mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Moderator
Chyba wszystko jasne
G³osujemy do koñca miesi±ca
Ostatnio edytowany przez Robertinho (15-11-2008 15:51:28)
Last hit for Wimby
No ju¿ was popi¼dzi³o z tymi pomarañczami i cytrynami na tych forach, gdzie nie zajrzeæ tam s± xDDDDDD
Ale skoro ju¿ jestem to g³os na Daniela Koellerera xDDDDDDDDDDDD
Ojciec Chrzestny
Misza Ju¿ny za rozwalenie sobie ³ba rakiet± - nieoficjalnie mówi siê, ¿e zrobi³ to specjalnie po to, ¿eby dostaæ tê nagrodê
Moderator
COA, napij siê wody, to czasem pomaga
DUN xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ostatnio edytowany przez Robertinho (15-11-2008 16:18:53)
Marat Safin - bo jak go widze to sie u¶miecham i chyba nic wiêcej nie musze dodawaæ
Ostatnio edytowany przez Lena (15-11-2008 22:03:17)
Moderator
Federer i Nadal - kolektywnie, za ogromny wzajemny szacunek, ca³a ich rywalizcja odbywa siê bez najmniejszych zgrzytów, wszystko fair.
Federer - ca³kowicie subiektywnie, by³o kilka niezreêcznych wypowiedzi, ale te wszystkie stresy i niepowodzenia, jakie go spotka³y w tym roku, ca³kiem go t³umacz±; pomarañcza za¶ za klase w obliczu przegranych, które przeciez bola³y go straszliwie, za rado¶æ i emocje, jakie pokaza³ po wygranej na IO i w czasie USO.
No i jak siê widzi takie obrazki:
to cz³owiek co¶ czuje, tak w ¶rodku...
Ostatnio edytowany przez Robertinho (15-11-2008 22:02:17)
User
Tak to sympatyczne fotki ukazuj±ce dobre serduszko Rogera , no mo¿e troche za czesto w tym sezonie okazywa³ je rywalom , Ja bym jednak nagrode pomarañczy chcia³ przyznaæ komu¶ takiemu jak Gael Monfils przedewszystkim za :
- du¿y dystans do tenisa
- You can dansy
- ogólne zadowolenia z ¿ycia
- za do¶c ¶mieszny ( na swoj sposób ) zwi±zek z Dominik± Cibulkov± ( 32 centymetry róznicy )
Gael da sie lubiæ
User
Ja sie podpisze pod Robertinho,dwaj najwieksi rywale i ogromny,wzajemny szacunek,nie zadne pajacowanie w stylu Djoko.
Fed I Rafa
Ojciec Chrzestny
Jak wy¿ej. Powody identyczne.
Federer - Nadal.
Federer- Nadal, oczywiscie bardziej Fed. Za serce do gry, za to, ze caly czas sie stara, za zachowanie na korcie i poza nim.
Gael Monfils- on mnie kur.. dobija masakrycznie. Zajebisty cz³owiek. W pamiêci zosta³ mi ten jego "przekrêt" wokó³ w³asnej osii po zagranym skrócie w jakim¶ meczu tegorocznego RG. No lol. Po prostu lol. Ch³opak siê bawi i chwa³a mu za to.
No i ten Andy Murray- w koncu cos zaczyna mu wychodzic...
User
Frank Danceviæ,za cudowne reakcje i piêkn± (XDD) fryzurê :
http://www.olympic.ca/Beijing2008/photo … ncevic.jpg
Jak dla mnie oprócz Nadala, prawdziwego "d¿entelmantla" na korcie i poza nim, dwóch bardzo pozytywnie zakrêconych francuzów czyli Jo i Gaela, jest jeszcze kto¶ to wyj±tkowo zas³uguje na nagrodê pomarañczy xDD
Tym panem jest Ernests Gulbis! Powodów jest bardzo du¿o, ale mo¿e podam kilka:
- za piwny brzuszek (foto poni¿ej)
- fiku¶ne loczki (jak ju¿ jeste¶my w temacie fryzur xD)
- zawsze pozytywne nastawienie
- i rozbrajaj±cy mnie u¶miech http://www.youtube.com/watch?v=cneEd_eAzwU (+ drugie foto poni¿ej)
Moderator
Tu te¿ pora¿aj±ca liczba g³osów, ale nagradzmy mimo to. Nadal - Federer, na pewno zas³u¿enie.
Ojciec Chrzestny
Graty dla Mistrzów
Ojciec Chrzestny
NAGRODA POMARAÑCZY 2009
G³osujemy do koñca 2009 roku.
User
Andy Roddick
No dobra chocia¿ tu dam Rodda ,za fina³ Wimbledonu i 5 setow± walkê w najbardziej presti¿owym turnieju
w roku a o sezonie jesiennym zapomnijmy.
User
Mo¿e kontrowersyjny wybór, ale Dani Koellerer- szczególnie w meczu z Del Potro by³o kilka rozbrajaj±cych reakcji xD.
Ojciec Chrzestny
Nagrodê pomarañczy otrzymuj±:
Dani Koellerer
i Andy Roddick
Gratulacje