co Wam siê podoba, na wszelki wypadek napiszê.
J. Chardy vs J. Isner 7/6 4/6 6/7
S. Querrey vs A. Roddick 6/7 3/6
R. Nadal vs A. Seppi 2/0