mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Kto¶ z Was grywa progresjê w tenisa ?
My¶la³em ostatnio o progresji zwi±zanej z ilo¶ci± setów w meczu (2 lub 3 sety). 3 setowych pojedynków nie jest zbyt wiele (mamy z nimi do czynienie zazwyczaj w pó¼niejszych fazach turnieju), jednak kursy na takowe s± poka¼ne.
Czekam na sugestie i opinie.
User
Wczoraj pora¿ka przez Jamesa i Feliego Mo¿e dzisiaj siê poszczê¶ci:
Crivoi, V v Phau, B 2 1,4
Gil, F v Mathieu, P 2 1,4
Stepanek, R v Falla, A 1 1,28
Ram, R v Petzschner, P 2 1,60
Zverev, M v Tursunov, D 2 1,363
Safin, M v Levine, J 1 1,333
Pewnie podziele na dwa kupony ¿eby by³o pewniej. Co o tym s±dzicie?
Ojciec Chrzestny
Safin,Phau, PHM i Radek POWINNI wej¶æ spokojnie.
Petzschner strasznie chimeryczny, Dimê co¶ w finale Eastbourne bola³o, wiêc chyba lepiej odseparowaæ ich od pewniejszego kuponu
User
Co jest czy ju¿ nikt nie obstawia US Open? Choæ mieli¶my wczoraj niez³e niespodzianki i pewniaki odpad³y zostaje oczywi¶cie Federer i Williams.
Ostatnio edytowany przez soccerp (09-09-2009 15:17:11)
User
Co mam Federera po kursie 1,03 graæ? A w przypadku Sereny nie wiem czy nie pokusze siê zagraæ przeciw niej. Kursik na Kim przyzwoity...
Puscilem dzisiaj wariata Isner i Cilic na jednym kuponie. Stawka 5z³, do wyciagniecia 82.50z³
Wygrana Cilica jest calkiem prawdopodobna, biorac pod uwage klopoty Argentynczyka. Jezeli chodzi o Isnera to licze ze kiedy Amerykanin dalby rade serwisem wygra pierwszego seta w tb, Mary¶ spanikuje i bedziemy mieli sensacje.
Nic nie gracie ?
Wczoraj postawilem na 2 zblizajace sie cwiercfinaly. Bardzo dobre kursy zlapalem 1.44 na Federera i 1.50 na Djokovica. Troche nie jestem pewien tego Serba, ale sadze ze mimo wszystko jednak wymeczy Tsonge. Federerowi daje 75% szans na sukces. Bardzo dobre kursy, warto postawic po takich stawkach.
User
Cze¶æ Czy kto¶ z was obstawia dok³adny wynik meczu w pi³ce no¿nej. Zauwa¿y³em ¿e we francuskiej Ligue 1 czêsto padaj± wynki 1:0 1:1 0:0
Last hit for Wimby
Ostro
Masta
Widaæ Fryzjer to ¶wiatowiec i jego macki nawet z paki do Galii siêgaj±.
User
Oby tylko, bo jeszcze klasycznym przyk³adem ligi gdzie roi siê od wyników wy¿ej wymienionych to liga portugalska, któr± nie za za bardzo lubiê.
Dawno nic nie obstawia³em tak¿e pu¶ci³em sobie taki kuponik na dzisiaj:
Federer - Gulbis 1 1.30
Murray - Ferrer 1 2.50
Federer wczoraj pokazal ze Rg za pasem i wypada³o by podkrecic gre, a grajac na swoim przyzwoitym poziomie poradzi sobie z loczkiem. Murray tez widac dochodzi do siebie, niby Ferru miazdzy na ziemi w tym sezonie, ale po 2.50 mozna sprobowac wedlug mnie.
Ojciec Chrzestny
Bizon, jaka stawka i ile do wygrania?
20z³, do wyciagniecia 65z³. Tylko cos Federer daje dupy jak na razie
User
Radek napisał:
Kto¶ z Was grywa progresjê w tenisa ?
My¶la³em ostatnio o progresji zwi±zanej z ilo¶ci± setów w meczu (2 lub 3 sety). 3 setowych pojedynków nie jest zbyt wiele (mamy z nimi do czynienie zazwyczaj w pó¼niejszych fazach turnieju), jednak kursy na takowe s± poka¼ne.
Czekam na sugestie i opinie.
Uwa¿aj na progresjê co do zasady. Takie jest moje zdanie, choæ na szczê¶cie nie mia³em okazji sprawdziæ tego systemu na w³asnej skórze. Ale widzia³em kilku, którzy poszli w progresjê.
Poza tym jeszcze jedna refleksja. Nie rozumiem dlaczego chcesz graæ tylko na jeden typ zdarzeñ (w Twoim przypadku mecze 3 setowe). Je¶li ju¿ siê decydujesz na progresjê to kolejno¶æ powinna byæ moim zdaniem nastêpuj±ca: najpierw dobór zdarzeñ, potem dobór stawki. Wbrew pozorom progresj± mo¿na w miarê skutecznie manipulowaæ wedle zasady - im wy¿szy kurs tym mniejszy przyrost stawki i odwrotnie.