mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
User
Ja od czasu do czasu pykam w Torchlight lub CS Source
Ostatnio gram tylko w F1 2010 Codemasters, gra ktoś może z was?
Ostatnio edytowany przez FEDEER (24-10-2010 19:16:56)
Last hit for Wimby
Ja, właśnie wygrałem swój pierwszy wyścig w 1 sezonie kariery na torze Monza.
Ojciec Chrzestny
Ja dostałem ciut lepszego kompa i gram w SimCity4, mimo okrojonych możliwości staram się zbudować coś na wzór Moskwy.
User
5 listopada wychodzi Football Manager 2011. Czy ktoś z was będzie w niego grać?.
Ja nie mogę się doczekać.
Masta
Ja, jak zawsze, pogram. Ale ile to będzie trwało, trudno powiedzieć. Z roku na roku poświęcam grom coraz mniej czasu(dzięki Bogu), także do wielogodzinnej gry pełnej pasji sprzed kilku lat już mi daleko.
Ojciec Chrzestny
Ostatnio się skusiłem na Cm 03/04 i żałuję. 01/02 nie przebije nic. Na tę najnowszą wersję nawet nie będę patrzeć.
User
FM 2011 to coś na co się nie mogę doczekać. W poprzednie wakacje w 1.5 miesiąca nabiłem z kuzynem 10 dni grania
Ojciec Chrzestny
Ja czasami grywam u brata w PES-a 11. Ciężko mi się strzela Klose bramki, więc uważam tę grę za mało realną.
User
DUN I LOVE napisał:
Ja czasami grywam u brata w PES-a 11. Ciężko mi się strzela Klose bramki, więc uważam tę grę za mało realną.
Również ostatnio dość często grywam . Trochę ciężko się przestawić z "10" na "11" ale ogólnie całkiem przyjemna wersja. Wkurza mnie jedno - za nic nie mogę wymyślić jak strzelić karnego: albo środek albo przestrzela
Realistyczny, jak każdy PES.
Ojciec Chrzestny
Przegrałem w 1/2 LM
Grałem Bayernem, chciałem żeby Klose został Królem, niestety był tylko drugi (11-9 dla Drogby ).
Wygrałem 1 mecz z Chelsea w semi 2-0, w drugim dostając srogie baty 1-4 (gol Robbena w 90 minucie na otarcie łez).
Last hit for Wimby
Fedeer, Ty przypadkiem nie jeździłeś na f1sm.pl ?
Ojciec Chrzestny
Gram w FM 05/06
Prowadzę słynny Spartak Moskwa.
@COA, to Ty jesteś na SM ??? Właśnie miałem wątpliwości czy to Ty jesteś bo taki sam nick na stronie. Jesteś chętny z nami pośmigać? Jak coś ja to - iAdam
Ostatnio edytowany przez FEDEER (25-11-2010 15:47:59)
DiRT 3 - DC Compound Gymkhana Trailer Video (HD)
http://www.youtube.com/watch?v=cRtCQ2yP … r_embedded
http://www.gametrailers.com/video/gymkh … t-3/707565
Ostatnio nie miałem w co grać, więc zacząłem grać w Battlefield: Bad Company 2, gra dość wiekowa bo z marca. Jak odpaliłem ją to mi szczena poszła w dół, normalnie graficznie cudo, można prawie wszystkie obiekty zniszczyć, te dialogi normalnie gra cudo. Moim zdaniem nawet Black Ops nie równa mu się nawet do pięt. Piękna gra.
Pitny napisał:
Gra/Grał Ktoś może w Tomb Raider ...??
Oj to były dawne czasy kiedy grałem z siostrą w Tomb'a jeszcze na PS, i jeszcze kilka lat temu grałem na PC w nowszą wersję.
FEDEER napisał:
Pitny napisał:
Oj to były dawne czasy kiedy grałem z siostrą w Tomb'a jeszcze na PS, i jeszcze kilka lat temu grałem na PC w nowszą wersję.
w którą ?
Pitny napisał:
FEDEER napisał:
Pitny napisał:
w którą ?
PC: Lara Croft Tomb Raider LEGEND
PS: nie pamiętam, ale pamiętam że się biegało po jakiś świątyniach piramidach itp.