mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Aktualizacja 26.10.2009r.
COA najlepszy na Kremlu,to już 8 triumf Amerykanina,czym umacnia się na prowadzeniu.
Yannick przełamuje finałową niemoc triumfem w Sztokholmie,jest to jego premierowe zwycięstwo
Aktualizacja 02.11.2009r.
Yannick po raz drugi z rzędu zwycięski w turnieju rangi "250",Zwycięstwo w Wiedniu to drugi triumf w karierze Australijczyka.
Jaccol55 zdobywa 2 tytuł w karierze wygrywając w Lyonie,poprzednio tryumfował w Queen's Clubie w roku 2008.
Administrator
Aktualizacja 11.01.2010r.
Yannick triumfuje w Doha, jest to jego 3 tytuł. Poprzednio był nalepszy w mieście Mozarta - Wiedniu.
W Brisbane najlepszy okazał się Fed-Expresso zdobywając swój 3 tytuł w karierze,poprzednio triumfował w paryskiej hali Bercy.
Ojciec Chrzestny
No,no, spokojnie. Wygrywać Wam nie bronię, ale zanim zdobędziecie 4 tytuł to poczekajcie aż ja sięgnę po swój 5 skalp
Administrator
Ile lat mamy czekać na ten moment?
Aktualizacja 18.01.2010r.
Yannick i Fed-Expresso odnoszą drugie pod rząd triumfy turniejowe,zwyciężając kolejno w Sydney i Auckland.Obaj zawodnicy mają już na koncie 4 zwycięstwa w karierze.
Aktualizacja 01.02.2010r.
Amerykanin Raddcik odnosi swoje 6 zwycięstwo w karierze,w Melbourne.Zwycięstwo to jest jego 2 w karierze zwycięstwe w Wielkim Szlemie.Ostatnim razem w wielkoszlemowym turnieju był najlepszy na kortach Wimbledonu.
Ojciec Chrzestny
DUN I LOVE wygrywa 5 turniej w karierze (ATP-500 Rotterdam 2010).MetjuAR odnosi swoje premierowe zwycięstwo w San Jose.
Administrator
Jak sam wygrał, to od razu się uaktywnił w wątku.
Ojciec Chrzestny
Ne wspominałem, że mam tendencje do przechwalania się ?
Yannick ostro jedzie. Dolaczyl do nas stosunkowo niedawno, a juz ma 5 tytulow na koncie. Pogratulowac tylko.
Ojciec Chrzestny
Bizon napisał:
Yannick ostro jedzie. Dolaczyl do nas stosunkowo niedawno, a juz ma 5 tytulow na koncie. Pogratulowac tylko.
I 3 w tym roku, gdzie sezon dopiero co się zaczął. Masakra.
Aktualizacja 22.02.2010r.
Fed-Expresso zalicza świetny początek sezonu.W przeciągu niespełna 2-óch miesięcy sezonu 2010 wygrał już 3 turnieje.W ubiegłą niedzielę triumfował w Marsylii co jest jego 5 tytułem w karierze.
Szwajcar Jacuszyn po zwycięstwie w Memphis powiększył swój dorobek trofeowy do 2 zdobytych tytułów w karierze.
Aktualizacja 01.03.2010r.
Zwycięski marsz Fed-Expresso trwa.Czarnogórzec w Dubaju zdobywa swój szósty tytuł.
Premierowe zwycięstwo odnosi Widzu.Polak wygrywa imprezę w meksykańskim Acapulco.