mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
User
a¶ ale ty masz Abu Dhabi Tv sport czy cos takiego a ja samo Abu Dhabi TV
User
Gdyby kto¶ by³ zainteresowany to ---> http://www.freeetv.com/modules.php?name … ch&id=2398
Ostatnio edytowany przez Art (01-01-2009 12:26:32)
Ojciec Chrzestny
Heja
Nie mo¿na tam gdzie¶ otworzyæ maksymalnie wyniku tego meczu, bo mam ca³y czas tylko nazwisko Davydenki na lewym marginesie i wypisany wynik ?
Kola 6-4 4-2 , blisko "awansu".
Last hit for Wimby
-.-
Ojciec Chrzestny
a¶ napisał:
O której ma sie zacz±æ nastêpny mecz, bo tak szukam tego planu i co¶ znale¼æ nie mogê ?
Ma byæ zaraz po pierwszym
User
wow, przychodzê na kompa patrze a tu Murray pojecha³ Blejka 6-2, 6-2 Roger bój siê A¶ mo¿esz powiedzieæ jak gra³ Andy ?
Ojciec Chrzestny
No co mnie podkusi³o, ¿eby na Jamesa w Nowy Rok stawiaæ
2 mecze za nami , jutro kolejne treningówki Ja ju¿ czekam niecierpliwie na Doha, tam bêdzie bardzo powa¿ne granie
User
James bez formy. To chyba jego koniec. Ostatnio siê jeszcze jako¶ trzyma³ w czo³ówce choæ bez sukcesów. Chyba najstarszy zawodnik rankingu ATP niebawem wypadnie z tego grona. Tym bardziej, ¿e Amerykanin mia³ zazwyczaj bardzo udane pocz±tki sezonu. A Andy utrzymuje formê i teraz mo¿e byæ ju¿ tylko lepiej...
Pora¿ka Roda jako¶ bardzo mnie nie zdziwi³a. Jankesi graj± tragicznie. Musz± zdecydowanie co¶ zmieniæ bo póki co nie widaæ ¿adnego zawodnika który móg³by do³±czyæ do czo³ówki. Czy¿by potêga w mêskich rozgrywkach powoli wymiera³a? Wszystko wskazuje na to ze tak. Pare lat temu gdy co raz s³abiej grali Sampras, Agassi pojawili siê nowi: Roddick, Blake, Fish. Teraz tylko oni s± w czo³ówce i nie widze zmienników.
Kur... ale ze mnie æwok mam Abu dhabi sports i chyba tam leci/a³o... co nie?? szlak!!
Dawidku - mówi³e¶, ¿e w tej pokazówce mo¿e siê wszystko wydarzyæ i dlatego postawile¶ na Blake'a xD
Jednak siê myli³e¶ Ale widaæ James ju¿ chyba sobie emeryturê szykujê... A szkoda, dobry zawodnik z niego by³ ;]
W pojedynku Davydenki z Roddickiem nie spodziewa³em siê takiego obrotu sprawy... Czy¿by Davydenko wraca³ do swojej najwy¿szej formy? Bo pod koniec zesonu mu nie sz³o zbytnio... Zobaczymy jego nastêpnie spotkania
Ostatnio edytowany przez b@der (01-01-2009 14:25:41)
To tak, Andy gra³ bardzo dobrze. Genialnie Jamesa lobowa³, by³o kilka sytuacji do których on nawet nie stara³ siê biec, bo pi³ka by³a tak precyzyjnie umieszczona dok³adnie na koñcowej linii. Nie wiem jak to jutro bêdzie, ale dlaczego akurat Maryj z tak wysok± form± musia³ trafiæ na Rogera ? Zobaczymy, ale zapowiada siê bardzo dobry mecz. Ten dzisiejszy te¿ nie by³ z³y. Dzemik ¼le nie gra³, w ogóle dla mnie te pokazówki to dobry pomys³ ( zmieniam zdanie ), bo przynajmniej mo¿emy zobaczyæ tenisistów grajacych ca³kowicie na luzie. Oni dzisiaj tak grali, i sprawili mi tym ogromn± przyjemno¶c bo ¶wietnych akcji w tym meczu by³o pe³no, mimo ze wynik wskazywa³by na co¶ zupe³nie odwrotnego. Dopiero ogl±dajac ten mecz zauwa¿y³am jak bardzo przez te ostatnie tygodnie brakowa³o mi