mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Come on Andy !
Skończy się na 6-1 pewnie, Rod już wrzucił na luz.
Rzuć tego debla, wycofuj się z Nicei, RG i jedź na trawę, proszę...
Ojciec Chrzestny
Siedzę w pracy i nic, poza cyferkami, nie widzę. Kort zapewne sporo wolniejszy od ultraszybkiej cegły z Madrytu?
Come on Andy !
Jak dla mnie znacznie wolniejszy.
User
Heh, nie wiem czy z taką formą jest w ogóle sens jechać do Paryża.
Administrator
Kubot zaraz zacznie swoje spotkanie z Cuevasem. W razie awansu stanie przed historyczna szansą ogrania Djokovicia.
filip.g napisał:
Heh, nie wiem czy z taką formą jest w ogóle sens jechać do Paryża.
Jeżeli to nie jest tylko chwilowy kryzys i Andy nie wróci do gry na poziomie Top 15, to ja nie wiem czy jest w ogóle sens jeździć gdziekolwiek
Raddcik: Niech gra, może dzięki temu wreszcie jego tenis zaskoczy i nie będzie się kompromitował na prawo i lewo
Come on Andy !
Bizon napisał:
Jeżeli to nie jest tylko chwilowy kryzys i Andy nie wróci do gry na poziomie Top 15, to ja nie wiem czy jest w ogóle sens jeździć gdziekolwiek
Jeszcze miesiąc, jeszcze ze 2,3 mecze i koszmar się skończy.
Na trawie powinien wrócić 'Zwycięski Roddick'.
Administrator
Kubot wygrał 1 seta 7-6(1).
Come on Andy !
jaccol55 napisał:
Kubot wygrał 1 seta 7-6(1).
Dobre złego początki.
Administrator
Monfils i Nishikori, którzy za chwilę mieli grać na korcie centralnym wycofali się z turnieju. Francuz jest chory, a Japończykowi dokuczają kamienie w nerce (czyli też jest chory ). Zastąpią ich: Mannarino oraz Nieminen.
Heh, dawno się nie zdarzyło by dwaj zawodnicy którzy mieli ze sobą zagrać wycofali się z turnieju. Będą jakieś przetasowania w planie gier, czy też może wrzucą Nieminena i Mannarino na central?
Administrator
Będą grali na centralu.
Ojciec Chrzestny
jaccol55 napisał:
Monfils i Nishikori, którzy za chwilę mieli grać na korcie centralnym wycofali się z turnieju. Francuz jest chory, a Japończykowi dokuczają kamienie w nerce (czyli też jest chory ). Zastąpią ich: Mannarino oraz Nieminen.
Szkoda Japończyka. Też miałem kamień w nerce, straszny ból. Ten uraz może wykluczyć Kei'a z gry na dłużej niż 1 turniej. Btw to bardzo nietypowa sytuacja, gdzie cały zestaw meczowy się wycofuje z turnieju. W meczu Mannarino - Nieminem kibicuję Francuzowi.
Administrator
Kubot zgodnie z przewidywaniami przegrywa 2 seta (2-6).
Ojciec Chrzestny
Kubot *4-1 w deciderze. Chyba już tego nie wypuści.
Come on Andy !
Mardy *4-3. Roddick na trybunach, wygląda nie za ciekawie...
Buntownik z wyboru
Brawo Łukasz! Polak po raz drugi w karierze melduje się w drugiej rundzie turnieju Masters ATP - 1000.
User
Raddcik, Rod z Fishem grają jeszcze debla, więc siedzi.
Administrator
Zaskoczył mnie pozytywnie Kubot. No, to teraz pokonujemy Djokovicia i jedziemy po tytuł.
User
Dobrze, że Ryba chociaż wygrał. Ogólnie słaby mecz, mało winnerów, ale wynik cieszy.