mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
User
Tak typowanie na pw było by najlepszym pomysłem
Z jednej strony byłoby lepsze. Nie widzę sensu jakiegokolwiek typowania, skoro ktoś kopiuje obstawiane mecze przeciwnika, i zmienia w jednym tylko jednego gema. W takim razie o co w ogóle w tej grze chodzi? O to żeby sprawdzić swoje przeczucie itd do danego meczu. , czy o to żeby skopiować obstawiane mecze przeciwnika, nie patrząc nawet na to jak wytypował i zmienić w jednym jednego gema? Ja to traktuję zupełnie jako zabawę, nawet nie mam ochoty patrzęc z kim gram, bo średnio mnie to interesuje. Natomiast z tego co widzę wiele osób traktuje to jako czystą rywalizacje, i wczuwa się do tego stopnia, że pisze o sobie artykuły. Proszę bardzo, w takim wypadku też jestem za wysyłaniem na pw. Później ewentualnie, żeby nie było nieporozumień, osoba która turniej prowadzi może wrzucić wszystkie typy, np w jakiejś ramce, jak już będą podane wyniki, żeby nikt nie poczuł się oszukany. I to chyba będzie najlepsze rozwiązanie.
User
aś napisał:
Natomiast z tego co widzę wiele osób traktuje to jako czystą rywalizacje, i wczuwa się do tego stopnia, że pisze o sobie artykuły.
Mnie też to wnerwia
User
Kazik napisał:
aś napisał:
Natomiast z tego co widzę wiele osób traktuje to jako czystą rywalizacje, i wczuwa się do tego stopnia, że pisze o sobie artykuły.
Mnie też to wnerwia
Bo to ma być gra, dzięki której user poczuje się jak zawodnik touru. Jak chcecie sobie potypować tylko to zapraszam na forum bukmacherskie.
Ojciec Chrzestny
aś napisał:
To jest nic właśnie. Ja piszę o sobie czasami takie artykuły, ale nie sądzę, aby moja rywalizacja z innymi ludźmi była jakaś nieczysta Dużo więcej osób nie ma swojego profilu w bazie graczy, a MTT traktują czasami jako jeden z głównych sensów swojego życia. Przynajmniej takie odnoszę wrażenie
A co do typowania na PW się wypowiadałem 100 razy. 101 tego samego pisać nie będę.
Administrator
Wyniki spotkań 1 rundy
Aś (SUI) def. [1] Raddcik (USA) w.o
Landon (BUL) def. Jacuszyn (SUI) 6-4 6-4
Ronni (BRA) def. Art (POL) 7-6 6-3
[5] Bizon (USA) def. jaccol55 (BRA) 6-4 6-2
Fed-Expresso (MNE) def. [3] Kubecki (SRB) 7-6 7-5
Yannick (AUS) def. Monique (ESP) 6-4 6-4
Lena (RUS) def. Robertinho (POL) 6-3 6-4
Filippo (FIL) def. [6] Asiek (POL) 6-3 7-6
Hewitt_Fan (AUS) def. [8] Bruno18zg (FRA) w.o
Andy (USA) def. Mateuszz (SRB) w.o
Kazik (POL) def. Robert (NZL) 6-4 4-6 7-6
[4] Rusty Hewitt (AUS) def. MiSzCz (GBR) 6-3 6-4
Stokal (SRB) def. [7] Blue (FRA) 7-6 6-4
Samurray (JPN) def. Nestor (SVK) w.o
MaRQs (POL) def. metjuAR (USA) 6-4 6-7 7-5
[2] COA (USA) def. Pladi (GER) 6-4 6-3
MAIN DRAW
Aś (SUI) vs Landon (BUL)
Ronni (BRA) vs [5] Bizon (USA)
[3] Kubecki (SRB) vs Yannick (AUS)
Lena (RUS) vs Filippo (FIL)
Hewitt_Fan (AUS) vs Andy (USA)
Kazik (POL) vs [4] Rusty Hewitt (AUS)
Stokal (SRB) vs Samurray (JPN)
MaRQs (POL) vs [2] COA (USA)
Spotkania do typowania
J. Chardy vs J. Isner *
L. Hewitt vs B. Becker
S. Querrey vs A. Roddick **
R. Nadal vs A. Seppi
Typujecie do godz. 20:00
Powodzenia.
