mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Come on Andy !
DUN I LOVE napisał:
Raddcik napisał:
Rod widziany by³ wczoraj w nocy w Austin, czyli raczej nici z wystêpu w Toronto...
Ponoæ kto¶ wrzuci³ na twitter plan treningowy turnieju i nie by³o tam nazwiska Roddick.
No bo to od pocz±tku by³y pewne raczej, ¿e on nie gra.
Ale ja nie rozumiem, dlaczego on siê tak czai !
Nie powinien, zrobiæ tego odrazu ? Przed losowaniem, ew. na weekend ?!
Ojciec Chrzestny
Raddcik napisał:
Ale ja nie rozumiem, dlaczego on siê tak czai !
Nie powinien, zrobiæ tego odrazu ? Przed losowaniem, ew. na weekend ?!
Czasami tak ma. Pamiêtam swego czasu jak siediza³em do 2 w nocy, by obejrzeæ mecz Roddicka w Cincy. W³±czam o tej 2 ls, a tam mecz LL z oponentem Roda.
Do dupy i tyle, punkty w rankingu lec± na ³eb, na szyje. Jak tak dalej pójdzie to na US Open w IV rundzie Top 4
Come on Andy !
Troicki def. Cilic 64 76
Szkoda, ¿e Rod nie da³ sobie szansy, bo w tym momencie, 1/4 fina³u by³a by bardzo realna.
E :
Podobno, Gonzo OUT.
Zbanowany
Lu down Duclos 6/4 6/4
Oficjalnie Rod OUT
Come on Andy !
rusty Hewitt napisał:
Lu down Duclos 6/4 6/4
Oficjalnie Rod OUT
¬rodlo ?
Ojciec Chrzestny
Jesieni± w Bercy cut-off bêdzie oscylowa³ w okolicach 120 miejsca jak tak dalej pójdzie.
Obecny Nalb przy "Fat Davie" wygl±da jak niedo¿ywiony
Come on Andy !
Rusty xDDDDDDDDDDDDDDD
Teraz dok³adnie przeczyta³em, ¿e Lu sprawi ¿e Rod OUT xDDDDD
Ale, niestety nie uda mu siê, bo Rod i tak siê wycofa.
Ojciec Chrzestny
Raddcik napisał:
Podobno, Gonzo OUT.
Tak. Ponownie ból w nodze.nie wiem o jak± czê¶æ nogi chodzi, w ka¿dym razie warto wspomnieæ, ¿e ostatnie tygodnie Fena nie gra³ z powodu kontuzji kolana.
Come on Andy !
Teraz równie¿ rozchodzi sie o kolano.
User
Nie ma biedy, mecz Monfilsa ci±gle nadaje siê do obejrzenia, Gael za rywala bêdzie mia³ PHM Akurat ten LL jest lucky jak cholera po tym co odstawi³ w kwalifikacjach
I vamos Nalb!
Nalbandian def. Ferrer 7-5 3-6 6-3
Awans Nalbandiana wymêczony,ale po jego ostatnich prze¿yciach (kontuzja) ³atwego meczu nawet z rasowym przebijak± nie by³o siê co spodziewaæ.David ma szansê zaistnieæ w tym turnieju,i mo¿e siê okazaæ czarnym koniem tego lata,jak kto¶ przepowiada³.Wszystko wyjdzie w praniu na USO zapewne.
Come on Andy !
Cilic, Ferrer OUT.
Czyli s±siedzi Roda w rankingu poza turniejem. Andyi tak spanie na 13 miejsce, ale ta strata bêdzie do odrobienia...Gorzej gdyby który¶ z wy¿ej wymienionych panów, zrobi³ dobry wynik...
Nalb wygrywa
Ale ciê¿ki bój mia³. Tak mi sie losy potoczy³y, ¿e nie zobaczy³am ¿adnego meczu Dejwa z Waszyngtonu ale w ciemno moge stwierdziæ, ¿e dzisiejszy mecz z Hiszpanem to by³o póki co najwiêksze wyzwanie. Ci¶nie okrutnie iberyjski Dawid nawet je¶li nie jest w pe³ni formy. No ale dobrze dla Argentyñczyka, bo akurat tacy przeciwnicy jak Ferrer s± bardzo przydatni do tego by sie cz³owiek przyzwyczai³ ponownie do ostrej mobilizacji i gry na najwy¿szych obrotach.
ps. a teraz davai Erni !! i jêcz±ca Kasia (co by jednak nie pojêcza³a za wiele )
Raddcik napisał:
Andyi tak spanie na 13 miejsce, ale ta strata bêdzie do odrobienia
Na USO bêdzie mia³ du¿o do zyskania,zw³aszcza ¿e broni tylko 3 rundy.Gorzej je¶li znowu siê trafi± Lu petitki czy co¶ w tym stylu to z dobrego wyniku nici.
Ojciec Chrzestny
S³ówko o Cziliku:
http://www.atpworldtour.com/Tennis/Play … .aspx?t=pa
Marin, poza AO, gra rewelacyjnie w wielkich imprezach w 2010.
Baghdatis przegra³.
Come on Andy !
Gulbis-Soderling 64
Dobij Ernests !
User
Robin... co ty robisz?
User
No i nici z come-backu Fernando. Nie jest to oczywi¶cie dobra dla mnie wiadomo¶c, no ale mo¿e to i dobrze - nie ma co nara¿aæ kolana, z którym i tak Gonzo ma ju¿ mase problemów. Ranking troche poleci, no ale tragedii nie ma.
Cieszy mnie za¶ wygrana Nalbiego, choæ ³atwo nie by³o.