mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
User
Raul w Schalke ?
Ojciec Chrzestny
Sydney napisał:
Raul w Schalke ?
Myślałem, że to tylko w CM takie transfery są możliwe.
Chyba jeszcze nie jest to potiwerdzone, ale mógłby dać sobie spokój. Całe życie w Madrycie i rok-dwa w Schalke? Forma dawno odpłynęła, żona juest, 4 (5?) dzieci także. Idź na emeryturę, tato.
User
To samo bym mu doradzał , a jeśli jeszcze chce sobie troche pokopać , to ewentualnie do Kataru . Schalke powinno być ostatnią opcją dla Raula , choćby dlatego że sporo pali , a treningi trenera Magatha to w 75 procentach bieganie
User
Lech, polska piłka
No i lech 0:1 w pierwszym meczu miejmy nadzieję że odrobią to w rewanżu chociaż szansą są nikłe....
User
Lech zapewne po meczu rewanżowym ze Spartą Praga pożegna się z kwalifikacjami LM i na dokładkę będzie musiał zmierzyć się z silniejszym rywalem w 4 rundzie kwalifikacji Ligi Europy.
Wisła Kraków powinna poradzić sobie z azerskim Karabachem.
Ostatnio edytowany przez polo90 (28-07-2010 15:26:00)
Ojciec Chrzestny
asiek napisał:
Lech, polska piłka
A to to była skrajna żenada. Ledwo po karnych przechodzimy zespół azerski (po przegraniu meczu u siebie), a kibice przeżywają, jakie to niesamowite emocje zafundowali piłkarze: 10-9 w karnych! Super! Jeszcze później dziękują piłkarzom za walkę. Śmiech na sali.
Hehe dokładnie...
przynajmniej kotorowski coś pokazał
Dopóki nie będzie transferów możemy zapomnieć o Lidze Mistrzów..
Moderator
Raul w Schalke, jakich my czasów dożyli.
User
To już nie ten sam Real Aż się wzruszyć idzie
http://www.youtube.com/watch?v=RlI2ytk5 … re=related
A do tego widoku długo mi przyjdzie się przyzwyczajać
Ostatnio edytowany przez asiek (29-07-2010 07:36:45)
Hehe, mi też gwiazda realu madryt przez tyle lat i nagle gra w schalke ale cóż trzeba się z tym pogodzić mam nadzieję że nie będę oglądał zawodników chelsea(lampard Terry) grających w innych klubach.
Moderator
Gorzej jeśli będzie tak samo jak z reprezentacją Hiszpanii, bez Raula zacznie się pasmo sukcesów.
Ojciec Chrzestny
Dla mnie ten transfer to jak z CM 01/02. Kto był/ jest maniakiem tej gry, doskonale wie co mam na myśli.
User
No i co DUN wybierasz się na mecz Jagiellonia-Aris?
Ojciec Chrzestny
polo90 napisał:
No i co DUN wybierasz się na mecz Jagiellonia-Aris?
Tak, do kolegi przed TV.
Przespałem okres sprzedaży biletów, a te (jak zwykle) się rozeszły jak świeże bułki. Zapotrzebowanie Białostoczan na sportowy sukces jest olbrzymie, więc szansa pójścia na mecz przeszła koło nosa. Druga sprawa, że stadion jest w trakcie gruntownej przebudowy (budowy) to i ilość miejsc ograniczona.
Moderator
Co to K***a Karabach Agdam?
Ostatnio edytowany przez Robertinho (29-07-2010 21:46:58)
Ojciec Chrzestny
W takich momentach należy ogłosić upadek polskiej piłki. Nie uczynię tego jednak, gdyż zrobiłem to już dawno.
Zapewne nie byłem w tym jedyny.
User
Polska jest na całkowitym dnie, pierwszy raz w moim kibicowskim życiu stało się to co w tym tygodniu, a więc na cztery mecze w europejskich pucharach same porażki.
User
Proponuje zrobić to, co ja robię od pewnego czasu: odpuścić sobie oglądanie polskiej piłki. Lecha oglądam jak gra z kimś lepszym, a reszta to mnie w ogóle nie interesuje