Come on Andy !
Przeciez wytypowałem
To skąd to w/o ?
Nie wiem po co wy chcecie zmieniac zasady które zawsze były i wcześniej nikt do nich nie mial zastrzeżeń ...
U mnie decydował mecz ** a nie mecz * ...
A wogole to juz przesada z promowaniem typujących jako pierwsi.
Mam czas do 17 więc moge nawet o 17 typy wysłać.
Czy to kogoś wina że wysłal typy po swoim rywalu ??
I kiedys jakos to zmienianie gemów nikomu nie przeszkadzało, TO NIE JEST BUKMACHERKA
To jest GRA... i chyba kazdy powinien miec szanse na zagranie taktycznie...
Ojciec Chrzestny
A wogole to juz przesada z promowaniem typujących jako pierwsi.
To zawsze można poddać dyskusji.
Czy to kogoś wina że wysłal typy po swoim rywalu ??
A czy to wina Jaccola, że nie każdy czyta to co on pisze podczas podawania meczy do typowania?
Jest jak jest, tzn nie ma precyzyjnego regulaminu i każdy wybiera sposób jaki mu pasuje (tj każdy menager). Jaccol wybrał taki, uprzedził o tym grających i chyba powinno być to jasne i oczywiste.
Swoją drogą nie ma sensu pisać " to tylko gra". Gdybyśmy tak do tego podchodzili to nie było by tych wszystkich nieporozumień, które sprawiają, że MTT od jakiegoś czasu bardziej zniechęca niż zachęca.
Administrator
Raddcik, ale przecież napisałem o tym, ponadto COA jeszcze się wykłócał o tym przed końcem czasu do typowania, więc przegapić tego nie mogłeś... Inni mogli się dostosować, tylko Ty nie?
Last hit for Wimby
J. Chardy vs J. Isner * 6/7 6/7
L. Hewitt vs B. Becker 2/0
S. Querrey vs A. Roddick ** 6/7 4/6
R. Nadal vs A. Seppi 2/0
Come on Andy !
jaccol55 napisał:
Raddcik, ale przecież napisałem o tym, ponadto COA jeszcze się wykłócał o tym przed końcem czasu do typowania, więc przegapić tego nie mogłeś... Inni mogli się dostosować, tylko Ty nie?
To niema żadnego sensu ...
Nie dziwie sie że Jasiek nazwał to "idiotyzmem"
To proponuje żeby nastepnym razem nie pisac "Czas typowania do godz. 17" tylko "Pamietaj , kto pierwszy ten lepszy".
Come on Andy !
User
Ja przegrałem swój mecz z Fed-Expresso - to on jest zwycięzcą tego pojedynku
Come on Andy !
Kubecki napisał:
A co typowałeś jako drugi ?
Administrator
Kubecki napisał:
Racja, pomyliłem się przy pisaniu.
User
Masta lepiej wytypował mecze Melzera i Picasso
User
. Chardy vs J. Isner * 6-7 5-7
L. Hewitt vs B. Becker 2-1
S. Querrey vs A. Roddick ** 4-6 5-7
R. Nadal vs A. Seppi 2-0
Masta
J. Chardy vs J. Isner 6/7 7/5 5/7
S. Querrey vs A. Roddick 6/7 4/6
R. Nadal vs A. Seppi 2/0
DUN I LOVE napisał:
MTT od jakiegoś czasu bardziej zniechęca niż zachęca.
Mam podobne wrażenie . I bynajmniej nie rozumiem czemu Raddick ma wo, jak coś ustalicie to róbcie co Wam się podoba, na wszelki wypadek napiszę.
J. Chardy vs J. Isner 7/6 4/6 6/7
S. Querrey vs A. Roddick 6/7 3/6
R. Nadal vs A. Seppi 2/0