mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
User
Jaka jest różnica między Pepsi a Coca-Colą? Nie potrafię tego rozróżniać mnie to całkowicie obojętne, która marka.
User
Najchętniej piję soki głównie z pomarańczy/grejfrutów i tymbarka jabłko-mięta. Alkohol nigdy mi nie smakował.
Ostatnio edytowany przez wyczesany (24-11-2010 21:10:13)
User
Hmm moje paliwko to bomby witaminowe w postaci gęstych soków na bazie marchwi , najczęściej "rozcieńczam" je wodą , zwykłą przegotowaną Unikam natomiast herbatek i kaw , nie wspominając o alkoholu , którego w ogóle nie tykam
Zgodnie z własnym sumieniem zaznaczyłam browar (heineken, carlsberg, stella no i tyskie) a tak to napiję się też kawy z mlekiem i mineralnej (pepsi i inne cole odstawiłam całkowicie).
Wszystko !!
Ale ulubione to :
Cola , Pepsi
Soki Multiwitaminowe Pysio , Kubuś
Browar Harnaś,Warka
User
Zaznaczyłem Nestea (oczywiście peach) . Dwie duże butelki na dzień to standard. Uzależnienie podobne jak do gum do żucia.
Kiedyś nałogowo piłem soczek Pysio. Z gazowanych (rzadko piję) to Pepsi i Fanta lub Mirinda. Miałem też czas jak piłem codziennie sok o smaku limonki. Potem się przerzuciłem na pomarańczowy, ale to też minęło. Obecnie oprócz Nestea uwielbiam kakao.
Administrator
Przede wszystkim piję herbatę (posiadam dobrą wodę w kranie, więc herbata ma smak herbaty), poza tym w niezbyt wielkich ilościach zwykła woda niegazowana. Unikam trucizn w postaciach płynnych, wszelkiego rodzaju.
Jules napisał:
Kawa, mleko, kakao, często herbata, nestea i cola. A z tych mocniejszych to Lech Premium, wódka i whisky
Uuu łiskacz, pewnie Jack Daniel's
Ukochany napój - herbata, czarna. Czasem z soczkiem z żurawiny, czarnej porzeczki lub malin. Z napojów wyskokowych, żubrówka z sokiem jabłkowym i plasterkiem cytryny, ewentualnie szampan. Dla ochłody, zwykła, przegotowana woda. Jeszcze ziólka - pokrzywa. Okazjonalnie - bardzo słaba kawa z ekspresu z kardamonem, cynamonem i cukrem.
User
Czemu nie ma Powerade ?
Last hit for Wimby
Dzieci nie powinny tego pić.
A propo, ktoś wyżej pisał o Frugo, czy do sklepów w waszych miastach już trafiło ?
User
Nad morzem, np. w Dziwnówku, jest, w Poznaniu jeszcze nie ma.
Tak u mnie w Asie pojawiły się pierwsze Egzemplarze czarne i pomarańczowe.