mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
User
Zegarek na forum pozni sie o 10 minut, bruno zdążył parę sekund przed czasem...
PS . Dokładnie 9 minut i 40 sekund +/- 4-5 sekund , sprawdziłem
Ostatnio edytowany przez kuruszi (07-06-2009 16:19:09)
Administrator
To w takim razie obydwa poprawione typy były po czasie. Wygrał Bruno.
User
ja typowalem 14:49:30 bruno 14:49:56 , skoro opoznienie jest mniejsze niz 10 minut , czyli czas uplywa 14:50:20 sekund to nie zdazylismy ?
Administrator
Ah, bo wy 3 razy edytowaliście. Racja, Ty wygrałeś.
Administrator
Finał
[WC] Bruno18zg (FRA) def. Kuruszi (KOS) 6-1 7-6 6-4
User
ale jesteś ładny Michał xDDDDDDDDDDDDDD
Ojciec Chrzestny
Lol, toż to moja fota !
User
No wykapany Ty Jak nic masz sobowtora
Gratki Kuruszi . Te Rolandy wygrali najlepsi
User
Hehe jaccol55, miałeś na początku rację, tylko kuruszi Ci namieszał w głowie. Przecież typy "drugie" z: 14:49:30 14:49:56 są nieważne, gdyż wg zasad typy poprawia się przez cytowanie!! ..a my je tylko przepisaliśmy. Zasady [są najważniejsze i wiele razy się na nich przejechałem] wskazują dobitnie, że liczą się tylko "pierwsze" typy, czyli wygrałem:P
User
Mogłeś zgłaszać protesty gdy wzajemnie akceptowaliśmy swoje poprawione typy , ja tobie również gratuluje finału
Ojciec Chrzestny
Panowie chyba zbyt poważnie podeszli do sprawy, jest to TYLKO GRA. Następnym razem zalecam większy dystans i zaniechanie wzajemnego ścigania się co do ostatniej sekundy oddawania typów.
Temat uważam za zamknięty.
Ojciec Chrzestny
Rg09: Bruno Mistrzem.
Zapoznałem się ze sprawą i wnikliwie ją przeanalizowałem.
Zegar późni się o 9 minut 40 sekund czyli:
- typy edytowane poprzez cytat obu Panów są NIEWAŻNE, gdyż nastąpiło to po upływie czasu.
(cytat Kurusziego o 14:51:36 sekund)
- typy oddane w czasie, ale nie poprzez zacytowanie są NIEWAŻNE, bo nie zostały poprawione w uregulowanej przez regulamin formie.
W związku z powyższym liczą się tylko pierwsze typy, gdzie idealnie wytypował Bruno (+8) i to on został Mistrzem RG 09.
Jaccol, Kuba lub Rusty - jak wrócicie to poprawcie to w poście ogłaszającym Mistrza. Ja poprawie Race, na więcej teraz nie mam czasu [sesja].
Od koljnych turniejów poczynając będziemy podawać czas na typowanie 15 minut krótszy by móc w pełni sugerować się naszym zegarem.
Pozostaje nic innego jak pogratulować Mistrzowi i wyrazić glębokie przeprosiny, że takie zamieszanie miało miejsce w turnieju w o tak dużą stawkę.
Decyzja jest ostateczna.
User
Czyli jeszcze w kwestii podsumowania, rozeszło się o to, że nie zaliczone zostały nasze typy które zostały umieszczone bez cytowania ?
Ojciec Chrzestny
kuruszi napisał:
Czyli jeszcze w kwestii podsumowania, rozeszło się o to, że nie zaliczone zostały nasze typy które zostały umieszczone bez cytowania ?
Tak, dokładnie. Począwszy od startu gry (styczeń) masa ludzi przez to poleciała (Rusty chyba wiedzie prym ), regulamin jest regulaminem i trzeba go przestrzegać, niestety.
User
Okej, nie ma co się co spinać i tak wiadomo kto lepiej zatypował Bruno jest fajtłapą, która drugi raz dała mi się nabrać na podpuchę i ze mną przegrał z czym nie może się pogodzić robiąc afery na forum, więc na gratulacje na pewno nie zasłużył , pozdrawiam
Ojciec Chrzestny
Biedny ten menager , ktory będzie prowadził turniej podczas waszej kolejnej potyczki.
Zamykam definytywnie.