mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Come on Andy !
Jules napisał:
Za 1,5 godziny wielka chwila:P mecz otwarcia
Jesli chodzi o mecz Feda to ta wielka chwila bedzie za 2,5 godziny
User
Ciekawe, czy bêdzie dzi¶ co¶ o W³odku Skoneckim
Come on Andy !
Polsat
Mia³a byæ na PSE kronika Wimbledonu a jest boks ...
Administrator
Raddcik napisał:
Polsat
Mia³a byæ na PSE kronika Wimbledonu a jest boks ...
Nie! Jest judo. ¯al.pl Miejmy nadziejê, ¿e chocia¿ na spotkanie Feda siê przenios±.
EDIT: Jednak pu¶cili boks.
Ostatnio edytowany przez jaccol55 (22-06-2009 11:05:38)
User
www.betfair.com - rejestrujemy siê i mamy to samo co na bet365 tylko, ¿e za darmo, jako¶æ ¶wietna. POLECAM
Moderator
James widzê 0-2 w plecy, Fed straci³ serwis, ale odrobi³ ju¿....
Last hit for Wimby
Brawo Blake, ¶wietny wystêp.
z 5-0 5-7 w tb, trzeba mieæ jednak ³eb xDDDDDDDDDDDDD
Ostatnio edytowany przez COA (22-06-2009 13:23:09)
Moderator
James Niesamowity kole¶, bije nawet swojego brata w luzerstwie Misze, bo jednak 5-0 w TB na trawie ma inn± warto¶æ ni¿ na cegle.
User
COA napisał:
Brawo Blake, ¶wietny wystêp.
z 5-0 5-7 w tb, trzeba mieæ jednak ³eb xDDDDDDDDDDDDD
Pelen poronionych mysli i pomys³ów . Heh parafrazuj±c powiedzonko
¶.p Kazimierza Gorskiego - To dobry gracz jest tylko nie ma wyników w Wimbledonie
w 3 rundzie Federer zagra z Kohlshreiberem Có¿ to bêdzie za mecz ...
Last hit for Wimby
Taka zagadka.
Jak nazywa siê finalista Estoril, który odpada w 1r. RG, a tak¿e finalista Queens który odpada w 1r. Wimbla ?
xDDDD
Ostatnio edytowany przez COA (22-06-2009 13:43:11)
Roger wyszedl w gustownej kamizelce na kort. Ogolnie pokazal pare dobrych zagran, ten Lu tez nie sfrajerzyl i walczyl. Jak na pierwsza runde Szwajcara, calkiem ciekawy mecz. Duzo przyjemnych dla oka zagran. Dobra forma serwisowa Helweta potwierdzila sie.
Blake zawiodl na calej linii. Nie rozumiem jak mozna przegrac z Seppim w pierwszej rundzie Wimbla, walczac tydzien wczesniej w finale Queens'a z jednym z glownych kandydatow do wygranej w londynskim szlemie. I to jeszcze w jakim stylu.
W koncu piekna trawa. Taki widok koi najbardziej.
Ostatnio edytowany przez Jules (22-06-2009 14:03:34)
No, ale widaæ ¿e pan Federer gra³ na powiedzmy 40, 50 % swoich umiejêtno¶ci, i dobrze, bo nie by³o konieczno¶ci graæ lepiej. Serwis na pocz±tku tak ¶rednio 'dzia³a³', pó¼niej wróci³y asy i trochê szybsze podanie. Co do samego wej¶cia, wed³ug mnie kamizelka jest o niebo lepsza ni¿ sweterek, wygl±da trochê jak snookerzysta tylko w wersji bia³ej. Natomist ta wojenna kurtka to jaka¶ istna masakra . Zaczê³o siê dobrze, Roger pokaza³ kilka ¶licznych zagrañ, raz nawet raczy³ podnie¶æ swoje ³apsko w ge¶cie, hm, jakiego¶ zadowolenia. Kilka raz wywali³, i to porz±dnie, to skwitowa³ s³ynnym 'aaaj'. Ale jest dobrze, jak na pierwsz± rundê. Teraz Garcia-Lopez. A i powiem szczerze ze to Abu Dhabi Sport najgorsze nie jest. Czasami mam do¶æ gadania pana Karola, natomiast komentatorzy arabscy, bo chyba tacy tam siedza, s± wyj±tkowo cisi. W dodatku miêdzy gemami nie ma przerwy, w ogóle podczas transmisji nie ma reklam co jest bardzo fajne. Dlatego polecam ten program, zw³aszcza tym którzy nie posiadaj± PS
Oj D¿emik.
