mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Ojciec Chrzestny
COA napisał:
Nie wiem, odk±d Rod jest kontuzjowany nieco po³o¿y³em lachê na turnieje ATP, wiêc moje pytanie, to 1szy mecz Nalba od kontuzji ?
W ka¿dym razie, jest 1-1 w setach z Tsong±. Vamos!
Jakby¶ obejrza³ ubieg³oroczny fina³, to by¶ siê tak tym nie emocjonowa³
Last hit for Wimby
No to wiele wyja¶nia, szczegó³ ¿e jest napis 'na ¿ywo' na PSE
Ojciec Chrzestny
COA napisał:
No to wiele wyja¶nia, szczegó³ ¿e jest napis 'na ¿ywo' na PSE
Lol, faktycznie
Dzisiaj do¶æ nudny dzionek w Bercy. Pora¿ka Wawrinki z Guezem w zasadzie wiele do dzisiejszych wydarzeñ nie wnios³a. Ogl±da³em mecz Verdasco - Seppi. Nando sam sobie sprawi³ k³opoty, jak z prowadzenia 4-1 przegra³ 1 seta w TB. Pó¼niej siê ogarn±³ i pozbawi³ z³udzeñ na Londyn Panów Cilicia i Stepanka. Teraz jest 5 graczy i 1 miejsce. Drugie mo¿na ju¿ przypisaæ Dence, który dzi¶ przejecha³ siê po Beckerze.
User
DUN I LOVE napisał:
Ogl±da³em mecz Verdasco - Seppi. Nando sam sobie sprawi³ k³opoty, jak z prowadzenia 4-1 przegra³ 1 seta w TB. Pó¼niej siê ogarn±³ ,i pozbawi³ z³udzeñ na Londyn Panów Cilicia i Stepanka
No dobrze , skoro juz musi to niech jedzie na ten turniej mistrzów , kto¶ od dostarczania punktow zawsze sie przyda Dzis szczescie Nanda polegalo na tym ¿e po drugiej stronie siatki sta³ , wlasciciel ciala które nie czêsto poddaje siê udrêkom si³owni , ten Seppi to umie grac w tenisa , ma do tego sportu smyka³ke jak brazylijczyk do futbolu , no tylko pa³era w jego uderzeniach nie sposob sie dopatrzec , dzis chyba glownie tego zabraklo Andreasowi .
Administrator
Wyniki dzisiejszych spotkañ:
[6] N Davydenko (RUS) d B Becker (GER) 62 61
[7] F Verdasco (ESP) d A Seppi (ITA) 67(3) 64 64
[8] J Tsonga (FRA) d A Montanes (ESP) 61 75
[11] G Simon (FRA) d I Ljubicic (CRO) 36 63 76
N Almagro (ESP) d M Chiudinelli (SUI) 62 64
[Q] D Guez (FRA) d S Wawrinka (SUI) 63 64
J Monaco (ARG) d J Chardy (FRA) 76(6) 75
J Benneteau (FRA) d P Petzschner (GER) 46 75 63
[Q] A Clement (FRA) d F Lopez (ESP) 63 61
Plan gier na ¶rodê:
http://www.fft.fr/cms/GetDoc.asp?Type=5&ID=12175
User
Nando mnie dzisiaj wkurzy³, we frajerski sposób przegra³ seta, ale na szczê¶cie wygra³, Francuzi odczarowali wreszcie kort centralny awansowali:Tsonga i Simon, co ciekawe wszyscy Trójkolorowi którzy dzi¶ grali na "jedynce" awansowali dalej, zaskoczy³zy mnie pora¿ki Stasia i Lopeza, fajny by³ meczyk Chardy-Monaco
Jutro pewnie po¿egnamy Cara, w±tpie aby Safin ogra³ DelPo
Paradoksalnie najwiecej emocji przysporzyl dzisiaj replay meczu Nalba z Jo, szczegolnie gdy Tomek Lorek prawie zaczal spiewac po francusku
Ostatnio edytowany przez szeva777 (10-11-2009 23:26:19)
User
Bardzo symbolicznych znaczeñ mo¿e dostarczyæ pojedynek Safina z Del Potro Nowa generacja tenisistów wypiera star±.
