mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Ojciec Chrzestny
COA napisał:
Nie wiem, odkąd Rod jest kontuzjowany nieco położyłem lachę na turnieje ATP, więc moje pytanie, to 1szy mecz Nalba od kontuzji ?
W każdym razie, jest 1-1 w setach z Tsongą. Vamos!
Jakbyś obejrzał ubiegłoroczny finał, to byś się tak tym nie emocjonował
Last hit for Wimby
No to wiele wyjaśnia, szczegół że jest napis 'na żywo' na PSE
Ojciec Chrzestny
COA napisał:
No to wiele wyjaśnia, szczegół że jest napis 'na żywo' na PSE
Lol, faktycznie
Dzisiaj dość nudny dzionek w Bercy. Porażka Wawrinki z Guezem w zasadzie wiele do dzisiejszych wydarzeń nie wniosła. Oglądałem mecz Verdasco - Seppi. Nando sam sobie sprawił kłopoty, jak z prowadzenia 4-1 przegrał 1 seta w TB. Później się ogarnął i pozbawił złudzeń na Londyn Panów Cilicia i Stepanka. Teraz jest 5 graczy i 1 miejsce. Drugie można już przypisać Dence, który dziś przejechał się po Beckerze.
User
DUN I LOVE napisał:
Oglądałem mecz Verdasco - Seppi. Nando sam sobie sprawił kłopoty, jak z prowadzenia 4-1 przegrał 1 seta w TB. Później się ogarnął ,i pozbawił złudzeń na Londyn Panów Cilicia i Stepanka
No dobrze , skoro juz musi to niech jedzie na ten turniej mistrzów , ktoś od dostarczania punktow zawsze sie przyda Dzis szczescie Nanda polegalo na tym że po drugiej stronie siatki stał , wlasciciel ciala które nie często poddaje się udrękom siłowni , ten Seppi to umie grac w tenisa , ma do tego sportu smykałke jak brazylijczyk do futbolu , no tylko pałera w jego uderzeniach nie sposob sie dopatrzec , dzis chyba glownie tego zabraklo Andreasowi .
Administrator
Wyniki dzisiejszych spotkań:
[6] N Davydenko (RUS) d B Becker (GER) 62 61
[7] F Verdasco (ESP) d A Seppi (ITA) 67(3) 64 64
[8] J Tsonga (FRA) d A Montanes (ESP) 61 75
[11] G Simon (FRA) d I Ljubicic (CRO) 36 63 76
N Almagro (ESP) d M Chiudinelli (SUI) 62 64
[Q] D Guez (FRA) d S Wawrinka (SUI) 63 64
J Monaco (ARG) d J Chardy (FRA) 76(6) 75
J Benneteau (FRA) d P Petzschner (GER) 46 75 63
[Q] A Clement (FRA) d F Lopez (ESP) 63 61
Plan gier na środę:
http://www.fft.fr/cms/GetDoc.asp?Type=5&ID=12175
User
Nando mnie dzisiaj wkurzył, we frajerski sposób przegrał seta, ale na szczęście wygrał, Francuzi odczarowali wreszcie kort centralny awansowali:Tsonga i Simon, co ciekawe wszyscy Trójkolorowi którzy dziś grali na "jedynce" awansowali dalej, zaskoczyłzy mnie porażki Stasia i Lopeza, fajny był meczyk Chardy-Monaco
Jutro pewnie pożegnamy Cara, wątpie aby Safin ograł DelPo
Paradoksalnie najwiecej emocji przysporzyl dzisiaj replay meczu Nalba z Jo, szczegolnie gdy Tomek Lorek prawie zaczal spiewac po francusku
Ostatnio edytowany przez szeva777 (10-11-2009 23:26:19)
User
Bardzo symbolicznych znaczeń może dostarczyć pojedynek Safina z Del Potro Nowa generacja tenisistów wypiera starą.
