mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Moderator
Zdobêdzie tym strojem sympatyków w zupe³nie nowych krêgach. Ten "nowy wizerunek" Rafy wymy¶la chyba jaki¶ wyj±tkowo nienawistny fan Federera.
User
Piekna lila ró¿ , a¿ szkoda jej na ten paryski kurz .
Rafa nie przejmuj sie docinkami
o_0 ja pie***e co ta ma byc ? Gdzie s± te swietne stroje z poprzedniego sezonu ? Niezle dno.
Ta wersjê Rafy juz widzia³am dawno temu, tylko my¶la³am ¿e jaka¶ walniêta fanka sobie tê koszulke wymy¶li³a i wrzuci³a ¿e niby on w tym bêdzie gra³ . Ja mam nadziejê ¿e zobaczymy go jednak w czym¶ innym, a z drugiej strony ¶rednio mnie to obchodzi, bo nie zamierzam bynajmniej spotkañ z jego udzia³em ogl±daæ, nawet fina³u z mam nadziejê sami wiecie kim, i mam nadziejê - z innym zakoñczeniem.
Jako ¿e zbli¿a siê powoli Wimbledon, wypada od¶wie¿yæ ten temat. Na pocz±tku pan Federer i jego planowany strój na ten¿e turniej:
£adnie, elegencko, jak zawsze
Strój Marata:
Strój Rafy:
I jeszcze tak wybiegaj±c w przysz³o¶æ, prawdopodobne buty tego Pana na AO:
Czyli na pomarañczowo bêdzie tytu³u broni³
User
Andy w sweterku, czyli po tytu³
Moderator
Sweterek daje tylko fina³, na tytu³ potrzebna marynarka.
Ojciec Chrzestny
Roger jak zwykle (zazwyczaj?) bardzo elegancko. Bia³e wdzianko na trawê zawsze mu le¿y.
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony wygl±dem Murraya. Naprawdê wreszcie wygl±da jak tenisista - multimilioner
User
Rozumiem, ¿e Murray ma swoj± oficjaln± serie ciuchów?
Wiesz co, widaæ po zdjêciach ¿e pod znaczkiem firmy jest napis AM, co chyba, a raczej na pewno oznacza Andy Murray. Tak siê tylko zastanawiam czy wcze¶niej te¿ tak mia³, czy by³ sam znaczek. Jako¶ nigdy nie zwróci³am na to uwagi. Ale wygl±da na to ¿e od tego Wimbledonu bêdzie mia³ swoj± serie, czy te¿ kolekcje, podobnie jak Roger ma RF/Nike czy te¿ Rafa ma Rafe xDDD
Edit: a¿ z ciekawo¶ci sprawdzi³am i w Queen's jeszcze nie mia³, co znaczy tylko tyle, ¿e faktycznie od tego Wimbledonu.
Ostatnio edytowany przez a¶ (16-06-2009 12:44:21)
User
Hej wszystkim.
Te ciuchy Muraya podobno maj± przypominaæ Freda Pery'ego. £adnie w nich wygl±da.
Ubiór Nadala , niestety bez ró¿u (co za zawód)
http://www.downthelinetennis.com/2009/0 … e-for.html
I jeszcze zdjêcia stroju Rogera, ju¿ takie oficjalne:
A jeszcze odno¶nie stroju Rafy, jest bardzo ³adny i równocze¶nie skromny. W ogóle przyzwyczai³am siê do tych jego rêkawków, niech ju¿ mu bêdzie, skoro za to mu p³ac±.
Administrator
Nie podobaj± mi siê kompletnie Vapory, którymi graj± zawodnicy w tym roku. Bez wyj±tku.
Fajne stroje na Wimbla.
Ojciec Chrzestny
Sexmisja czy jak ?