mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
A to moje "no nie bardzo" by³o do odpowiedzi Bizona, bo jak wys³a³am moj±, dopiero zauwa¿y³am ze odpisa³e¶
Kolory na nocn± pasuj± mi jak najbardziej, ale nienawidzê pomieszania koloru ró¿owego ( zw³aszcza takiego ) i niebieskiego, a u panów to ju¿ w ogóle.
No nie wiem czy to on sobie wybieral stroj. W gre wchodza tutaj duze pieniadze i Nike na pewno mialo swoje powody ubierajac tak Nadala. Pierwsza koszulka rzeczywiscie fatalna. Kolory w niej sa tak dopasowane, ze az wyglada na to ze Nadal podprowadzil ja ktorejs kolezance z WTA...
Pieni±dze na pewno odgrywaj± tutaj du¿± rolê, ale pomy¶lmy inaczej. Nadal nigdy nie wskoczy³by w ubrania które mu by siê nie podoba³y, zreszt± jak ka¿dy. St±d niektórzy sami sobie projektuj±, mo¿e on te¿ zacz±³? Nawet je¿eli sam nie wybra³ sobie tego kroju tzn koszulki z rêkawkami i spodenek, to kolor na pewno móg³by zmieniæ bez problemu. Najwidoczniej mu to pasuje, jak siê dobrze w tym czuje, to ju¿ jego sprawa.
Zbanowany
Mysle, ze to raczej NIKE mialo w tej calej sytuacji wiecej do powiedzenia niz sam Hiszpan. Byla juz taka sama sytuacja podczas ubieglorocznego US OPEN, w ktorej rowniez przygotowano dla Rafy koszulke z rekawami ale po pierwszym meczu bodajze sam Nadal na pytanie dlaczego nie gral w nowej koszulce odpowiedzial ze on najlepiej czuje sie w swoich normalnych koszulkach bez rekawow. Takze nie wiem czy w tym przypadku niejako nie zostalo na Nadalu "wymuszone" bajecznym kontraktem finansowym zalozenia nowego stroju na AO. Fakt faktem ze stroj na sesje dzienna to zenada no ale coz to pieniadze rzadza swiatem.
Same rêkawy mo¿e znie¶c - kwestia przyzwyczajenia siê, ale te kolory w po³±czeniu z b³êkitem kortów bêda wygl±daæ do¶æ ¿a³o¶nie
Wymuszenie wymuszeniem, ale czy nie ma prawa wybraæ sobie kolorów koszulki? No chyba ze mu to odpowiada xD
Na pewno prawo takie ma, dosta³ propozycje, jaki¶ idiota mu powiedzia³ ¿e wygl±da w tym nie¼le, i przy tym zosta³ Zobaczymy, mo¿e siê zbuntuje, (podobnie jak Serena kiedy¶ z kokardk± na sukience xDDD) i po pierwszym meczu zobaczymy go w wersji bez rêkawków, bo podobno ma byæ taka dostêpna w identycznych kolorach.
Nie s±dzê, aby Rafa mia³ w kwestii stroju do gry zbyt du¿o do powiedzenia. Nike, nie po to p³aci mu bajoñskie kwoty, aby s³uchac jego grymasów. Liczy siê koncepcja firmy. Nadal ma to szczê¶cie, ¿e co by nie za³o¿y³, to wygl±da, raz lepiej, raz gorzej, ale zawsze dobrze. Tak jest i tym razem, choc osobi¶cie bêdê têsknic za koszulkami bez rêkawów i piratkami.
Wg mnie Rafa wyglada zawsze miernie w porownaniu do Fedka jezeli chodzi o mode, wiec coz... Ale ta jego kreacja na AO jest najzalosniejsza w jego dotychczasowej karierze. Bardzo podobal mi sie jego stroj na samym poczatku USO, przed rozpoczeciem gier. Ale pozniej mu sie odechcialo, a szkoda.
Moderator
Powinien za¿±daæ normalnego stroju.
http://www.ciacha.net/ciacha/1,81836,61 … nisie.html
Ciacha bo ciacha, ale sam brak Marata po¶ród tej 10 mnie bardzo zaskoczy³,
wiêc artyku³ chyba godny uwagi, bo widaæ ¿e ciacha siê przy³o¿y³y, i patrzy³y rzeczywi¶cie na outfit, a nie na w³a¶ciciela
I w koñcu kto¶ doceni³ wieczny sweterek Rogera ; )
Moderator
kardigan po pradziadku
Dobra to tak, z tego co widzê Roger w Miami bêdzie mia³ taki oto strój, aczkolwiek patrz±c na poprzedni turniej, i strój w po¶cie wy¿ej, nie jestem do koñca tego taka pewna. No ale, wierzê ¿e w tym przypadku wszystko siê sprawdzi w 100% :
Kolejny turniej, kolejny strój Tak tylko siê usprawiedliwiê, ¿eby to conajmniej dziwnie nie wygl±da³o ¿e wiecznie wrzucam stroje Rogera, szuka³am - naprawdê szuka³am - Rafy czy Novaka, a ¿e nie znalaz³am to jest mi bardzo przykro. A tak szczerze to nie jest mi w ogóle przykro
I tak, opcje s± trzy, ja wolê pierwsz±, ale druga te¿ okej, choæby dlatego ze mu w tym kolorze bardzo bardzo do twarzy, tak zwane it suits him ; )
Druga :
A trzecia prezentuje siê tak :
Ta za bardzo kojarzy mi siê z IO, nie wiem czy to dobrze, czy ¼le. Ale no jak mówiê, pierwsza zdecydowanie lepsza.
Ostatnio edytowany przez a¶ (11-04-2009 15:27:49)
Last hit for Wimby
Rafa na RG
Mój komentarz zamknie siê w staropolskim "O ¿esz k***a, ja pie**olê.'
Ojciec Chrzestny
To ró¿owy jest, czy ja niedowidzê ?!
Zbanowany
Gorsza nawet niz ta na AO w sesji dziennej.
Moderator
Homofoby jeste¶cie.
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Bardzo ³adny i twarzowy ró¿ ! Nie rozumiem o co to larum podniesione xDD