mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Ojciec Chrzestny
Temat po¶wiêcony turniejom z powy¿szemu fragmentu kalendarza WTA.
Ana def J. Dokic 7-5 1-6 6-3
Drugi set lipa ale wa¿na wygrana
Ostatnio edytowany przez Lena (04-01-2010 05:12:33)
Ojciec Chrzestny
Taki mecz jak Dokiæ - Ivanoviæ powinni dawaæ w nocnej.
Henin - Petrova 75 75
A Karatancheva dopiero teraz wraca czy gra³a ju¿ pod koniec tamtego roku ?
EDIT:
Od 10:30 na ES retransmisja meczu JuJu
User
DUN I LOVE napisał:
A Karatancheva dopiero teraz wraca czy gra³a ju¿ pod koniec tamtego roku ?
Gra³a ca³y poprzedni sezon ale z mizernym skutkiem...
Do tego zmieni³a barwy narodowe na Kazachstan
Ostatnio edytowany przez asiek (04-01-2010 13:32:29)
Ojciec Chrzestny
Jutro o 10 na ¿ywo w ES mecz Henin - Karatancheva.
Zmieni³a barwy narodowe na Kazachstan,bo zaoferowali jej za to du¿o pieniêdzy,to samo proponowano siostrom Radwañskim,które ju¿ podczas RG 2009 mia³y w barwach Kazachstanu graæ,jednak siê nie zgodzi³y
Moderator
Je¶li komu¶ przytrafi siê obejrzeæ mecz Henin - Ivanovic, proszê o ma³± relacjê na forum.
User
Mówisz masz
Henin def. Ivanovic 6/3 6/2
W 1 secie do stanu 2-2 gra by³a wyrównana, Henin mia³a wprawdzie breaki w 1 gemie, ale Ana obroni³a je ¶wietnymi fh, dopóki to uderzenie siedzia³o Serbce mecz by³ równy, gdy fh Ivanovic zrobi³ siê nieregularny (od 5 gema) Justine zaczê³a odje¿d¿aæ, Belgijka mog³a wygraæ pierwsz± partiê 6-2, ale gdy serwowa³a na seta, w 8 gemie pope³ni³a 3 podwójne, ale co siê odwlecze... Henin prze³ama³a Anê w nastêpnym gemie i set 6-3
2 partia by³a bardzo rwana, zaczê³a siê od prowadzenie Juju 2-0, potem Ana wyrówna³a na 2-2, ale nastêpne 4 gemy g³ównie dziêki fatalnej dyspozycji serwisowej Serbki dla Henin (Ivanovic 7 db,Henin 4), Ana próbowa³a ratowaæ sytuacjê,ale nie mia³a argumentów gdy by³a przy sieci Henin posy³a³a cudowne passingshoty, gdy gra³a skróty te l±dowa³y w siatce, w ogóle ten serwis Ivanovic jest fatalny, a wszytko zaczê³o siê od majstrowania przy nim przez Raftera(gra³y na korcie jego imienia ), od stycznie ub. roku Ana ma wielkie problemy z serwisem i niestety nie widaæ,aby umia³a to naprawiæ, pozbawiona podania i regularnego forhendu Ivanovic by³a momentami bezradna
Bêdzie
Ostatnio edytowany przez szeva (08-01-2010 02:34:25)
Moderator
Dzieki za relacjê. Obawia³em siê takiego w³a¶nie przebiegu meczu, niestety Ana ci±gle jest rozsypce; jako¶ przesadnie siê jednak nie smucê, Henin potrzebuje wygranych, bo liczê na ni± w Melbourne.
User
Belgijki wróci³y i od razu roznosz± resztê stawki. Mo¿e wyci±gn± WTA z kryzysu poziomu gry, bo ubieg³y sezon by³ nudny, denny i ¿a³osny. Do walki miêdzy rywalizuj±cymi miêdzy sob± Kim i JuJu powinny do³±czyæ Rosjanki i Serena. Na pewno bêdzie bardziej emocjonuj±co.
Oczywi¶cie ¿al mi tak g³adkiej pora¿ki Any ale pó³fina³ Brisbane to przyzwoity start i dobry prognostyk na rok. Jutro o 10 najbardziej oczekiwany mecz tego sezonu Clijsters-Henin Dawaj Kim!
Moderator
Bardzo ciekawa i oczekiwana konfrontacja. Clisters ma wiêcej ogrania po powrocie i jest faworytk±, ale Henin to Henin. Allez!
User
Ja jestem za Henin . Jak zakoñczy³a karierê to przesta³em ogl±daæ WTA, teraz chyba powrócê do tego. Bardzo dobry rezultat na pocz±tek, teraz mo¿e byæ tylko lepiej. Z tego co widzia³em to Justine gra znakomicie i co najwa¿niejsze piêknie . Allez JuJu!
User
W Brisbane mamy fina³ Clijsters - Henin. Paradoksem jest równie¿ to, ¿e w Auckland w finale zameldowa³a siê trzecia z Belgijek Wickmayer. Po latach posuchy Belgowie teraz chyba w siódmym niebie
Na kogo stawiacie?
Moderator
Na JuJu i Flavie.
User
Na Kim i Flavie
User
Krolowa jest tylko jedna !
ALEZZZZZ JuJu ! bo to Federer w spodnicy.
Ojciec Chrzestny
Kubecki napisał:
Na kogo stawiacie?
JuJu - od pocz±tku trzeba zacz±æ robiæ porz±dki w WTA
User
Dzisiaj Justine mam nadzieje bedzie znowu piescic moje zmysly swoja gra z Kim.
Tak dlugo na nia czekalem , stesknilem sie pierwsza milosc nie rdzewieje!
Alllllllllez Justynka !
User
Ogl±dam chwile i ju¿ nie mogê oczu oderwaæ. W koñcu WTA mnie wci±ga . Piêknie i efektownie panie graj±. Slajs JuJu - cudo!
Ostatnio edytowany przez asiek (09-01-2010 09:31:05)