mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
Come on Andy !
Jules napisał:
Za 1,5 godziny wielka chwila:P mecz otwarcia
Jesli chodzi o mecz Feda to ta wielka chwila bedzie za 2,5 godziny
User
Ciekawe, czy będzie dziś coś o Włodku Skoneckim
Come on Andy !
Polsat
Miała być na PSE kronika Wimbledonu a jest boks ...
Administrator
Raddcik napisał:
Polsat
Miała być na PSE kronika Wimbledonu a jest boks ...
Nie! Jest judo. Żal.pl Miejmy nadzieję, że chociaż na spotkanie Feda się przeniosą.
EDIT: Jednak puścili boks.
Ostatnio edytowany przez jaccol55 (22-06-2009 11:05:38)
User
www.betfair.com - rejestrujemy się i mamy to samo co na bet365 tylko, że za darmo, jakość świetna. POLECAM
Moderator
James widzę 0-2 w plecy, Fed stracił serwis, ale odrobił już....
Last hit for Wimby
Brawo Blake, świetny występ.
z 5-0 5-7 w tb, trzeba mieć jednak łeb xDDDDDDDDDDDDD
Ostatnio edytowany przez COA (22-06-2009 13:23:09)
Moderator
James Niesamowity koleś, bije nawet swojego brata w luzerstwie Misze, bo jednak 5-0 w TB na trawie ma inną wartość niż na cegle.
User
COA napisał:
Brawo Blake, świetny występ.
z 5-0 5-7 w tb, trzeba mieć jednak łeb xDDDDDDDDDDDDD
Pelen poronionych mysli i pomysłów . Heh parafrazując powiedzonko
ś.p Kazimierza Gorskiego - To dobry gracz jest tylko nie ma wyników w Wimbledonie
w 3 rundzie Federer zagra z Kohlshreiberem Cóż to będzie za mecz ...
Last hit for Wimby
Taka zagadka.
Jak nazywa się finalista Estoril, który odpada w 1r. RG, a także finalista Queens który odpada w 1r. Wimbla ?
xDDDD
Ostatnio edytowany przez COA (22-06-2009 13:43:11)
Roger wyszedl w gustownej kamizelce na kort. Ogolnie pokazal pare dobrych zagran, ten Lu tez nie sfrajerzyl i walczyl. Jak na pierwsza runde Szwajcara, calkiem ciekawy mecz. Duzo przyjemnych dla oka zagran. Dobra forma serwisowa Helweta potwierdzila sie.
Blake zawiodl na calej linii. Nie rozumiem jak mozna przegrac z Seppim w pierwszej rundzie Wimbla, walczac tydzien wczesniej w finale Queens'a z jednym z glownych kandydatow do wygranej w londynskim szlemie. I to jeszcze w jakim stylu.
W koncu piekna trawa. Taki widok koi najbardziej.
Ostatnio edytowany przez Jules (22-06-2009 14:03:34)
No, ale widać że pan Federer grał na powiedzmy 40, 50 % swoich umiejętności, i dobrze, bo nie było konieczności grać lepiej. Serwis na początku tak średnio 'działał', później wróciły asy i trochę szybsze podanie. Co do samego wejścia, według mnie kamizelka jest o niebo lepsza niż sweterek, wygląda trochę jak snookerzysta tylko w wersji białej. Natomist ta wojenna kurtka to jakaś istna masakra . Zaczęło się dobrze, Roger pokazał kilka ślicznych zagrań, raz nawet raczył podnieść swoje łapsko w geście, hm, jakiegoś zadowolenia. Kilka raz wywalił, i to porządnie, to skwitował słynnym 'aaaj'. Ale jest dobrze, jak na pierwszą rundę. Teraz Garcia-Lopez. A i powiem szczerze ze to Abu Dhabi Sport najgorsze nie jest. Czasami mam dość gadania pana Karola, natomiast komentatorzy arabscy, bo chyba tacy tam siedza, są wyjątkowo cisi. W dodatku między gemami nie ma przerwy, w ogóle podczas transmisji nie ma reklam co jest bardzo fajne. Dlatego polecam ten program, zwłaszcza tym którzy nie posiadają PS
Oj Dżemik.
Ojciec Chrzestny
COA napisał:
Taka zagadka.
Jak nazywa się finalista Estoril, który odpada w 1r. RG, a także finalista Queens który odpada w 1r. Wimbla ?
xDDDD
To cały mój komentarz odnośnie tego meczu. Albo nie Muszę wspomnieć, że to chyba początek czyszczenia drogi Novakovi.
Roger - pierwsze koty za płoty. Szwajcar grał bardzo ekonomicznie i ewidentnie się oszczędzał. Niektóre returny wprost sugerowały, że po zdobytym breaku Federer nie sili się na nic więcej w gemach serwisowych Tajwańczyka, który zagrał bardzo dobre zawody. Początek meczu trochę niepewny, ale zrzucam to na karb braku ogrania na trawie w tym roku (bez turniejowego przetarcia) niż na jakieś spanko czy coś w tym rodzaju. Drzemki Fed raczej dziś nie ucinał.
Fizycznie Szwajcar wygląda bardzo dobrze, świętowanie Rg nie przywróciło fedonki, co naprawdę napawa optymizmem. Kilka perełek genialnych, zwłaszcza dobieg do bh-smecza, zagranego przez Lu.
Kolejny mecz z GG-Lopezem, czego można było się spodziewać.
Fedonki może i nie ma, za to Mira przybiera na wadze. Nie wiem czy to widzieliście, ale u mnie pokazali jak kolega z boksu pomagał jej wstać Jest fajnie, małe bobo domaga się chyba wyjścia .
A Fela jak zawsze się męczy, jak zawsze musi być 5-setówka, i jak zawsze pewnie ją przegra .
Last hit for Wimby
Jest fajnie, małe bobo domaga się chyba wyjścia .
Sensacja dnia.
Ojciec Chrzestny
aś napisał:
Fedonki może i nie ma, za to Mira przybiera na wadze. Nie wiem czy to widzieliście, ale u mnie pokazali jak kolega z boksu pomagał jej wstać
Przez chwilę jej w ogóle nie było w boksie. Swoją drogą dziwi mnie, że przyjechała do Londynu zamiast siedzieć w Bottmingem
Almagro - Monaco 67 67 76 64 00
Ależ mecz speców od trawy
Moderator
Dobrze Żulien, teraz napij się wody z lodem i nie spiernicz tego!
Last hit for Wimby
Benneteau 7-6
Muszę wspomnieć, że to chyba początek czyszczenia drogi Novakovi.
Też tak myślę, władze chyba wyczyściły już bardzo dokładnie autostradę do Belgradu.
Ojciec Chrzestny
Robertinho napisał:
Dobrze Żulien, teraz napij się wody z lodem i nie spiernicz tego!
Myślisz, że da radę? Novak gra słabo, niemniej Julien musiał się spocić konkretnie, aby wygrać tego Tb
Swoją drogą byłem pewny, że jak od stanu 4-2 Julien zepsuł 3 piłki, że to sfrajerzy Tymczasem zachował się jak ktoś z innej epoki Piękna akcja przy set poincie
Moderator
Novak zawsze może liczyć na swoich wiernych fanów. Allez!!!!