mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
User
Zegarek na forum pozni sie o 10 minut, bruno zd±¿y³ parê sekund przed czasem...
PS . Dok³adnie 9 minut i 40 sekund +/- 4-5 sekund , sprawdzi³em
Ostatnio edytowany przez kuruszi (07-06-2009 16:19:09)
Administrator
To w takim razie obydwa poprawione typy by³y po czasie. Wygra³ Bruno.
User
ja typowalem 14:49:30 bruno 14:49:56 , skoro opoznienie jest mniejsze niz 10 minut , czyli czas uplywa 14:50:20 sekund to nie zdazylismy ?
Administrator
Ah, bo wy 3 razy edytowali¶cie. Racja, Ty wygra³e¶.
Administrator
Fina³
[WC] Bruno18zg (FRA) def. Kuruszi (KOS) 6-1 7-6 6-4
User
ale jeste¶ ³adny Micha³ xDDDDDDDDDDDDDD
Ojciec Chrzestny
Lol, to¿ to moja fota !
User
No wykapany Ty Jak nic masz sobowtora
Gratki Kuruszi . Te Rolandy wygrali najlepsi
User
Hehe jaccol55, mia³e¶ na pocz±tku racjê, tylko kuruszi Ci namiesza³ w g³owie. Przecie¿ typy "drugie" z: 14:49:30 14:49:56 s± niewa¿ne, gdy¿ wg zasad typy poprawia siê przez cytowanie!! ..a my je tylko przepisali¶my. Zasady [s± najwa¿niejsze i wiele razy siê na nich przejecha³em] wskazuj± dobitnie, ¿e licz± siê tylko "pierwsze" typy, czyli wygra³em:P
User
Mog³e¶ zg³aszaæ protesty gdy wzajemnie akceptowali¶my swoje poprawione typy , ja tobie równie¿ gratuluje fina³u
Ojciec Chrzestny
Panowie chyba zbyt powa¿nie podeszli do sprawy, jest to TYLKO GRA. Nastêpnym razem zalecam wiêkszy dystans i zaniechanie wzajemnego ¶cigania siê co do ostatniej sekundy oddawania typów.
Temat uwa¿am za zamkniêty.
Ojciec Chrzestny
Rg09: Bruno Mistrzem.
Zapozna³em siê ze spraw± i wnikliwie j± przeanalizowa³em.
Zegar pó¼ni siê o 9 minut 40 sekund czyli:
- typy edytowane poprzez cytat obu Panów s± NIEWA¯NE, gdy¿ nast±pi³o to po up³ywie czasu.
(cytat Kurusziego o 14:51:36 sekund)
- typy oddane w czasie, ale nie poprzez zacytowanie s± NIEWA¯NE, bo nie zosta³y poprawione w uregulowanej przez regulamin formie.
W zwi±zku z powy¿szym licz± siê tylko pierwsze typy, gdzie idealnie wytypowa³ Bruno (+8) i to on zosta³ Mistrzem RG 09.
Jaccol, Kuba lub Rusty - jak wrócicie to poprawcie to w po¶cie og³aszaj±cym Mistrza. Ja poprawie Race, na wiêcej teraz nie mam czasu [sesja].
Od koljnych turniejów poczynaj±c bêdziemy podawaæ czas na typowanie 15 minut krótszy by móc w pe³ni sugerowaæ siê naszym zegarem.
Pozostaje nic innego jak pogratulowaæ Mistrzowi i wyraziæ glêbokie przeprosiny, ¿e takie zamieszanie mia³o miejsce w turnieju w o tak du¿± stawkê.
Decyzja jest ostateczna.
User
Czyli jeszcze w kwestii podsumowania, rozesz³o siê o to, ¿e nie zaliczone zosta³y nasze typy które zosta³y umieszczone bez cytowania ?
Ojciec Chrzestny
kuruszi napisał:
Czyli jeszcze w kwestii podsumowania, rozesz³o siê o to, ¿e nie zaliczone zosta³y nasze typy które zosta³y umieszczone bez cytowania ?
Tak, dok³adnie. Pocz±wszy od startu gry (styczeñ) masa ludzi przez to polecia³a (Rusty chyba wiedzie prym ), regulamin jest regulaminem i trzeba go przestrzegaæ, niestety.
User
Okej, nie ma co siê co spinaæ i tak wiadomo kto lepiej zatypowa³ Bruno jest fajt³ap±, która drugi raz da³a mi siê nabraæ na podpuchê i ze mn± przegra³ z czym nie mo¿e siê pogodziæ robi±c afery na forum, wiêc na gratulacje na pewno nie zas³u¿y³ , pozdrawiam
Ojciec Chrzestny
Biedny ten menager , ktory bêdzie prowadzi³ turniej podczas waszej kolejnej potyczki.
Zamykam definytywnie.