mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Administrator
Nie wytrzymał psychicznie...
Moderator
Kubot niczym Federer. Też spękał przed tą nędzą, z tym, że u Łukasza to jest usprawiedliwione.
JamesB - luzer wszechczasów. Walcz ośli łbie!!!!
Ojciec Chrzestny
No co tu się dzieje ?!
Ja na każdym możliwym forum krytykowałem to, że James przyjeżdża do Estoril, a on pyka sobie 3 seta w finale
Snując wnioski z suchego wyniku, każda okazja jest dobra, by pogorszyć bilans finałowych potyczek.
Jużny - Berdych - TB w 3 secie !!
Moderator
Nosz k****** mać!!!!!! Co za durnie!!!!! Misza 5-1 w TB - i wsio paszło w ..... , 5-7. Blake miał seta i TB, zaraz przegra. Mam dość.
Dawid włącz gg, muszę nawyklinać.
Ostatnio edytowany przez Robertinho (10-05-2009 15:57:51)
Ojciec Chrzestny
Ja myślałem, że popłynął gładko w TB, a tu takie coś.
Trzeba jeszcze raz przemyśleć, komu ja kibicuję
Montanes 3-0
Last hit for Wimby
Moderator
LiN-om, czyli luzerom i nieudacznikom.
Administrator
No cóż, Misza dał nam popis frajerstwa. Szkoda zmarnowanej szansy Kubota. Tenisowo nie był gorszy od Serba, ale główka zawiodła w najważniejszych momentach. Jeszcze teraz Jamesik wtopi z fantastycznym technicznie tenisistą - Montanesem.
Ojciec Chrzestny
Jak ja myślałem, że tydzień bez Feda to pełen relaks. Niestety pozostali moi pupile zmartwychwstali, by na finiszu znowu wyrżnąć twarzą o podłogę. 0-3 w finałach się szykuje dzisiaj.
0-2 już jest, bo przed chwilą Djoković wygrał swój narodowy turniej.
Last hit for Wimby
No ale za to Novaczek wśród swoich czuł się dzisiaj wyśmienicie, mógł pukać się w klatę, ciskać rakietą i podrywać rodaków do boju, a cudna publika odpłaciła się śmiechami gdy Łukasz wyrzucał piłkę do serwisu, czy oklaskami po nieudanym 1szym czy aucie po prostej piłce.
Moderator
Kubot miał 5-2, Jużny 5-1 w TB, Blake 1-0 i TB. I wszyscy dali ciała. Co za ludzie, co to za ludzie są??!!
Montanes 5-0
Ostatnio edytowany przez Robertinho (10-05-2009 16:10:46)
User
To co zrobił Jużny w TB to jakaś istna kpina. Od 5-1 wszystko psuł. Żenada.
Kubot zagrał naprawdę bardzo dobry mecz. Parę świetnych returnów, dobry serwis. Pokazał się ze świetnej strony. Oby więcej takich występów. Brawo Łukasz
Moderator
Blake 0-6 Jak po dzisiejszym dniu jeszcze ktoś będzie mówił, że to nie psycha w tenisie jest najważniejsza, to....
Masta
Ale Blake to jeden z mentalnych czarodziejów w Tourze, także nie ma co przeżywać jego żałosnych porażek. Zawiódł Misza, aż dziw, że taki Luzer jak Tomeczek był w stanie wygrać tak zacięty finał. Najlepiej zdecydowanie wypadł Kubot, walczył z Djokoviciem jak równy z równym, a połowę 2 seta grał jak prawdziwy profesor.
Moderator
Trudno będąc jego fanem się nie przejmować. Zresztą Montanes nooo, to nie jest jednak Nadal, który może zawsze wyciągnąć Misza i Berdych starali się oddać koledze mecz, Misza postarał się bardziej.
Ojciec Chrzestny
Robertinho napisał:
Blake 1-0 i TB.
http://www.atpworldtour.com/tennis/1/en … e_3619.asp
Nawet 2 MP Wstyd.
Moderator
Obczaiłem spory kawałek tego meczu na ES i kolejny raz utwierdziłem się w niechęci do oglądania tenisa na cegle. Na każdej innej nawierzchni Hiszpan zostałby rozstrzelany, ale tu drajwy Jamesa traciły połowę szybkość, każdą piłkę trzeba było kończyć kilka razy i tracić masę sił na gonienie topspinów Alberta. Monates grał bardzo dobrze i nawet chwilami całkiem agresywnie, JB po przegraniu tajbreka zaczął szukać szybkich rozwiązań, co zaowocowało milionem błędów i bajglem. Szkoda.
Aha, Łukasz wygrał debla. Wspaniały tydzień panie Kubot, gratulacje.
Ostatnio edytowany przez Robertinho (10-05-2009 21:45:08)