mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Come on Andy !
1st Round 09-11.07.2010r
[1] USA - Hiszpania
Brazylia - [4] Polska
[3] Serbia - Szwajcaria
Francja - [2] Australia
Gospodarz na pierwszym miejscu. Czas podania lokalizacji i typu nawierzchni do Koñca Czerwca 2010r.
Proszê równiez o wyznaczenie graczy, którzy wystêpuj± w singlu i w deblu.
User
Czy króra¶ z dru¿yn ma jakie¶ wolne miejsca ( mogê zmieniæ narodowo¶æ) tak ¿eby zagraæ w singlu albo w deblu.
Ojciec Chrzestny
PanEliot napisał:
Czy króra¶ z dru¿yn ma jakie¶ wolne miejsca ( mogê zmieniæ narodowo¶æ) tak ¿eby zagraæ w singlu albo w deblu.
W Szwajcarii aktywnie gramy tylko ja i Jacuszyn, wiêc mo¿emy Ciê przygarn±æ. Tym bardziej, ¿e ja czêsto olewam PD
Come on Andy !
DUN I LOVE napisał:
PanEliot napisał:
W Szwajcarii aktywnie gramy tylko ja i Jacuszyn, wiêc mo¿emy Ciê przygarn±æ. Tym bardziej, ¿e ja czêsto olewam PD
No nie gadaj ¿e mo¿liwo¶æ sprawienia lania Kubeckiemu w Serbii ciê nie interesuje
DUN I LOVE napisał:
Jak wy¿ej,jest nas 2 i przyda siê trzecia osoba w reprezentacji co wiêcej gdyby Dawid obla³ PD to zosta³bym sam
User
Raddcik napisał:
DUN I LOVE napisał:
PanEliot napisał:
No nie gadaj ¿e mo¿liwo¶æ sprawienia lania Kubeckiemu w Serbii ciê nie interesuje
Bior±c pod uwagê, ¿e nasze H2H wynosi 5-0 na moj± korzy¶æ, to na pewno ma na to wielkie szanse
Ojciec Chrzestny
Kubu¶, do 3 wygranych setów jeszcze nie grali¶my
Come on Andy !
DUN I LOVE napisał:
Kubu¶, do 3 wygranych setów jeszcze nie grali¶my
To co, we¼mie Medicala i po k³opocie xDDDDDD
User
Po co, ju¿ wygrywa³em trzysetowe pojedynki z Tob±
User
w takim razie zmieniam narodowo¶æ na Szwajcariê. Wiêc jak bêdziecie dawaæ sk³ady to ja in. Mo¿e siê za³apiê na jednego debelka
Ojciec Chrzestny
PanEliot napisał:
w takim razie zmieniam narodowo¶æ na Szwajcariê. Wiêc jak bêdziecie dawaæ sk³ady to ja in. Mo¿e siê za³apiê na jednego debelka
Musisz to zrobiæ we w³a¶ciwym temacie w dziale "Informacje o grze".
Last hit for Wimby
Brawurowy transfer, ale¿ bêdzie gro¼na Szwajcaria za rok.
User
Szwajcaria gór± !
Ostatnio edytowany przez PanEliot (09-12-2009 15:25:10)
Masta
Ja te¿ chêtnie do³±cze do SUI , ale bez zmiany obywatelstwa .
W debelku bêdê gro¼ny, mam 2 fina³y Szlemów z tego roku .
COA napisał:
Brawurowy transfer, ale¿ bêdzie gro¼na Szwajcaria za rok.
¶miej siê ¶miej póki jeszcze mo¿esz DC 2009 by³ rozgrzewk± jedynie
Fed-Expresso napisał:
Ja te¿ chêtnie do³±cze do SUI , ale bez zmiany obywatelstwa .
W debelku bêdê gro¼ny, mam 2 fina³y Szlemów z tego roku .
Decyzja do Dawida nale¿y,on jest kapitanem,ja jestem za
Last hit for Wimby
Nom, rzeczywi¶cie, jeszcze jako¶ mogê, póki nie padnê na pod³ogê w³a¶nie z tego¿ ¶miechu.
Moderator
To mo¿e jeszcze Kubecki zostanie Szwajcarem?
Ojciec Chrzestny
Robertinho napisał:
Akurat wiele to nie zmieni. W Serbii jest w cieniu Mistrzyni AO, w Szwajcarii by³by w cieniu Mistrza USO
Masta
DUN I LOVE napisał:
Robertinho napisał:
Akurat wiele to nie zmieni. W Serbii jest w cieniu Mistrzyni AO, w Szwajcarii by³by w cieniu Mistrza USO
Le¿e
Moderator
DUN I LOVE napisał:
Robertinho napisał:
Buahahahahahahahahaha
Ostatnio edytowany przez Robertinho (09-12-2009 18:31:09)