mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Ojciec Chrzestny
20 km w upale przebrnąłem, okazuje się, że dostałem nocleg tam, gdzie oprócz zimnej koli mam m.in. neta i polsat sport extra.
O której finał?
Ojciec Chrzestny
Dzięki.
W Toronto pada.
No i deszczyk przeciąga emocje
Zbanowany
Przestalo juz padac
Klientela konczy rozgrzewke.
Zbanowany
Murray *3-0 z podwojnym
Cisniesz do konca Andrew !!
Ojciec Chrzestny
Mary *6-5, ależ zwroty akcji. Mecz niezły, ale są jednak przestoje w obydwu stron i to dość zasadniczo wpływające na wynik. Ale lepsze to niż finały z udziałem Berdycha czy Soderlinga.
Zbanowany
Murray 7/5
Prawie pociagnal Andrew w tym secie, w ktorym od poczatku prowadzil i mial przewage ale na szczescie w pore ogarnal glowe i wygral seta.
User
Niesamowicie nastrzelał sobie w stopę Fed selekcją uderzeń w tym 11gemie. Przykre, że tak zmarnował tą szansę od Szkota, ale na szczęście otrząsnał się po fatalnym początku i można jeszcze na coś miec nadzieję.
Ojciec Chrzestny
Szkoda tego 11 gema, ale prawdę powiedziawszy Mary dziś wygląda lepiej, a na pewno gra pewniej. Obaj przegrali swoje 2 ostatnie finały: Mary AO i LA, a Fed Madryt i Halle. Póki co zanosi się na ciąg dalszy tej nie najlepszej passy szwajcarskiego tenisisty. Nie ma dramatu jednak, 29 lat i finał mastersa, a przy tym wiecznie żywa nadzieja* na lepsze jutro.
* nie mylcie mnie z Mastą.
User
A w Toronto znowu pada Ogólnie niezły mecz i sporo emocji. szkoda jedynie że obaj panowie szarpią grę. Gdyby Szkot zagrał jak wczoraj z Nadalem to pojedynek zdecydowanie zostałby przez niego zdominowany...
User
i Roger już przełamany. Zal mi tego gościa....
iii znowu pada;/
User
Według prognoz co najmniej do północy nie ma szans na grę
E: Szczęśliwie wrócili wcześniej, oby już bez przerw do końca.
Last hit for Wimby
Gem set mecz Marej, widziałem ostatnie kilka gemów, sporo ładnych piłek, pokpił sprawę Król przy 5-5, gdzie oddał 3 pierwsze piłki, Murray natomiast serwując na set obronił bp asem, najs
Ojciec Chrzestny
Mary 75 75
Tytuł obroniony. Dawno nikt prócz Nadala i Federera nie obronił tytułu w turnieju Masters. Ostatnim był chyba Ferrero w Monte Carlo 01-02. Rok temu Szkot pokonał w finale Del Potro, późniejszego Mistrza USO. W tym roku w Kanadzie finalistą zostaje Federer, więc...
Brawo Andy za przełamanie złej passy, a nawet kilku:
* pierwszy raz ograny Federer w finale
* pierwszy raz ograni Nadal i Federer dzień po dniu
* 1 tytuł w sezonie
* pierwszy raz ograny Nalbandian
Graty