mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Ojciec Chrzestny
Robertinho napisał:
A przeniesieni jesieni do Azji to czysty debilizm i to musia³o siê ¼le skoñczyæ. Jak dobrze ¿e Fedek ola³ te turnieje.
No tu pe³na racja. Jeszcze mydlenie oczu, ¿e tenis cieszy siê tam gigantyczn± popularno¶ci±. Przecie¿ wszyscy widzimy, ¿e 1/2 mastera ogl±da mniej ludzi na trybunach ni¿ w 2 lidze polskiej (no mo¿e tyle samo).
Jakie¶ typy na fina³?
DUN I LOVE napisał:
Robertinho napisał:
A przeniesieni jesieni do Azji to czysty debilizm i to musia³o siê ¼le skoñczyæ. Jak dobrze ¿e Fedek ola³ te turnieje.
No tu pe³na racja. Jeszcze mydlenie oczu, ¿e tenis cieszy siê tam gigantyczn± popularno¶ci±. Przecie¿ wszyscy widzimy, ¿e 1/2 mastera ogl±da mniej ludzi na trybunach ni¿ w 2 lidze polskiej (no mo¿e tyle samo).
Jakie¶ typy na fina³?
Wiêksze szanse dajê w finale N.D. Mam tylko nadziejê, ¿e siê mylê
DUN I LOVE napisał:
Jakie¶ typy na fina³?
Rad¼ se sam
Z czystej sympatii bêdê za Rosjaninem to raz, a dwa - ma³o prawdopodobne ¿e sie za krecze znów we¼mie
Moderator
To nie temat na teraz i ten w±tek, ale ja akurat uwa¿am, ¿e do rankingu powinno siê wliczaæ wszystkie wystêpy tenisisty, ale jednocze¶nie skoñczyæ z obowi±zkiem gry gdziekolwiek. Gracze powinni mieæ swobodê. Chcesz startowaæ tylko w WS i Mastersach, proszê bardzo, chcesz nabijaæ punkty w ma³ych turniejach, nabijaj; tylko potem pretensje wy³±cznie do siebie w razie kontuzji. Mo¿na by te¿ ewentualnie pomy¶leæ o zmiejszeniu liczby Mastersów do 7... Wywaliæ jeden ziemny(Madryt) i jedne halowy(Szanghaj).
Co do fina³u nie mam pojêcie, ale wydaje siê, ¿e je¶li Denko siê nie spali, mo¿e wygraæ.
Ostatnio edytowany przez Robertinho (17-10-2009 13:34:31)
Ojciec Chrzestny
Lena napisał:
DUN I LOVE napisał:
Jakie¶ typy na fina³?
Rad¼ se sam
Zosta³em przeczytany jak otwarta ksi±¿ka
Ciezko mi wskazac faworyta finalowego pojedynku, bo turniej w Szanghaju ogladalem tylko dzisiaj, w dodatku tylko jeszcze we fragmentach. Jeszcze pol roku temu przy takiej obsadzie postawilbym na gladkie 2:0 dla Nadala, teraz sam nie wiem. Daje im rowne szanse na triumf z lekkim wskazaniem na Rosjanina.
Ojciec Chrzestny
http://www.menstennisforums.com/showthr … 937&page=2
Na MTF najwiêcej osób stawia na zwyciêstwo Rafy wskutek kreczu Nico
Moderator
Administrator
Denko to ma naprawdê g³owê od wygrywania bp...
User
G³ównie to wynika z tego ¿e dzisiaj Denko du¿o ryzykuje i naprawdê mu to wychodzi...Nadal bezradny, Rosjanin prowadzi grê, Hiszpan mo¿e tylko przebijaæ na drug± stronê i liczyæ na b³±d.Przyda³oby siê operowaæ d³u¿sz± pi³k±, ale jak na razie Rafa nie poprowadzi³ ¿adnej wymiany po swojemu...
EDIT:
No i Nadal odrobi³ prze³amanie, a raczej Denko je straci³.Po 4, serwis Rafa.
btw, fajny odg³os bicia serca przy czelend¿ach maj±
Ostatnio edytowany przez Bombardiero (18-10-2009 09:28:12)
Administrator
Do czasu, ju¿ jest po 4. Denko zacz±³ psuæ pi³kê po pi³ce.
User
Co za mecz! VAMOS!!!
Ma dzieñ Denko. Strzela niesamowicie. Nie sprawdza siê na razie, ¿e bêdzie wymêczony i odda pole ¶wie¿emu Hiszpanowi...Rafa na szczêscie te¿ czuje siê dobrze i ¶wietnie gra w defensywie.
Moderator
Kolusz. Nie b±d¼ miêkkie jajo...
User
Piêkna wymiana teraz na koniec 9 gema .W koñcu Rafa wygra³ jak±¶ pi³kê bezpo¶rednio, w ca³ym meczu to ju¿ 2 winner xD. My¶lê ¿e na pocz±tku Rafa by³ zaskoczony gr± Denki i dopiero dochodzi do siebie po tym szoku.Bardzo wa¿ny mecz, jak go wygra Nadal to na pewno zyska na pewno¶ci siebie i mo¿e w pozosta³ych turniejach osi±gnie dobre rezultaty
5/4* VAMOS!
Moderator
Ooo yeah.
Ojciec Chrzestny
Kola 7-6 (7-3)
To by³ chyba najd³u¿szy TB przed LS, jaki kiedykolwiek by³o mi dane prze¿yæ
Well Done, Koliusz, na mnie ju¿ zapracowa³e¶, teraz zrób co¶ dla siebie!
Davai!
User
Graty Dun za MTT Szkoda. A móg³ wykorzystaæ tego SP przy 5-4. Teraz trzeba liczyæ, ¿ê Denko os³abnie i bomby przestan± wchodziæ.
http://www.fromsport.com/video-92249.html
VAMOS!!!!
Ostatnio edytowany przez asiek (18-10-2009 10:04:06)
Ojciec Chrzestny
asiek napisał:
Graty Dun za MTT Szkoda. A móg³ wykorzystaæ tego SP przy 5-4.
Ja by³em wrêcz zrelaksowany jak zobaczy³em, ¿e jest 4-2 Ale jak po chwili zrobi³o siê 4-5 to by³o wrêcz koszmarnie
VAMOS!!!!
Davai!
User
Dawidienko gra w II secie lepiej ni¿ Rafa i prze³ama³ Spaniola 2/4 i serwis Rosjanina
Ostatnio edytowany przez metjuAR (18-10-2009 10:34:56)
Administrator
Teraz pytanie, czy pokusi siê o wygranie w³asnego podania?
Jednak wygra³. Zagrania k±towe Rosjanin ma niesamowite.