User
Z tych wczorajszych wyników to zaskoczeniem dla mnie by³a opra¿ka w dwóch setach Lópeza... Po szanghaju widaæ by³o zwy¿kê formy u Hiszpana, który zrobi³ æwiartkê w Wiedniu czy Sztokholmie... Có¿ Clement te¿ potrafi graæ w singlu
User
jaccol55 napisał:
J Monaco (ARG) d J Chardy (FRA) 76(6) 75
Moze mi kto¶ wyt³umaczyc o co chodzi z tym Chardym ? dlaczego on gra tak naiwnie , niestarannie i bez pomys³u ? :\ Dlaczego ma rewelacyjne warunki , a nie umie z nich korzystaæ ?
Oddanie rywalowi niewymuszonymi b³edami 25 punktow jest ok , i w ogóle nikt tego nie zauwa¿a , ale sprezentowanie 50 , czy nawet ponad , to juz szczyt glupoty , Jeremy niestety tego sie dopu¶ci³ , mimo to mog³ wygrac , bo Monaco tez nie mia³ wczoraj najlepszego dnia , Juana kto¶ kiedys scharakteryzowa³ zdaniem : "Solidny grajek , bedzie przebija³ do konca swiata , tj dopóki sie go konkretniej nie przycisnie" . Hmm na podstawie tylko wczorajszej batali ¶mialo mozna stwierdzic ¿e teza jest mocno przesadzona , tak czy siak nie popisali sie obaj . Argentyniec wygra³ bo Chardy by³ nieznacznie bardziej nieporadny w swoich dzia³aniach .
Marat ! W porze najwiekszej ogl±dalno¶ci nie grasz , ale kurde postaraj sie !
Edit :
Tak mi siê cos widzi ¿e PSE moze dzis pokazaæ Kubota
Ostatnio edytowany przez Sydney (11-11-2009 09:35:31)
Ojciec Chrzestny
Sydney napisał:
Marat ! W porze najwiekszej ogl±dalno¶ci nie grasz , ale kurde postaraj sie !
Zdaje siê po¿egnamy Cara 11 listopada
Dawno nie pamiêtam, by jakikolwiek Masters mia³ taki uk³ad, ¿e 1 dnia top-5 gra swoje mecze 2 rundy. Pó¼niejsza faza rozgrywek to jasne, ale ¿eby spotkania 2 rundy i wszystkie 1 dnia ( wszystkie - Fed, Rafa, Nole, Murray i DelPo)? Wspania³y dzieñ siê zapowiada.
Last hit for Wimby
Spróbuj Marat na koniec ograæ jeszcze kogo¶ z czo³ówki, nie jeste¶ bez szans.
DAVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAI
User
By³oby bardzo przyjemnie jakby wygra³.Na razie set w plecy ale nie wszystko stracone.Jak poprzednio wybroni³ 3 mp to widaæ ¿e mu siê nie spieszy do koñca (o tym sie wypowiem dopierdo po fakcie, mam nadzieje, ¿e dopiero 16.).Davai, poka¿ im jak siê powinno graæ!
Kurcze ale ch³opaki fajne spotkanie graj±, a Marat swoimi zagraniami rozszerza mi oczy bo momentami gra jak stary dobry on. Szkoda seta w plecy no ale sie zobaczy.
Davai !!
Ojciec Chrzestny
Fajny mecz, Marat nie¼le gra, ale sprawia rwra¿enie kogo¶ pogodzonego z tym, ¿e to ju¿ ostatni taniec.
46 43*
7-5 !! Safin
DAVAI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Last hit for Wimby
Jest dobrze, dobrze jest
1-0* w 3cim, walcz Marat bo to jest do wygrania.
User
To co gra Safin to jest piêkne.¦wietny serwis, piêkna gra przy sieci.Davai Marat, to jest Twój mecz!!
Last hit for Wimby
Jedn± nog± by³o ju¿ zakoñczenie kariery, 2-4 i 0/30. Cudne 4 punkty dla Marata.
WALKA MARAT !!!!!
Last hit for Wimby
1sza meczowa obroniona, proszê Ciê Marat z³am go teraz
K***a, jakie szklany ju¿ mam.
Nie do pojêcia, ¿e go ju¿ nie bêdzie ...
walcz Marat !