mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Ojciec Chrzestny
Maria Nowakowska została wybrana Miss Polonia 2009!
Drugą Wicemiss Polonia 2009 została Katarzyna Suberska. Z kolei Pierwszą Wicemiss - Agata Biernat.
Galę prowadziła para Beata Sadowska i Tomasz Karolak. Impreza odbyła się w Białej Fabryce Ludwika Geyera w Łodzi.
onet.pl
Galeria:
http://wiadomosci.onet.pl/133359,21,0,0,1,pokaz.html
Ładna dziewczyna. Pewnie cała masa takich tam była, ale kogoś trzeba wybrać. Cholernie trudna decyzja musiała być
User
Nie chciałbym być na miejscu Łodzian. Panowie musieli stanąć przed trudnym wyborem: piękne panie czy Gołota
Pierwsza Wicemiss sto razy ładniejsza
Moderator
Kiepściutka to miska, dupiasta jakaś, a buzia dla mnie dość przeciętna...
Masta
Jak większość, nikt nie powiedział, że to najpiękniejsza Polka, jedynie najlepsza z tych które wystartowały, a wyznacznik to żaden.
Ojciec Chrzestny
Zdjęcia niewiele mówią. Nie wiemy, jak te dziewczyny prezentują się w różnych sytuacjach. W każdym razie pewnie obok większości z nich nie przeszedłbym całkowicie obojętnie.
Co do wyznaczników - przecież to nierealne wybrać tę jedną, jedyną, naprawdę najpiękniejszą. No chyba, że wybiera 1 osoba.
DUN I LOVE napisał:
Zdjęcia niewiele mówią. Nie wiemy, jak te dziewczyny prezentują się w różnych sytuacjach. W każdym razie pewnie obok większości z nich nie przeszedłbym całkowicie obojętnie.
Co do wyznaczników - przecież to nierealne wybrać tę jedną, jedyną, naprawdę najpiękniejszą. No chyba, że wybiera 1 osoba.
Wow ! Nie dość, że inteligentny facet, to do tego jeszcze gentleman. Unikat w dzisiejszych czasach ( nie tylko na tym forum ).
Ojciec Chrzestny
Nie wiem co napisać Aniu. Coś muszę, bo ot tak pomijać Twoje wypowiedzi absolutnie nie wypada
Dziękuję, bardzo mi miło
DUN I LOVE napisał:
Nie wiem co napisać Aniu. Coś muszę, bo ot tak pomijać Twoje wypowiedzi absolutnie nie wypada
Dziękuję, bardzo mi miło
Bardzo proszę Dawidzie. Cenię sobie pewne cechy u ludzi.