mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Come on Andy !
DUN I LOVE napisał:
Raddcik napisał:
Rod widziany był wczoraj w nocy w Austin, czyli raczej nici z występu w Toronto...
Ponoć ktoś wrzucił na twitter plan treningowy turnieju i nie było tam nazwiska Roddick.
No bo to od początku były pewne raczej, że on nie gra.
Ale ja nie rozumiem, dlaczego on się tak czai !
Nie powinien, zrobić tego odrazu ? Przed losowaniem, ew. na weekend ?!
Ojciec Chrzestny
Raddcik napisał:
Ale ja nie rozumiem, dlaczego on się tak czai !
Nie powinien, zrobić tego odrazu ? Przed losowaniem, ew. na weekend ?!
Czasami tak ma. Pamiętam swego czasu jak siedizałem do 2 w nocy, by obejrzeć mecz Roddicka w Cincy. Włączam o tej 2 ls, a tam mecz LL z oponentem Roda.
Do dupy i tyle, punkty w rankingu lecą na łeb, na szyje. Jak tak dalej pójdzie to na US Open w IV rundzie Top 4
Come on Andy !
Troicki def. Cilic 64 76
Szkoda, że Rod nie dał sobie szansy, bo w tym momencie, 1/4 finału była by bardzo realna.
E :
Podobno, Gonzo OUT.
Zbanowany
Lu down Duclos 6/4 6/4
Oficjalnie Rod OUT
Come on Andy !
rusty Hewitt napisał:
Lu down Duclos 6/4 6/4
Oficjalnie Rod OUT
Źrodlo ?
Ojciec Chrzestny
Jesienią w Bercy cut-off będzie oscylował w okolicach 120 miejsca jak tak dalej pójdzie.
Obecny Nalb przy "Fat Davie" wygląda jak niedożywiony
Come on Andy !
Rusty xDDDDDDDDDDDDDDD
Teraz dokładnie przeczytałem, że Lu sprawi że Rod OUT xDDDDD
Ale, niestety nie uda mu się, bo Rod i tak się wycofa.
Ojciec Chrzestny
Raddcik napisał:
Podobno, Gonzo OUT.
Tak. Ponownie ból w nodze.nie wiem o jaką część nogi chodzi, w każdym razie warto wspomnieć, że ostatnie tygodnie Fena nie grał z powodu kontuzji kolana.
Come on Andy !
Teraz również rozchodzi sie o kolano.
User
Nie ma biedy, mecz Monfilsa ciągle nadaje się do obejrzenia, Gael za rywala będzie miał PHM Akurat ten LL jest lucky jak cholera po tym co odstawił w kwalifikacjach
I vamos Nalb!
Nalbandian def. Ferrer 7-5 3-6 6-3
Awans Nalbandiana wymęczony,ale po jego ostatnich przeżyciach (kontuzja) łatwego meczu nawet z rasowym przebijaką nie było się co spodziewać.David ma szansę zaistnieć w tym turnieju,i może się okazać czarnym koniem tego lata,jak ktoś przepowiadał.Wszystko wyjdzie w praniu na USO zapewne.
Come on Andy !
Cilic, Ferrer OUT.
Czyli sąsiedzi Roda w rankingu poza turniejem. Andyi tak spanie na 13 miejsce, ale ta strata będzie do odrobienia...Gorzej gdyby któryś z wyżej wymienionych panów, zrobił dobry wynik...
Nalb wygrywa
Ale ciężki bój miał. Tak mi sie losy potoczyły, że nie zobaczyłam żadnego meczu Dejwa z Waszyngtonu ale w ciemno moge stwierdzić, że dzisiejszy mecz z Hiszpanem to było póki co największe wyzwanie. Ciśnie okrutnie iberyjski Dawid nawet jeśli nie jest w pełni formy. No ale dobrze dla Argentyńczyka, bo akurat tacy przeciwnicy jak Ferrer są bardzo przydatni do tego by sie człowiek przyzwyczaił ponownie do ostrej mobilizacji i gry na najwyższych obrotach.
ps. a teraz davai Erni !! i jęcząca Kasia (co by jednak nie pojęczała za wiele )
Raddcik napisał:
Andyi tak spanie na 13 miejsce, ale ta strata będzie do odrobienia
Na USO będzie miał dużo do zyskania,zwłaszcza że broni tylko 3 rundy.Gorzej jeśli znowu się trafią Lu petitki czy coś w tym stylu to z dobrego wyniku nici.
Ojciec Chrzestny
Słówko o Cziliku:
http://www.atpworldtour.com/Tennis/Play … .aspx?t=pa
Marin, poza AO, gra rewelacyjnie w wielkich imprezach w 2010.
Baghdatis przegrał.
Come on Andy !
Gulbis-Soderling 64
Dobij Ernests !
User
Robin... co ty robisz?
User
No i nici z come-backu Fernando. Nie jest to oczywiście dobra dla mnie wiadomośc, no ale może to i dobrze - nie ma co narażać kolana, z którym i tak Gonzo ma już mase problemów. Ranking troche poleci, no ale tragedii nie ma.
Cieszy mnie zaś wygrana Nalbiego, choć łatwo nie było.