mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
A to moje "no nie bardzo" było do odpowiedzi Bizona, bo jak wysłałam moją, dopiero zauważyłam ze odpisałeś
Kolory na nocną pasują mi jak najbardziej, ale nienawidzę pomieszania koloru różowego ( zwłaszcza takiego ) i niebieskiego, a u panów to już w ogóle.
No nie wiem czy to on sobie wybieral stroj. W gre wchodza tutaj duze pieniadze i Nike na pewno mialo swoje powody ubierajac tak Nadala. Pierwsza koszulka rzeczywiscie fatalna. Kolory w niej sa tak dopasowane, ze az wyglada na to ze Nadal podprowadzil ja ktorejs kolezance z WTA...
Pieniądze na pewno odgrywają tutaj dużą rolę, ale pomyślmy inaczej. Nadal nigdy nie wskoczyłby w ubrania które mu by się nie podobały, zresztą jak każdy. Stąd niektórzy sami sobie projektują, może on też zaczął? Nawet jeżeli sam nie wybrał sobie tego kroju tzn koszulki z rękawkami i spodenek, to kolor na pewno mógłby zmienić bez problemu. Najwidoczniej mu to pasuje, jak się dobrze w tym czuje, to już jego sprawa.
Zbanowany
Mysle, ze to raczej NIKE mialo w tej calej sytuacji wiecej do powiedzenia niz sam Hiszpan. Byla juz taka sama sytuacja podczas ubieglorocznego US OPEN, w ktorej rowniez przygotowano dla Rafy koszulke z rekawami ale po pierwszym meczu bodajze sam Nadal na pytanie dlaczego nie gral w nowej koszulce odpowiedzial ze on najlepiej czuje sie w swoich normalnych koszulkach bez rekawow. Takze nie wiem czy w tym przypadku niejako nie zostalo na Nadalu "wymuszone" bajecznym kontraktem finansowym zalozenia nowego stroju na AO. Fakt faktem ze stroj na sesje dzienna to zenada no ale coz to pieniadze rzadza swiatem.
Same rękawy może znieśc - kwestia przyzwyczajenia się, ale te kolory w połączeniu z błękitem kortów będa wyglądać dość żałośnie
Wymuszenie wymuszeniem, ale czy nie ma prawa wybrać sobie kolorów koszulki? No chyba ze mu to odpowiada xD
Na pewno prawo takie ma, dostał propozycje, jakiś idiota mu powiedział że wygląda w tym nieźle, i przy tym został Zobaczymy, może się zbuntuje, (podobnie jak Serena kiedyś z kokardką na sukience xDDD) i po pierwszym meczu zobaczymy go w wersji bez rękawków, bo podobno ma być taka dostępna w identycznych kolorach.
Nie sądzę, aby Rafa miał w kwestii stroju do gry zbyt dużo do powiedzenia. Nike, nie po to płaci mu bajońskie kwoty, aby słuchac jego grymasów. Liczy się koncepcja firmy. Nadal ma to szczęście, że co by nie założył, to wygląda, raz lepiej, raz gorzej, ale zawsze dobrze. Tak jest i tym razem, choc osobiście będę tęsknic za koszulkami bez rękawów i piratkami.
Wg mnie Rafa wyglada zawsze miernie w porownaniu do Fedka jezeli chodzi o mode, wiec coz... Ale ta jego kreacja na AO jest najzalosniejsza w jego dotychczasowej karierze. Bardzo podobal mi sie jego stroj na samym poczatku USO, przed rozpoczeciem gier. Ale pozniej mu sie odechcialo, a szkoda.
Moderator
Powinien zażądać normalnego stroju.
http://www.ciacha.net/ciacha/1,81836,61 … nisie.html
Ciacha bo ciacha, ale sam brak Marata pośród tej 10 mnie bardzo zaskoczył,
więc artykuł chyba godny uwagi, bo widać że ciacha się przyłożyły, i patrzyły rzeczywiście na outfit, a nie na właściciela
I w końcu ktoś docenił wieczny sweterek Rogera ; )
Moderator
kardigan po pradziadku
Dobra to tak, z tego co widzę Roger w Miami będzie miał taki oto strój, aczkolwiek patrząc na poprzedni turniej, i strój w poście wyżej, nie jestem do końca tego taka pewna. No ale, wierzę że w tym przypadku wszystko się sprawdzi w 100% :
Kolejny turniej, kolejny strój Tak tylko się usprawiedliwię, żeby to conajmniej dziwnie nie wyglądało że wiecznie wrzucam stroje Rogera, szukałam - naprawdę szukałam - Rafy czy Novaka, a że nie znalazłam to jest mi bardzo przykro. A tak szczerze to nie jest mi w ogóle przykro
I tak, opcje są trzy, ja wolę pierwszą, ale druga też okej, choćby dlatego ze mu w tym kolorze bardzo bardzo do twarzy, tak zwane it suits him ; )
Druga :
A trzecia prezentuje się tak :
Ta za bardzo kojarzy mi się z IO, nie wiem czy to dobrze, czy źle. Ale no jak mówię, pierwsza zdecydowanie lepsza.
Ostatnio edytowany przez aś (11-04-2009 15:27:49)
Last hit for Wimby
Rafa na RG
Mój komentarz zamknie się w staropolskim "O żesz k***a, ja pie**olę.'
Ojciec Chrzestny
To różowy jest, czy ja niedowidzę ?!
Zbanowany
Gorsza nawet niz ta na AO w sesji dziennej.
Moderator
Homofoby jesteście.
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Bardzo ładny i twarzowy róż ! Nie rozumiem o co to larum podniesione xDD