mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Moderator
Zdobędzie tym strojem sympatyków w zupełnie nowych kręgach. Ten "nowy wizerunek" Rafy wymyśla chyba jakiś wyjątkowo nienawistny fan Federera.
User
Piekna lila róż , aż szkoda jej na ten paryski kurz .
Rafa nie przejmuj sie docinkami
o_0 ja pie***e co ta ma byc ? Gdzie są te swietne stroje z poprzedniego sezonu ? Niezle dno.
Ta wersję Rafy juz widziałam dawno temu, tylko myślałam że jakaś walnięta fanka sobie tę koszulke wymyśliła i wrzuciła że niby on w tym będzie grał . Ja mam nadzieję że zobaczymy go jednak w czymś innym, a z drugiej strony średnio mnie to obchodzi, bo nie zamierzam bynajmniej spotkań z jego udziałem oglądać, nawet finału z mam nadzieję sami wiecie kim, i mam nadzieję - z innym zakończeniem.
Jako że zbliża się powoli Wimbledon, wypada odświeżyć ten temat. Na początku pan Federer i jego planowany strój na tenże turniej:
Ładnie, elegencko, jak zawsze
Strój Marata:
Strój Rafy:
I jeszcze tak wybiegając w przyszłość, prawdopodobne buty tego Pana na AO:
Czyli na pomarańczowo będzie tytułu bronił
User
Andy w sweterku, czyli po tytuł
Moderator
Sweterek daje tylko finał, na tytuł potrzebna marynarka.
Ojciec Chrzestny
Roger jak zwykle (zazwyczaj?) bardzo elegancko. Białe wdzianko na trawę zawsze mu leży.
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony wyglądem Murraya. Naprawdę wreszcie wygląda jak tenisista - multimilioner
User
Rozumiem, że Murray ma swoją oficjalną serie ciuchów?
Wiesz co, widać po zdjęciach że pod znaczkiem firmy jest napis AM, co chyba, a raczej na pewno oznacza Andy Murray. Tak się tylko zastanawiam czy wcześniej też tak miał, czy był sam znaczek. Jakoś nigdy nie zwróciłam na to uwagi. Ale wygląda na to że od tego Wimbledonu będzie miał swoją serie, czy też kolekcje, podobnie jak Roger ma RF/Nike czy też Rafa ma Rafe xDDD
Edit: aż z ciekawości sprawdziłam i w Queen's jeszcze nie miał, co znaczy tylko tyle, że faktycznie od tego Wimbledonu.
Ostatnio edytowany przez aś (16-06-2009 12:44:21)
User
Hej wszystkim.
Te ciuchy Muraya podobno mają przypominać Freda Pery'ego. Ładnie w nich wygląda.
Ubiór Nadala , niestety bez różu (co za zawód)
http://www.downthelinetennis.com/2009/0 … e-for.html
I jeszcze zdjęcia stroju Rogera, już takie oficjalne:
A jeszcze odnośnie stroju Rafy, jest bardzo ładny i równocześnie skromny. W ogóle przyzwyczaiłam się do tych jego rękawków, niech już mu będzie, skoro za to mu płacą.
Administrator
Nie podobają mi się kompletnie Vapory, którymi grają zawodnicy w tym roku. Bez wyjątku.
Fajne stroje na Wimbla.
Ojciec Chrzestny
Sexmisja czy jak ?