mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Ojciec Chrzestny
Strata przełamania odrobiona. Po 4 w 1 secie. Po 39 minutach spotkania grę zaczynamy jakby od nowa.
Kolejny gem dla Del Potro przy serwisie Tipsara. Przy stanie 4:2 wyłapałem kurs 2.00 na Del Potro. Vamos JMDP
Come on Andy !
Janko 'Mental Giant' Tipsarević.
6-4 Del Potro.
User
Tipsar Z 4-1 na 4-6. Po raz kolejny pokazał nam swój "stalowy mental" Janko.
Słabo gra Del Potro, Tipsarevic klasycznie przefujarzył swoją szanse w pierwszym secie.
Pusher
User
Del Potro def. Tipsarevic 6/4 6/4
Wycałował po meczu swój prawy nadgarstek DelPo dla którego to 8 turniej wygrany w karierze.
Administrator
No... gratulacje. Wracamy na właściwe tory, a Tipsar z taką psychiką to może nigdy niczego nie wygrać, niestety....
Ojciec Chrzestny
Rewelka. Niby peryferyjny event, ale chyba nikt się nie spodziewał, że delPo tak szybko po powrocie będzie robił takie wyniki. Super!
DUN I LOVE napisał:
Rewelka. Niby peryferyjny event, ale chyba nikt się nie spodziewał, że delPo tak szybko po powrocie będzie robił takie wyniki. Super!
Na to czekałem. Może to i nie jest del Potro z lata 2009 roku, ale jest progres, co najważniejsze.
DUN I LOVE napisał:
Mecz mnie całkowicie rozczarował. Bardzo słaby poziom. Cieszy oczywiście powrót JM, ale styl jaki zaprezentował, nie wróży moim zdaniem najlepiej.
Ojciec Chrzestny
anula napisał:
Mecz mnie całkowicie rozczarował. Bardzo słaby poziom. Cieszy oczywiście powrót JM, ale styl jaki zaprezentował, nie wróży moim zdaniem najlepiej.
Właśnie przeczytałem całe mnóstwo opinii na temat tego meczu i faktycznie wszystkie są mocno negatywne. W mojej opinii to tylko dobrze świadczy o klasie Juana, że grając bardzo słabo potrafił wygrać turniej ATP. Po tak długiej przerwie 2 półfinały i 1 zwycięstwo w ciągu 3 tygodni to naprawdę super wyniki. Eksperci w styczniu twierdzili zgodnie, że on nie ma prawa nic konkretnego zagrać przez pierwsze 6 miesięcy 2011 roku. Tym bardziej cieszy ten tytuł.
Administrator
Wyniki finałów: