mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Come on Andy !
1st Round 09-11.07.2010r
[1] USA - Hiszpania
Brazylia - [4] Polska
[3] Serbia - Szwajcaria
Francja - [2] Australia
Gospodarz na pierwszym miejscu. Czas podania lokalizacji i typu nawierzchni do Końca Czerwca 2010r.
Proszę równiez o wyznaczenie graczy, którzy występują w singlu i w deblu.
User
Czy króraś z drużyn ma jakieś wolne miejsca ( mogę zmienić narodowość) tak żeby zagrać w singlu albo w deblu.
Ojciec Chrzestny
PanEliot napisał:
Czy króraś z drużyn ma jakieś wolne miejsca ( mogę zmienić narodowość) tak żeby zagrać w singlu albo w deblu.
W Szwajcarii aktywnie gramy tylko ja i Jacuszyn, więc możemy Cię przygarnąć. Tym bardziej, że ja często olewam PD
Come on Andy !
DUN I LOVE napisał:
PanEliot napisał:
W Szwajcarii aktywnie gramy tylko ja i Jacuszyn, więc możemy Cię przygarnąć. Tym bardziej, że ja często olewam PD
No nie gadaj że możliwość sprawienia lania Kubeckiemu w Serbii cię nie interesuje
DUN I LOVE napisał:
Jak wyżej,jest nas 2 i przyda się trzecia osoba w reprezentacji co więcej gdyby Dawid oblał PD to zostałbym sam
User
Raddcik napisał:
DUN I LOVE napisał:
PanEliot napisał:
No nie gadaj że możliwość sprawienia lania Kubeckiemu w Serbii cię nie interesuje
Biorąc pod uwagę, że nasze H2H wynosi 5-0 na moją korzyść, to na pewno ma na to wielkie szanse
Ojciec Chrzestny
Kubuś, do 3 wygranych setów jeszcze nie graliśmy
Come on Andy !
DUN I LOVE napisał:
Kubuś, do 3 wygranych setów jeszcze nie graliśmy
To co, weźmie Medicala i po kłopocie xDDDDDD
User
Po co, już wygrywałem trzysetowe pojedynki z Tobą
User
w takim razie zmieniam narodowość na Szwajcarię. Więc jak będziecie dawać składy to ja in. Może się załapię na jednego debelka
Ojciec Chrzestny
PanEliot napisał:
w takim razie zmieniam narodowość na Szwajcarię. Więc jak będziecie dawać składy to ja in. Może się załapię na jednego debelka
Musisz to zrobić we właściwym temacie w dziale "Informacje o grze".
Last hit for Wimby
Brawurowy transfer, ależ będzie groźna Szwajcaria za rok.
User
Szwajcaria górą !
Ostatnio edytowany przez PanEliot (09-12-2009 15:25:10)
Masta
Ja też chętnie dołącze do SUI , ale bez zmiany obywatelstwa .
W debelku będę groźny, mam 2 finały Szlemów z tego roku .
COA napisał:
Brawurowy transfer, ależ będzie groźna Szwajcaria za rok.
śmiej się śmiej póki jeszcze możesz DC 2009 był rozgrzewką jedynie
Fed-Expresso napisał:
Ja też chętnie dołącze do SUI , ale bez zmiany obywatelstwa .
W debelku będę groźny, mam 2 finały Szlemów z tego roku .
Decyzja do Dawida należy,on jest kapitanem,ja jestem za
Last hit for Wimby
Nom, rzeczywiście, jeszcze jakoś mogę, póki nie padnę na podłogę właśnie z tegoż śmiechu.
Moderator
To może jeszcze Kubecki zostanie Szwajcarem?
Ojciec Chrzestny
Robertinho napisał:
Akurat wiele to nie zmieni. W Serbii jest w cieniu Mistrzyni AO, w Szwajcarii byłby w cieniu Mistrza USO
Masta
DUN I LOVE napisał:
Robertinho napisał:
Akurat wiele to nie zmieni. W Serbii jest w cieniu Mistrzyni AO, w Szwajcarii byłby w cieniu Mistrza USO
Leże
Moderator
DUN I LOVE napisał:
Robertinho napisał:
Buahahahahahahahahaha
Ostatnio edytowany przez Robertinho (09-12-2009 18:31:09)