User
Z tych wczorajszych wyników to zaskoczeniem dla mnie była oprażka w dwóch setach Lópeza... Po szanghaju widać było zwyżkę formy u Hiszpana, który zrobił ćwiartkę w Wiedniu czy Sztokholmie... Cóż Clement też potrafi grać w singlu
User
jaccol55 napisał:
J Monaco (ARG) d J Chardy (FRA) 76(6) 75
Moze mi ktoś wytłumaczyc o co chodzi z tym Chardym ? dlaczego on gra tak naiwnie , niestarannie i bez pomysłu ? :\ Dlaczego ma rewelacyjne warunki , a nie umie z nich korzystać ?
Oddanie rywalowi niewymuszonymi błedami 25 punktow jest ok , i w ogóle nikt tego nie zauważa , ale sprezentowanie 50 , czy nawet ponad , to juz szczyt glupoty , Jeremy niestety tego sie dopuścił , mimo to mogł wygrac , bo Monaco tez nie miał wczoraj najlepszego dnia , Juana ktoś kiedys scharakteryzował zdaniem : "Solidny grajek , bedzie przebijał do konca swiata , tj dopóki sie go konkretniej nie przycisnie" . Hmm na podstawie tylko wczorajszej batali śmialo mozna stwierdzic że teza jest mocno przesadzona , tak czy siak nie popisali sie obaj . Argentyniec wygrał bo Chardy był nieznacznie bardziej nieporadny w swoich działaniach .
Marat ! W porze najwiekszej oglądalności nie grasz , ale kurde postaraj sie !
Edit :
Tak mi się cos widzi że PSE moze dzis pokazać Kubota
Ostatnio edytowany przez Sydney (11-11-2009 09:35:31)
Ojciec Chrzestny
Sydney napisał:
Marat ! W porze najwiekszej oglądalności nie grasz , ale kurde postaraj sie !
Zdaje się pożegnamy Cara 11 listopada
Dawno nie pamiętam, by jakikolwiek Masters miał taki układ, że 1 dnia top-5 gra swoje mecze 2 rundy. Późniejsza faza rozgrywek to jasne, ale żeby spotkania 2 rundy i wszystkie 1 dnia ( wszystkie - Fed, Rafa, Nole, Murray i DelPo)? Wspaniały dzień się zapowiada.
Last hit for Wimby
Spróbuj Marat na koniec ograć jeszcze kogoś z czołówki, nie jesteś bez szans.
DAVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAI
User
Byłoby bardzo przyjemnie jakby wygrał.Na razie set w plecy ale nie wszystko stracone.Jak poprzednio wybronił 3 mp to widać że mu się nie spieszy do końca (o tym sie wypowiem dopierdo po fakcie, mam nadzieje, że dopiero 16.).Davai, pokaż im jak się powinno grać!
Kurcze ale chłopaki fajne spotkanie grają, a Marat swoimi zagraniami rozszerza mi oczy bo momentami gra jak stary dobry on. Szkoda seta w plecy no ale sie zobaczy.
Davai !!
Ojciec Chrzestny
Fajny mecz, Marat nieźle gra, ale sprawia rwrażenie kogoś pogodzonego z tym, że to już ostatni taniec.
46 43*
7-5 !! Safin
DAVAI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Last hit for Wimby
Jest dobrze, dobrze jest
1-0* w 3cim, walcz Marat bo to jest do wygrania.
User
To co gra Safin to jest piękne.Świetny serwis, piękna gra przy sieci.Davai Marat, to jest Twój mecz!!
Last hit for Wimby
Jedną nogą było już zakończenie kariery, 2-4 i 0/30. Cudne 4 punkty dla Marata.
WALKA MARAT !!!!!
Last hit for Wimby
1sza meczowa obroniona, proszę Cię Marat złam go teraz
K***a, jakie szklany już mam.
Nie do pojęcia, że go już nie będzie ...
walcz Marat !