mêskiego tenisa. I co najwa¿niejsze panowie grali tak ¿e a¿ mi³o by³o patrzeæ. Dzemik ci±gle siê u¶miecha³, kilka razy Andy zawiód³ przy siatce, mia³ tylko skoñczyæ akcjê stop-volley'em, kiedy Blake by³ wyrzucony lobem na koniec kortu, a ten po prostu je psu³, a¿ sam siê z siebie ¶mia³. Takich przypadków by³o oko³o 3,4. Jutro naprawdê zapowiada siê mecz godny uwagi. Ja tylko mia³am w±tpliwosci co do jêzyka arabskiego, ale okazuje sie ¿e nawet do niego idzie siê przyzwyczaiæ. Fajne jest te¿ to ¿e nie ma w ogóle przerw, a podczas jednej za g³ow± Maryja zobaczy³am ch³opczyka w koszulce Tupaca, wiêc ju¿ lubiê to miasto ; )
I macie racjê, po wyniku faktycznie mog³oby sie wydawaæ ¿e James gra³ tragicznie. Jednak wed³ug mnie gra³ bardzo dobrze, a to ¿e wynik jest jaki jest - có¿, to nie jego wina ¿e Maryj z³apa³ jak±s niesamowit± formê. Najbardziej Dzemik mia³ problemy z odebraniem serwisu, w pierwszych gemach Brytyjczyka przegrywa³ jego podobania do 0, czasem do 15. Nie wiem czy Blake ma jakie¶ problemy, ale nic bynajmniej na to nie wskazywa³o.
Ostatnio edytowany przez a¶ (01-01-2009 14:40:13)
A ty ogl±da³a¶ na Abu dhabi sports?
Tak, ale dam ci linka, tu masz fajne info, co czêsto siê sprawdza... mówiê czêsto, bo do¶æ czêsto zdarza siê, ¿e mecz trwa d³u¿ej itd. wiêc masz: http://www.livesports.pl/tenis/
No tak to zrozumia³e ¿e jak pierwszy mecz siê przed³u¿y do drugi musi siê zacz±æ z jakim¶ opó¼nieniem. Dziêki za adres ; )
Nono nie spodziewa³am siê ¿e Andy a¿ tak dobrze zacznie Nowy Rok
A jutrzejszy mecz zapowiada siê rewelacyjnie , Federer od razu wrzucony na g³êbok± wodê, mo¿e to i dobrze , ¿e od razu trafi³ na Maryja, bêdzie móg³ ju¿ w pierwszym meczu zagraæ z dobrze graj±cym zawodnikiem, bêdzie to dobry sprawdzian przed Doha
Dok³adnie Mam ten kana³ Abu dhabi Sports i jutro kilka godzin na tenisa sobie spojrze
Bêdzie z pewno¶ci± fenomenalnie Nie mogê siê ju¿ doczekaæ Moim typem na zwyciêzcê tej pokazówki jest Nadal Mimo, ¿e jeszcze nie widzia³em jak gra i nikt jeszcze nie widzia³
PS> Mam Abu Dhabi Sports i Abu Dhabi TV xD
Ojciec Chrzestny
b@der napisał:
Dawidku - mówi³e¶, ¿e w tej pokazówce mo¿e siê wszystko wydarzyæ i dlatego postawile¶ na Blake'a xD
Jednak siê myli³e¶ Ale widaæ James ju¿ chyba sobie emeryturê szykujê... A szkoda, dobry zawodnik z niego by³ ;]
W pojedynku Davydenki z Roddickiem nie spodziewa³em siê takiego obrotu sprawy... Czy¿by Davydenko wraca³ do swojej najwy¿szej formy? Bo pod koniec zesonu mu nie sz³o zbytnio... Zobaczymy jego nastêpnie spotkania
Ano w³a¶nie, czyli jednak jaka¶ niespodzianka siê wydarzy³a A zdanie co do pokazówek podtrzymuje. Ka¿dy gracz podchodzi do tego indywidualnie, ale chyba ¿aden nie gra z takim zaanga¿owaniem jak w turnieju zawodowym pod egid± ATP. St±d ciekawie zapowiadaj± siê jutrzejsze mecze. Gra 3 faworytów turnieju w Doha - nie jest wiadome czy bêd± oszczêdzaæ si³y na Katar czy te¿ powa¿nie podejd± do gry i postanowi± zrobiæ sobie solidne przetarcie przed Exxon Mobil Open
Co do meczy to siê nie wypowiem, bo nie ogl±da³em