Ojciec Chrzestny
COA napisał:
Taka zagadka.
Jak nazywa siê finalista Estoril, który odpada w 1r. RG, a tak¿e finalista Queens który odpada w 1r. Wimbla ?
xDDDD
To ca³y mój komentarz odno¶nie tego meczu. Albo nie Muszê wspomnieæ, ¿e to chyba pocz±tek czyszczenia drogi Novakovi.
Roger - pierwsze koty za p³oty. Szwajcar gra³ bardzo ekonomicznie i ewidentnie siê oszczêdza³. Niektóre returny wprost sugerowa³y, ¿e po zdobytym breaku Federer nie sili siê na nic wiêcej w gemach serwisowych Tajwañczyka, który zagra³ bardzo dobre zawody. Pocz±tek meczu trochê niepewny, ale zrzucam to na karb braku ogrania na trawie w tym roku (bez turniejowego przetarcia) ni¿ na jakie¶ spanko czy co¶ w tym rodzaju. Drzemki Fed raczej dzi¶ nie ucina³.
Fizycznie Szwajcar wygl±da bardzo dobrze, ¶wiêtowanie Rg nie przywróci³o fedonki, co naprawdê napawa optymizmem. Kilka pere³ek genialnych, zw³aszcza dobieg do bh-smecza, zagranego przez Lu.
Kolejny mecz z GG-Lopezem, czego mo¿na by³o siê spodziewaæ.
Fedonki mo¿e i nie ma, za to Mira przybiera na wadze. Nie wiem czy to widzieli¶cie, ale u mnie pokazali jak kolega z boksu pomaga³ jej wstaæ Jest fajnie, ma³e bobo domaga siê chyba wyj¶cia .
A Fela jak zawsze siê mêczy, jak zawsze musi byæ 5-setówka, i jak zawsze pewnie j± przegra .
Last hit for Wimby
Jest fajnie, ma³e bobo domaga siê chyba wyj¶cia .
Sensacja dnia.
Ojciec Chrzestny
a¶ napisał:
Fedonki mo¿e i nie ma, za to Mira przybiera na wadze. Nie wiem czy to widzieli¶cie, ale u mnie pokazali jak kolega z boksu pomaga³ jej wstaæ
Przez chwilê jej w ogóle nie by³o w boksie. Swoj± drog± dziwi mnie, ¿e przyjecha³a do Londynu zamiast siedzieæ w Bottmingem
Almagro - Monaco 67 67 76 64 00
Ale¿ mecz speców od trawy
Moderator
Dobrze ¯ulien, teraz napij siê wody z lodem i nie spiernicz tego!
Last hit for Wimby
Benneteau 7-6
Muszê wspomnieæ, ¿e to chyba pocz±tek czyszczenia drogi Novakovi.
Te¿ tak my¶lê, w³adze chyba wyczy¶ci³y ju¿ bardzo dok³adnie autostradê do Belgradu.
Ojciec Chrzestny
Robertinho napisał:
Dobrze ¯ulien, teraz napij siê wody z lodem i nie spiernicz tego!
My¶lisz, ¿e da radê? Novak gra s³abo, niemniej Julien musia³ siê spociæ konkretnie, aby wygraæ tego Tb
Swoj± drog± by³em pewny, ¿e jak od stanu 4-2 Julien zepsu³ 3 pi³ki, ¿e to sfrajerzy Tymczasem zachowa³ siê jak kto¶ z innej epoki Piêkna akcja przy set poincie
Moderator
Novak zawsze mo¿e liczyæ na swoich wiernych fanów. Allez!!!!