mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
User
Raul w Schalke ?
Ojciec Chrzestny
Sydney napisał:
Raul w Schalke ?
My¶la³em, ¿e to tylko w CM takie transfery s± mo¿liwe.
Chyba jeszcze nie jest to potiwerdzone, ale móg³by daæ sobie spokój. Ca³e ¿ycie w Madrycie i rok-dwa w Schalke? Forma dawno odp³ynê³a, ¿ona juest, 4 (5?) dzieci tak¿e. Id¼ na emeryturê, tato.
User
To samo bym mu doradza³ , a je¶li jeszcze chce sobie troche pokopaæ , to ewentualnie do Kataru . Schalke powinno byæ ostatni± opcj± dla Raula , choæby dlatego ¿e sporo pali , a treningi trenera Magatha to w 75 procentach bieganie
User
Lech, polska pi³ka
No i lech 0:1 w pierwszym meczu miejmy nadziejê ¿e odrobi± to w rewan¿u chocia¿ szans± s± nik³e....
User
Lech zapewne po meczu rewan¿owym ze Spart± Praga po¿egna siê z kwalifikacjami LM i na dok³adkê bêdzie musia³ zmierzyæ siê z silniejszym rywalem w 4 rundzie kwalifikacji Ligi Europy.
Wis³a Kraków powinna poradziæ sobie z azerskim Karabachem.
Ostatnio edytowany przez polo90 (28-07-2010 15:26:00)
Ojciec Chrzestny
asiek napisał:
Lech, polska pi³ka
A to to by³a skrajna ¿enada. Ledwo po karnych przechodzimy zespó³ azerski (po przegraniu meczu u siebie), a kibice prze¿ywaj±, jakie to niesamowite emocje zafundowali pi³karze: 10-9 w karnych! Super! Jeszcze pó¼niej dziêkuj± pi³karzom za walkê. ¦miech na sali.
Hehe dok³adnie...
przynajmniej kotorowski co¶ pokaza³
Dopóki nie bêdzie transferów mo¿emy zapomnieæ o Lidze Mistrzów..
Moderator
Raul w Schalke, jakich my czasów do¿yli.
User
To ju¿ nie ten sam Real A¿ siê wzruszyæ idzie
http://www.youtube.com/watch?v=RlI2ytk5 … re=related
A do tego widoku d³ugo mi przyjdzie siê przyzwyczajaæ
Ostatnio edytowany przez asiek (29-07-2010 07:36:45)
Hehe, mi te¿ gwiazda realu madryt przez tyle lat i nagle gra w schalke ale có¿ trzeba siê z tym pogodziæ mam nadziejê ¿e nie bêdê ogl±da³ zawodników chelsea(lampard Terry) graj±cych w innych klubach.
Moderator
Gorzej je¶li bêdzie tak samo jak z reprezentacj± Hiszpanii, bez Raula zacznie siê pasmo sukcesów.
Ojciec Chrzestny
Dla mnie ten transfer to jak z CM 01/02. Kto by³/ jest maniakiem tej gry, doskonale wie co mam na my¶li.
User
No i co DUN wybierasz siê na mecz Jagiellonia-Aris?
Ojciec Chrzestny
polo90 napisał:
No i co DUN wybierasz siê na mecz Jagiellonia-Aris?
Tak, do kolegi przed TV.
Przespa³em okres sprzeda¿y biletów, a te (jak zwykle) siê rozesz³y jak ¶wie¿e bu³ki. Zapotrzebowanie Bia³ostoczan na sportowy sukces jest olbrzymie, wiêc szansa pój¶cia na mecz przesz³a ko³o nosa. Druga sprawa, ¿e stadion jest w trakcie gruntownej przebudowy (budowy) to i ilo¶æ miejsc ograniczona.
Moderator
Co to K***a Karabach Agdam?
Ostatnio edytowany przez Robertinho (29-07-2010 21:46:58)
Ojciec Chrzestny
W takich momentach nale¿y og³osiæ upadek polskiej pi³ki. Nie uczyniê tego jednak, gdy¿ zrobi³em to ju¿ dawno.
Zapewne nie by³em w tym jedyny.
User
Polska jest na ca³kowitym dnie, pierwszy raz w moim kibicowskim ¿yciu sta³o siê to co w tym tygodniu, a wiêc na cztery mecze w europejskich pucharach same pora¿ki.
User
Proponuje zrobiæ to, co ja robiê od pewnego czasu: odpu¶ciæ sobie ogl±danie polskiej pi³ki. Lecha ogl±dam jak gra z kim¶ lepszym, a reszta to mnie w ogóle nie interesuje