mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Moderator
Chyba wszystko jasne
Głosujemy do końca miesiąca
Ostatnio edytowany przez Robertinho (15-11-2008 15:51:28)
Last hit for Wimby
No już was popiździło z tymi pomarańczami i cytrynami na tych forach, gdzie nie zajrzeć tam są xDDDDDD
Ale skoro już jestem to głos na Daniela Koellerera xDDDDDDDDDDDD
Ojciec Chrzestny
Misza Jużny za rozwalenie sobie łba rakietą - nieoficjalnie mówi się, że zrobił to specjalnie po to, żeby dostać tę nagrodę
Moderator
COA, napij się wody, to czasem pomaga
DUN xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ostatnio edytowany przez Robertinho (15-11-2008 16:18:53)
Marat Safin - bo jak go widze to sie uśmiecham i chyba nic więcej nie musze dodawać
Ostatnio edytowany przez Lena (15-11-2008 22:03:17)
Moderator
Federer i Nadal - kolektywnie, za ogromny wzajemny szacunek, cała ich rywalizcja odbywa się bez najmniejszych zgrzytów, wszystko fair.
Federer - całkowicie subiektywnie, było kilka niezreęcznych wypowiedzi, ale te wszystkie stresy i niepowodzenia, jakie go spotkały w tym roku, całkiem go tłumaczą; pomarańcza zaś za klase w obliczu przegranych, które przeciez bolały go straszliwie, za radość i emocje, jakie pokazał po wygranej na IO i w czasie USO.
No i jak się widzi takie obrazki:
to człowiek coś czuje, tak w środku...
Ostatnio edytowany przez Robertinho (15-11-2008 22:02:17)
User
Tak to sympatyczne fotki ukazujące dobre serduszko Rogera , no może troche za czesto w tym sezonie okazywał je rywalom , Ja bym jednak nagrode pomarańczy chciał przyznać komuś takiemu jak Gael Monfils przedewszystkim za :
- duży dystans do tenisa
- You can dansy
- ogólne zadowolenia z życia
- za dośc śmieszny ( na swoj sposób ) związek z Dominiką Cibulkovą ( 32 centymetry róznicy )
Gael da sie lubić
User
Ja sie podpisze pod Robertinho,dwaj najwieksi rywale i ogromny,wzajemny szacunek,nie zadne pajacowanie w stylu Djoko.
Fed I Rafa
Ojciec Chrzestny
Jak wyżej. Powody identyczne.
Federer - Nadal.
Federer- Nadal, oczywiscie bardziej Fed. Za serce do gry, za to, ze caly czas sie stara, za zachowanie na korcie i poza nim.
Gael Monfils- on mnie kur.. dobija masakrycznie. Zajebisty człowiek. W pamięci został mi ten jego "przekręt" wokół własnej osii po zagranym skrócie w jakimś meczu tegorocznego RG. No lol. Po prostu lol. Chłopak się bawi i chwała mu za to.
No i ten Andy Murray- w koncu cos zaczyna mu wychodzic...
User
Frank Dancević,za cudowne reakcje i piękną (XDD) fryzurę :
http://www.olympic.ca/Beijing2008/photo … ncevic.jpg
Jak dla mnie oprócz Nadala, prawdziwego "dżentelmantla" na korcie i poza nim, dwóch bardzo pozytywnie zakręconych francuzów czyli Jo i Gaela, jest jeszcze ktoś to wyjątkowo zasługuje na nagrodę pomarańczy xDD
Tym panem jest Ernests Gulbis! Powodów jest bardzo dużo, ale może podam kilka:
- za piwny brzuszek (foto poniżej)
- fikuśne loczki (jak już jesteśmy w temacie fryzur xD)
- zawsze pozytywne nastawienie
- i rozbrajający mnie uśmiech http://www.youtube.com/watch?v=cneEd_eAzwU (+ drugie foto poniżej)
Moderator
Tu też porażająca liczba głosów, ale nagradzmy mimo to. Nadal - Federer, na pewno zasłużenie.
Ojciec Chrzestny
Graty dla Mistrzów
Ojciec Chrzestny
NAGRODA POMARAŃCZY 2009
Głosujemy do końca 2009 roku.
User
Andy Roddick
No dobra chociaż tu dam Rodda ,za finał Wimbledonu i 5 setową walkę w najbardziej prestiżowym turnieju
w roku a o sezonie jesiennym zapomnijmy.
User
Może kontrowersyjny wybór, ale Dani Koellerer- szczególnie w meczu z Del Potro było kilka rozbrajających reakcji xD.
Ojciec Chrzestny
Nagrodę pomarańczy otrzymują:
Dani Koellerer
i Andy Roddick
Gratulacje