mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
User
Ale na bet365 przywalili w ch**a trzeba mieć pieniądze na koncie, aby oglądać transmisje live.
Ojciec Chrzestny
szeva napisał:
Ale na bet365 przywalili w ch*ja trzeba mieć pieniądze na koncie, aby oglądać transmisje live.
www.fromsport.com
Nie powinno być problemów ze znalezieniem transmisji.
Vamos El Rey David!
Administrator
DUN I LOVE napisał:
/.../ David wygląda naprawdę bardzo dobrze i bardzo pewnie. Mam nadzieję, że nie zmarnuje tego i wyjedzie z Nowej Zelandii z 12 tytułem ATP Tour.
No i nie wyjechał. Ugrał zaledwie 5 gemów w finale. Ferrer tym samym, zdobywa swój 10 tytuł.
(1) D Ferrer d. (6) D Nalbandian 6-3 6-2
(2) M Granollers / T Robredo d. J Brunstrom / S Huss 6-4 7-6(6)
Trwa finał Sydney. Na razie jest po 3, bez przełamań.
W finale deblowym wygrali... () Dlouhy z Hanleyem.
L Dlouhy / P Hanley d. (1) B Bryan / M Bryan 6-7(6) 6-3 10-5
Ferrer nadspodziewanie łatwo poradził sobie w dwóch setach z Nalbandianem. Ferru tym samym potwierdza że jest w bardzo dobrej formie. Czy to mu wystarczy by dotrzeć do 1/4 ? Nalb będzie miał okazje do rewanżu w III rundzie AO, jeżeli obaj panowie się tam zameldują.
Trochę mnie dziwiło czemu Nalbandian był tak faworyzowany do zwycięstwa, w końcu Ferrer to siódma rakieta świata. Bukmacherzy płacili za jego zwycięstwo przed meczem 2.50, podczas gdy na Nalba zaledwie 1.40
Administrator
A Simon wygrywa po 1 secie z Troickim 7-5. W 2 partii dał się przełamać już 2 razy, ale jedno przełamanie odrobił. Pewnie zobaczymy 3 seta.
Ale przefujarzył Troicki z *3:0 do 3:4 Mecz dosyć ciekawy, z tego co od czasu do czasu rzucę okiem.
Administrator
Fakt, nie popisał się. Główka nie ta, jednak trzeba przyznać, że Simon gra całkiem dobrze.
Troicki naprawdę imponuje swoim luzerstwem, przechodzi samego siebie.
E: Jestem nieco zszokowany grą, jak i postawą Serba. Później napiszę o co dokładniej mi chodzi.
Ojciec Chrzestny
Finały omawianych imprez nie poszły po mojej myśli, bo raczej trzymałem kciuki za Nalbandiana i Troikiego. Nie udało się, ale obaj przegrali z niezłym kolekcjonerami turniejów. Ferru wygrał po raz 10, a Simon po raz 8 - to już są naprawdę imponujące osiągnięcia. Dziwna sprawa, że Francuz ma na koncie prawie tyle samo tytułów co Verdasco i Berdych (gracze z Top-10) łącznie.
Administrator
Wyniki finałów: