mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Administrator
Nie wytrzyma³ psychicznie...
Moderator
Kubot niczym Federer. Te¿ spêka³ przed t± nêdz±, z tym, ¿e u £ukasza to jest usprawiedliwione.
JamesB - luzer wszechczasów. Walcz o¶li ³bie!!!!
Ojciec Chrzestny
No co tu siê dzieje ?!
Ja na ka¿dym mo¿liwym forum krytykowa³em to, ¿e James przyje¿d¿a do Estoril, a on pyka sobie 3 seta w finale
Snuj±c wnioski z suchego wyniku, ka¿da okazja jest dobra, by pogorszyæ bilans fina³owych potyczek.
Ju¿ny - Berdych - TB w 3 secie !!
Moderator
Nosz k****** maæ!!!!!! Co za durnie!!!!! Misza 5-1 w TB - i wsio pasz³o w ..... , 5-7. Blake mia³ seta i TB, zaraz przegra. Mam do¶æ.
Dawid w³±cz gg, muszê nawyklinaæ.
Ostatnio edytowany przez Robertinho (10-05-2009 15:57:51)
Ojciec Chrzestny
Ja my¶la³em, ¿e pop³yn±³ g³adko w TB, a tu takie co¶.
Trzeba jeszcze raz przemy¶leæ, komu ja kibicujê
Montanes 3-0
Last hit for Wimby
Moderator
LiN-om, czyli luzerom i nieudacznikom.
Administrator
No có¿, Misza da³ nam popis frajerstwa. Szkoda zmarnowanej szansy Kubota. Tenisowo nie by³ gorszy od Serba, ale g³ówka zawiod³a w najwa¿niejszych momentach. Jeszcze teraz Jamesik wtopi z fantastycznym technicznie tenisist± - Montanesem.
Ojciec Chrzestny
Jak ja my¶la³em, ¿e tydzieñ bez Feda to pe³en relaks. Niestety pozostali moi pupile zmartwychwstali, by na finiszu znowu wyr¿n±æ twarz± o pod³ogê. 0-3 w fina³ach siê szykuje dzisiaj.
0-2 ju¿ jest, bo przed chwil± Djokoviæ wygra³ swój narodowy turniej.
Last hit for Wimby
No ale za to Novaczek w¶ród swoich czu³ siê dzisiaj wy¶mienicie, móg³ pukaæ siê w klatê, ciskaæ rakiet± i podrywaæ rodaków do boju, a cudna publika odp³aci³a siê ¶miechami gdy £ukasz wyrzuca³ pi³kê do serwisu, czy oklaskami po nieudanym 1szym czy aucie po prostej pi³ce.
Moderator
Kubot mia³ 5-2, Ju¿ny 5-1 w TB, Blake 1-0 i TB. I wszyscy dali cia³a. Co za ludzie, co to za ludzie s±??!!
Montanes 5-0
Ostatnio edytowany przez Robertinho (10-05-2009 16:10:46)
User
To co zrobi³ Ju¿ny w TB to jaka¶ istna kpina. Od 5-1 wszystko psu³. ¯enada.
Kubot zagra³ naprawdê bardzo dobry mecz. Parê ¶wietnych returnów, dobry serwis. Pokaza³ siê ze ¶wietnej strony. Oby wiêcej takich wystêpów. Brawo £ukasz
Moderator
Blake 0-6 Jak po dzisiejszym dniu jeszcze kto¶ bêdzie mówi³, ¿e to nie psycha w tenisie jest najwa¿niejsza, to....
Masta
Ale Blake to jeden z mentalnych czarodziejów w Tourze, tak¿e nie ma co prze¿ywaæ jego ¿a³osnych pora¿ek. Zawiód³ Misza, a¿ dziw, ¿e taki Luzer jak Tomeczek by³ w stanie wygraæ tak zaciêty fina³. Najlepiej zdecydowanie wypad³ Kubot, walczy³ z Djokoviciem jak równy z równym, a po³owê 2 seta gra³ jak prawdziwy profesor.
Moderator
Trudno bêd±c jego fanem siê nie przejmowaæ. Zreszt± Montanes nooo, to nie jest jednak Nadal, który mo¿e zawsze wyci±gn±æ Misza i Berdych starali siê oddaæ koledze mecz, Misza postara³ siê bardziej.
Ojciec Chrzestny
Robertinho napisał:
Blake 1-0 i TB.
http://www.atpworldtour.com/tennis/1/en … e_3619.asp
Nawet 2 MP Wstyd.
Moderator
Obczai³em spory kawa³ek tego meczu na ES i kolejny raz utwierdzi³em siê w niechêci do ogl±dania tenisa na cegle. Na ka¿dej innej nawierzchni Hiszpan zosta³by rozstrzelany, ale tu drajwy Jamesa traci³y po³owê szybko¶æ, ka¿d± pi³kê trzeba by³o koñczyæ kilka razy i traciæ masê si³ na gonienie topspinów Alberta. Monates gra³ bardzo dobrze i nawet chwilami ca³kiem agresywnie, JB po przegraniu tajbreka zacz±³ szukaæ szybkich rozwi±zañ, co zaowocowa³o milionem b³êdów i bajglem. Szkoda.
Aha, £ukasz wygra³ debla. Wspania³y tydzieñ panie Kubot, gratulacje.
Ostatnio edytowany przez Robertinho (10-05-2009 21:45:08)