mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Ojciec Chrzestny
Robertinho napisał:
A przeniesieni jesieni do Azji to czysty debilizm i to musiało się źle skończyć. Jak dobrze że Fedek olał te turnieje.
No tu pełna racja. Jeszcze mydlenie oczu, że tenis cieszy się tam gigantyczną popularnością. Przecież wszyscy widzimy, że 1/2 mastera ogląda mniej ludzi na trybunach niż w 2 lidze polskiej (no może tyle samo).
Jakieś typy na finał?
DUN I LOVE napisał:
Robertinho napisał:
A przeniesieni jesieni do Azji to czysty debilizm i to musiało się źle skończyć. Jak dobrze że Fedek olał te turnieje.
No tu pełna racja. Jeszcze mydlenie oczu, że tenis cieszy się tam gigantyczną popularnością. Przecież wszyscy widzimy, że 1/2 mastera ogląda mniej ludzi na trybunach niż w 2 lidze polskiej (no może tyle samo).
Jakieś typy na finał?
Większe szanse daję w finale N.D. Mam tylko nadzieję, że się mylę
DUN I LOVE napisał:
Jakieś typy na finał?
Radź se sam
Z czystej sympatii będę za Rosjaninem to raz, a dwa - mało prawdopodobne że sie za krecze znów weźmie
Moderator
To nie temat na teraz i ten wątek, ale ja akurat uważam, że do rankingu powinno się wliczać wszystkie występy tenisisty, ale jednocześnie skończyć z obowiązkiem gry gdziekolwiek. Gracze powinni mieć swobodę. Chcesz startować tylko w WS i Mastersach, proszę bardzo, chcesz nabijać punkty w małych turniejach, nabijaj; tylko potem pretensje wyłącznie do siebie w razie kontuzji. Można by też ewentualnie pomyśleć o zmiejszeniu liczby Mastersów do 7... Wywalić jeden ziemny(Madryt) i jedne halowy(Szanghaj).
Co do finału nie mam pojęcie, ale wydaje się, że jeśli Denko się nie spali, może wygrać.
Ostatnio edytowany przez Robertinho (17-10-2009 13:34:31)
Ojciec Chrzestny
Lena napisał:
DUN I LOVE napisał:
Jakieś typy na finał?
Radź se sam
Zostałem przeczytany jak otwarta książka
Ciezko mi wskazac faworyta finalowego pojedynku, bo turniej w Szanghaju ogladalem tylko dzisiaj, w dodatku tylko jeszcze we fragmentach. Jeszcze pol roku temu przy takiej obsadzie postawilbym na gladkie 2:0 dla Nadala, teraz sam nie wiem. Daje im rowne szanse na triumf z lekkim wskazaniem na Rosjanina.
Ojciec Chrzestny
http://www.menstennisforums.com/showthr … 937&page=2
Na MTF najwięcej osób stawia na zwycięstwo Rafy wskutek kreczu Nico
Moderator
Administrator
Denko to ma naprawdę głowę od wygrywania bp...
User
Głównie to wynika z tego że dzisiaj Denko dużo ryzykuje i naprawdę mu to wychodzi...Nadal bezradny, Rosjanin prowadzi grę, Hiszpan może tylko przebijać na drugą stronę i liczyć na błąd.Przydałoby się operować dłuższą piłką, ale jak na razie Rafa nie poprowadził żadnej wymiany po swojemu...
EDIT:
No i Nadal odrobił przełamanie, a raczej Denko je stracił.Po 4, serwis Rafa.
btw, fajny odgłos bicia serca przy czelendżach mają
Ostatnio edytowany przez Bombardiero (18-10-2009 09:28:12)
Administrator
Do czasu, już jest po 4. Denko zaczął psuć piłkę po piłce.
User
Co za mecz! VAMOS!!!
Ma dzień Denko. Strzela niesamowicie. Nie sprawdza się na razie, że będzie wymęczony i odda pole świeżemu Hiszpanowi...Rafa na szczęscie też czuje się dobrze i świetnie gra w defensywie.
Moderator
Kolusz. Nie bądź miękkie jajo...
User
Piękna wymiana teraz na koniec 9 gema .W końcu Rafa wygrał jakąś piłkę bezpośrednio, w całym meczu to już 2 winner xD. Myślę że na początku Rafa był zaskoczony grą Denki i dopiero dochodzi do siebie po tym szoku.Bardzo ważny mecz, jak go wygra Nadal to na pewno zyska na pewności siebie i może w pozostałych turniejach osiągnie dobre rezultaty
5/4* VAMOS!
Moderator
Ooo yeah.
Ojciec Chrzestny
Kola 7-6 (7-3)
To był chyba najdłuższy TB przed LS, jaki kiedykolwiek było mi dane przeżyć
Well Done, Koliusz, na mnie już zapracowałeś, teraz zrób coś dla siebie!
Davai!
User
Graty Dun za MTT Szkoda. A mógł wykorzystać tego SP przy 5-4. Teraz trzeba liczyć, żę Denko osłabnie i bomby przestaną wchodzić.
http://www.fromsport.com/video-92249.html
VAMOS!!!!
Ostatnio edytowany przez asiek (18-10-2009 10:04:06)
Ojciec Chrzestny
asiek napisał:
Graty Dun za MTT Szkoda. A mógł wykorzystać tego SP przy 5-4.
Ja byłem wręcz zrelaksowany jak zobaczyłem, że jest 4-2 Ale jak po chwili zrobiło się 4-5 to było wręcz koszmarnie
VAMOS!!!!
Davai!
User
Dawidienko gra w II secie lepiej niż Rafa i przełamał Spaniola 2/4 i serwis Rosjanina
Ostatnio edytowany przez metjuAR (18-10-2009 10:34:56)
Administrator
Teraz pytanie, czy pokusi się o wygranie własnego podania?
Jednak wygrał. Zagrania kątowe Rosjanin ma niesamowite.