mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Buntownik z wyboru
Jestem zaskoczony słabą postawą zawodników Manchesteru. W drugiej połowie nie mieli nic do powiedzenia.
Gratulacje dla piłkarzy Blaugrany oraz trenera Gaurdioli
Świetna sprawa, 3 LM w ostatnich sześciu latach. Manchester zawiódł na całej linii. Nie wiem co miał na myśli Kuszczak, gdy mówił, że mają rozpracowaną Barcelonę. Blaugranę nie tak łatwo rozpracować!
VeB!
DUN I LOVE napisał:
Wspaniała Barcelona. Wszystkie 3 bramki znakomite, a asysta Xaviego genialna. Blaugrana zagrała swój najlepszy mecz od dobrych kilku tygodni/miesięcy. Bałem się, że forma opuściła ich w tym sezonie na dobre, ale okazało się, że dali radę się spiąć na najważniejszy mecz. Messi to geniusz. W ogóle wszyscy zagrali super.
Praktycznie wszystkie gole, które zdobyła Barca były spowodowane nieporadnością obrony ManU. Gol Messiego to już w ogóle jakaś porażka, to co zrobił Van der Sar nadaje się na wtopę roku. Najładniejszego gola zdobył w tym meczu Rooney i Villa, tego nie da się ukryć. Niestety Manchester zawiódł, Park biegał jak oszołom, chłopaki nie mieli za bardzo pomysłu, grali za mało agresywnie, a szkoda, bo w tym meczu, Barcelona była jak najbardziej do ogrania.
Wyjściowy skład Polski na mecz z Francją:
Bramkarz:
Wojciech Szczęsny
Obrońcy:
Jakub Wawrzyniak, Tomasz Jodłowiec, Grzegorz Wojtkowiak, Łukasz Piszczek
Pomocnicy:
Dariusz Dudka, Rafał Murawski, Adrian Mierzejewski, Ludovic Obraniak, Jakub Błaszczykowski
Napastnik:
Robert Lewandowski
Jedna roszada w składzie w porównaniu do meczu z Argentyną. Obraniak zamiast Grosickiego.
Ojciec Chrzestny
Polska - Francja 0-1 i tym akcentem kończymy wpisy w tym temacie. Zapraszam do nowego sezonu.